Ain't no sunshine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ain't no sunshine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cloud •
Member
Ain't no sunshine DPKsfdL
Emma
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Cloud •
BerichtOnderwerp: Ain't no sunshine   Ain't no sunshine Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 12:34

Hoewel het in de cave warmer was, vond Cloud dit een leukere plek om te zijn. Als kitten wist hij niet dat dit bestond, was de cave zijn volledige wereld en werd hij boos wanneer iemand die beledigde. Nu was hijzelf dan wel niet veel groter, zijn wereld was dat wel, en hoe. Niet alleen deze plek was erbij gekomen, maar ook nog bergen en water en bossen. Nog steeds, wanneer hij er alleen maar aan dacht, werden zijn ogen groot. Hij had altijd al van verhalen en fantasie gehouden, nu was er nog veel meer ruimte om verhalen over te vertellen. Zou zijn moeder het erg vinden als hij nog steeds bij haar kwam om ze te horen? Zijn siblings deden dat niet, maar dat maakte niet uit toch?
Voorzichtig deed de jonge kater zijn ogen open en zuchtte even teleurgesteld. Zijn ogen zagen nog steeds de cave. Zijn inlevingsvermogen, hoe sterk ook, had hem niet kunnen doen laten teleporteren. Nog steeds dezelfde saaie wanden, grijze rotsen. Boos schopte hij een steentje weg. Hij wilde zijn highlands.

@Mouse •


Ain't no sunshine V6eb78N
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Ain't no sunshine DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no sunshine   Ain't no sunshine Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 12:44

Mouse miste de aanwezigheid van de kittens van Wisp en de witte kattin. Ze was met hen opgegroeid in de Nursery echter waren de kittens To be's geworden en Wisp had ook weer haar taken opgepakt. Mouse lag bij haar moeder; zoals gewoonlijk want ze was zeer beschermend over Brindleleaf. Haar nog blauwe oogjes gleden langs de katten van de Cavern. Voorzichtig stond ze op en gleed haar blik even naar haar pleegzusje Crystal. Ook een verandering; het nest delen met een ander. Terwijl ze ook net had geleerd dat ze broers en zussen had die in een van de Clan woonden. Met voorzichtige passen stapte ze in de richting van een bekende To Be, die er best boos uit zag. Cloud, haar kopje drukte ze speels tegen hem aan. "Cloud!" Klonk er vrolijk.

♥ Isa


Ain't no sunshine Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloud •
Member
Ain't no sunshine DPKsfdL
Emma
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Cloud •
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no sunshine   Ain't no sunshine Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 15:22

Opgegaan in zijn drukke bezigheid van de dag, mokken, had hij niet door dat er iemand naar hem toe was komen lopen die speels een kopje tegen hem aan duwde waardoor hij omviel. Verbaasd - en kort even begraven onder zijn vacht die hij verwoed wegduwde om te kijken wie hem omgegooid had - keek hij op en zag daar Mouse staan. Een korte glimlach verscheen, maar hij was niet meteen geneigd op te springen. In plaats daarvan streek hij zijn vacht recht en ging langzaam weer overeind zitten, niet met veel souplesse maar het lukte. "Hey Mouse," Mauwde hij zachtjes en keek haar even aan met zijn blauwe ogen. Wat zou ze willen?


Ain't no sunshine V6eb78N
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
Ain't no sunshine DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no sunshine   Ain't no sunshine Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 16:08

Mouse had niet verwacht dat Cloud om zou vallen waardoor ze verontschuldigend naar de wat oudere kat keek. Oeps.. Ze had hem enkel op willen vrolijken en vragen even te spelen of mee te gaan om andere oudere katten naar verhalen te vragen. Hij hield toch nog wel van verhalen, toch?? Een korte glimlach verscheen op de lippen van de To Be. Hij streek zijn vacht recht en kwam langzaam overeind. "Hey Mouse," Klonk er zacht waarna hij zijn blauwe ogen op haar richtte. "Ik mis jullie, alles is veranderd." Mompelde de jongere kit zachtjes. Hoewel ze ouder waren dan haar was ze vaak langs Wisp en de kits gelopen en af en toe gespeeld zodra ze dat kon.
♥ Isa


Ain't no sunshine Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ain't no sunshine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: