Ours Is The Fury 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Ours Is The Fury

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 9:41

littlebee

42 moons old senior warrior straight shadowclan

topics

https://www.warriorcatsnl.com/t36722-checking-some-borders-littlebee
https://www.warriorcatsnl.com/t36712-the-southern-skies
https://www.warriorcatsnl.com/t36819-concerning-mice-and-monsters#815845

personality

Littlebee heeft niet de allerleukste kindertijd gehad maar is er altijd een beetje nonchalant om geweest. Want het kan immers altijd erger. Ze is positief ingesteld en is vaak het zonnetje in huis, of in de warrior-den dan. Ze is over het algemeen vriendelijk, naar clangenoten dan. Katten van andere clans is ze altijd wat argwanend over, en die vermijd ze graag als dat kan. Toch is ze best nieuwsgierig naar de wereld buiten Shadowclan, en is op Gatherings altijd te zien luisteren naar roddels en verhalen. Ze is loyaal aan de clan, maar wel verlangend naar een ontmoeting met haar vader. Littlebee houd van sharing tongues en andere sociale bezigheden met clangenoten. Ze heeft de ware nog niet gevonden maar wil ooit wel kittens met een lieve en stoere Shadowclan kater.

appearance

Een gitzwarte she-cat met gelige ogen en kleine oortjes.

history

Littlekit was de enigste zwarte kitten van Lone-one x Nevermind en is daardoor altijd gediscrimineerd opdat Lone-one, Nevermind haat. Hoe dan ook is Lone-one wel nog een lieve moeder naar haar geweest, of heeft dat geprobeerd. Lone-one is inmiddels Aldrei geworden en Rogue, wonende bij het oude Skyclan gebied.

glazeheart

20 moons old warrior straight thunderclan

topics

https://www.warriorcatsnl.com/t36746-the-memory-stays

personality

Optimistisch, zorgeloos, naïef, vriendelijk, dommig, humor, klunzig, sukkelig, vrolijk.

appearance

Een slanke, soepele Bengaalse kater met groene ogen. Hij heeft grote puntige oren en een lange dunne staart. Zijn spieren zijn duidelijk zichtbaar als hij loopt en klimt. Ook heeft hij lange poten.

history

Glazekit werd geboren. Zijn ouders waren Brightspots en Polarbear. Hij heeft het gevlekte, Bengaalse uiterlijk geërfd van zijn moeder Brightspots. Hij heet Glazekit vanwege zijn glanzende korte vacht. Toen deze kerel nog heel jong was, was hij de typische kitten. Vrolijk speelde hij met zijn vriendjes, stoeien, kletsen. Gewoon kitten zijn dus. In zijn kittentijd werd hun leider Silverstar ontvoerd en nam de gevreesde Bloodclan het roer over. Hun leider Claw deelde verschikkelijke straffen uit. Veel katten raakten gewond, zo ook zijn moeder. Die werd op gruwelijke wijze vermoord voor de ogen van de hele clan door Claw. Glazekit was nog te jong om te snappen wat er precies gebeurde maar hij wist dat hij zijn moeder nooit meer terug zou zien.


Het duurde even voor hij een mentor kreeg door een mentortekort. Ondertussen kreeg hij trainingen van zijn vriendin Snowpaw en zijn grote zus Firedance. Hij was een harde werker. Een goede vriend. Zijn beste vriendin heette Eveningpaw. Een stoere kattin, echt een pittige tante. Vergeleken met haar was hij een watje.

Toen er brand uitbrak werd de Thunderclan gedwongen om hun kamp op te zetten bij de Sunningrocks. Een kitten van zijn vriendin Snowdance heeft het niet overleefd.


De vier clans besloten op reis te gaan naar een nieuw territorium. De weg was lang en velen hebben het niet overleefd. Zo ook Snowdance, zij pleegde zelfmoord op een Thunderpath.

Tijdens de reis kreeg Glazepaw een nieuwe mentor aangewezen: Swallowflight. Een zwarte kattin die kil is als je haar eerst ontmoet maar best aardig kan zijn als je haar leert kennen. Ze had hem in ieder geval goed getraint de laatste paar manen van zijn apprenticeschap en hij werd bij de ceremonie in het Tribe-Territorium tot warrior benoemt. Hij heette nu Glazeheart, een naam die verwijst naar zijn vriendelijke karakter.


Ziekte heersde over de vier clans in het nieuwe tijdelijke onderkomen van de Tribe. Ook Glazeheart werd ziek. Hij verbleef vaak bij de Medicine Cats: zijn zus Mistgaze en haar apprentice Rousepaw. Eveningpaw werd Eveningglow, de twee Young Warriors waren nog steeds goede vrienden. Wel leek Evening een beetje beschermend en zelfs bezitterig over hem. Dat kwam omdat zij al meerdere katten had verloren en Glaze was haar enige echte vriend.

Gelukkig kwam toen het nieuws dat de clans terug konden naar hun oude (echte) territorium. Glazeheart was al een stuk opgeknapt en reisde aan Eveningglows zijde.

roughpaw

11 moons old apprentice straight shadowclan

topics

https://www.warriorcatsnl.com/t36818-everybody-is-kung-fu-fighting#815843
https://www.warriorcatsnl.com/t36889-high-rock#816373

personality

She is Shadowclan through and through, very proud on her clan also. She will fight her enemies without mercy. But she would never hurt the innocent or weak because of her pride and a little bit of compassion. She doesn't care or Judge people about bloodlines or family. She judges people on their achievements. She can be very bold to higher ranks if she thinks that they don't deserve their rank. Her ideal clan would be one where everyone can choose the leader for themselves but that will probably never happen and she doesn't want to become a rogue or something.

appearance

A skinny but well-muscled gray and white she-cat with blue-ish eyes

history

Roughkit was born in Newleaf when the clans just arrived at the Clan Cavern. Her mother is Windclan, her father Shadowclan. They each took a few kits and brought them to their clans. Amberhunt is the mother figure of Roughkit and her siblings.

Her father Demonslayer raised her with love but also very strict so she would be become a great warrior. She was a wild and playful kitten and loved to do fake fights with her brother and sister.

She became an Apprentice in a ceremony when they were back in their own territory after the journey. Her father became her mentor. Her brother Skullpaw talked to a Bloodclan cat in secret and eventually got banished from Shadowclan. Roughpaw was devestated but not as much as her two fathers Demonslayer and Amberhunt, who just got another litter of kittens, halfsiblings for Roughpaw. They were called Jaguarkit, Nightmarekit, Firekit, Rockkit, Toxickit and Lionkit.

poppykit

3 moons old kitten straight thunderclan

topics

https://www.warriorcatsnl.com/t36890-are-you-a-vine#816375

personality

Poppykit is een sociaal katje. Ze kan goed kletsen en wil met iedereen vrienden zijn. Ze kan het zowel met katers als poezen goed vinden.
Poppykit houd van aandacht. Soms kan ze een beetje bezitterig zijn over haar vrienden of familie.
Poppykit houd van stoeien en kattenkwaad. Ze is een beetje een meelopertje dus als andere kittens het doen, doet zij mee.

appearance

Poppykit is een langharig zacht pluizenbolletje in de kleuren wit en zwart. Ze heeft een groen oog en een blauw oog. Ze heeft een gemiddelde grootte en heeft een forse bouw. Haar staart is lang en pluizig en haar poten zijn vrij groot vergeleken met haar lichaam.

history

De ouders van Poppykit en haar zusjes en broertje zijn gestorven terwijl ze vlak na de bevalling van haar moeder, hun kittens beschermden tegen de roofvogels op de tocht door de bergen. Blacktear is hun adoptie en zoogmoeder en Poppykit weet niet beter dan dat zij hun altijd al verzorgd heeft.

squirrel

6 moons old to-be straight tribe

topics

personality

Met Squirrel kan je altijd lachen. Ze is vaak vrolijk maar kan ook irritant druk zijn soms wat haar mentor frustreert. Ze is impulsief en denkt niet over dingen na, wat soms zorgt voor domme of gevaarlijke acties.

appearance

Een slanke oranje tabby poes met oranje ogen

history

Squirrel is geboren in de tribe met haar drie siblings Robin, Screech en Cloud. Haar vader Branch is overleden door de ziekte die toen heerste.

Ze werd Cave Guard to-be omdat ze te weinig geduld had om een prooi op de goede manier te vangen.


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie


Laatst aangepast door Roughpaw op zo 20 jan 2019 - 14:11; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hestia
Member
Ours Is The Fury Giphy
Dodo
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 170 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Hestia
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 21:52

hoewel die nog wip is maar shh
rosefield x bronze? glaze x red? poppy x red?
kijk maar of je wilt of niet hahahome

is where the heart is
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkpaw.,
Member
Ours Is The Fury DPKsfdL
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hawkpaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 8:38

Hawk x Glazeheart?
Hawk x Roughpaw?
Hawk x Bronzemask?
Terug naar boven Ga naar beneden
Shark
Member
Ours Is The Fury Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 5:13

Bronze x Crowfur?
Glaze x Crowfur?
Roughpaw x Venompaw?
Roughpaw x Venomkit?
Terug naar boven Ga naar beneden
Bronzemask
StarClan
Ours Is The Fury 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank:
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 9:55

Ik zal als ik thuis ben dit ff regelen haha. Ik ben nu op school.


Ours Is The Fury Bronze11
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 14 jan 2019 - 9:19

Ik gooi dit weer open!


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Stagpaw
Member
Ours Is The Fury NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 14 jan 2019 - 19:21

Roughpaw x Wolfpaw/Stagpaw? c: zou jij willen maken dan?


STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Ours Is The Fury Tenor
Mark
522
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 13:34

tigerclaw x Littlebee, jij maakt c;


Ours Is The Fury Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlebee
Member
Ours Is The Fury DPKsfdL
Inge
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlebee
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 18:35
Ours Is The Fury 987310
life is the flower, for which love is the honey
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
Ours Is The Fury XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimevr 18 jan 2019 - 20:18

Little x Nevermind :> Want father-daughter bonding time <3

Rough x Burnet
Glaze x Burnet?
Poppy x Silver, want dat ziet er me best leuk uit <3


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 13:48

Is goed!

Wil jij LittleXNever + GlazeXBurnet maken?
Dan maak ik de rest wel :3


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Poppypaw.
Member
Ours Is The Fury 173506226001202
Inge
43
Actief
"I CAN’T BELIEVE I DID THIS!"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Poppypaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 14:08Ours Is The Fury Abjkr110
True Deputy of Lightningclan
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Nevermind
Member
Ours Is The Fury KnAKe1D
Sean
3462
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Old man
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 15:44

https://www.warriorcatsnl.com/t36895-my-little-girl#816403

Hier is het topic voor Never en Little, ik denk dat ik Burnet morgen ga bijposten en dan maak ik dat topic aan :>


and as he was the black canvas
Ours Is The Fury MiQen3rW_o
they drew stars and a moon to make him a glorious night

Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 21 jan 2019 - 15:13

Nevermind schreef:
https://www.warriorcatsnl.com/t36895-my-little-girl#816403

Hier is het topic voor Never en Little, ik denk dat ik Burnet morgen ga bijposten en dan maak ik dat topic aan :>

Top, dankje!


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Ours Is The Fury DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 21 jan 2019 - 18:06

Poppykit x Rustkit?
Littlebee x Acorndust?
Glazeheart x Dustpaw?


If you are strong, you'll find responsibility
Ours Is The Fury 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 28 jan 2019 - 9:22

Acorndust schreef:
Poppykit x Rustkit?
Littlebee x Acorndust?
Glazeheart x Dustpaw?

Ja is goed! Sorry dat ik dit nu pas zie.

Wie maakt welke? :3
@acorndust


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
Ours Is The Fury DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimema 28 jan 2019 - 10:39

Zal ik die met Rustkit en Dustpaw maken? En jij dan die van Littlebee x Acorndust


If you are strong, you'll find responsibility
Ours Is The Fury 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 8:59

Acorndust schreef:
Zal ik die met Rustkit en Dustpaw maken? En jij dan die van Littlebee x Acorndust

Is goed! Ik stuur je wel een berichtje zodra ik hem heb :3


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Ours Is The Fury 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 9:34

Rough en Pepperkit? Of Littlebee en Pepperkit? (Of beiden? ;-) )
Terug naar boven Ga naar beneden
Roughvoice
Member
Ours Is The Fury 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Ours Is The Fury   Ours Is The Fury Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 13:19

Pepperkit schreef:
Rough en Pepperkit? Of Littlebee en Pepperkit? (Of beiden? ;-) )

Rough X Pepper is leuk. Ze zijn beide half windclan, they can relate XD
Ik maak wel, ik stuur hem je zo :3


Ours Is The Fury Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ours Is The Fury
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: