Uitgewaaid 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Uitgewaaid

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Uitgewaaid Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 16:40


Hey y'all! Eerder had ik al een soort family search voor Rabbit gemaakt, maar nu heb ik haar siblings en familie wat beter uitgewerkt! Familie is erg belangrijk voor haar, dus ik hoop echt mensen te vinden!

Wat info over de ouders: Plainrunner en Heatherstripe waren voorbeeldige windclanners: Goeie warriors, mooie bloedlijn, loyaal aan de clan en trots op elkaar. Beide ouders waren harde werkers en konden goed op eigen poten staan, al waren ze erg fanatiek en spande de strijd aan tegen elkaar. Toen ze een eerste nestje kregen waren ze apen trots, en noemden hun kits naar typische windclan dingen; vandaar Rabbitfoot. Ze leggen hun kits hoge verwachtingen op, en zien het liefst een paar kits de hoge rangen innemen. Ook laten ze duidelijk merken klein kits te willen, iets waar Heatherstripe Rabbit regelmatig (tot haar grote ergernis) mee lastigvalt.

Nestje een
Dit is het nestje waar Rabbitfoot uitkomt. Ik zoek twee sibs, voor het gemak even Moorpelt en Ryestalk genoemd, en broers van gemaakt. (Dit kan dus veranderen) Ze zijn dus even oud als Rabbit.

Moorpelt is de drukste van de drie, een fanatiekeling die altijd stoeide en racete met Rabbit toen ze jonger waren. Hij is relaxt in nature, maar loyaal aan windclan. Hij is bereid te werken maar heeft iets kinderlijks in hem. Rabbitfoot houdt van hem, maar zou hem iets serieuzer willen zien.

Ryestalk is de jongste, en voelde zich altijd een beetje buiten de boot vallen in zijn gezin en clan. Hij zonderde zich af en was veel alleen. Als apprentice heeft hij een fikse ruzie gehad met Rabbitfoot, omdat de kater niet in starclan geloofde. Moorpelt weet hier niks van, en snapt niets van de spanning tussen de drie. Hij is opportunistisch en bind zich niet echt aan iets behalve zichzelf.

Nestje twee!
Voor dit nestje staat nog veel open, het zijn apprentices waarvan de leeftijd nog los staat. Wel zoek ik een broertje/zusje die een goede band heeft met Rabbitfoot, en waar ze ook heel trots op is en die ze ook zo veel mogelijk probeert te leren. Ze geeft natuurlijk veel om al haar jongere siblings, maar zal ze als apprentices ook wat in toom proberen te houden. Dit mag ook een adoptie sibling zijn!

-Searkit

En tot slot zoek ik nu of/of, een beetje drama in de familie dat in twee scenario's kan uitspelen.

Scenario 1 is dat de ouders nog een nestje hadden, waarvan er maar een het overleefde. Ze waren er kapot van. Vooral Heatherstripe zag het als haar schuld, alsof ze haar clan en voorouders had gefaald omdat ze geen gezonde kits op de wereld kon brengen. De ene kit die het heeft overleeft heeft een zwakke gezondheid, en wordt niet met dezelfde trots opgevoed als haar jongere siblings, omdat de wolk van de dood van haar siblings altijd rond haar blijft hangen. Ik zoek dus een enkele kitten, Karakter en uiterlijk staat vrij, al heeft het wel door dat er een afstand is tussen de kit en haar familie.

-Gevonden! Hornetkit

Scenario 2 is dat Plainrunner en Heatherstripe toch niet zo'n powercouple waren, omdat Plainrunner vreemd ging met een poes buiten windclan. Dit resulteerde in een 'buitenechtelijke' kit, een halfbloedje van een andere clan. Niemand in Rabbits familie weet hiervan behalve Plainrunner, al weet het halfbloedje maar al te goed wat er is gebeurt en is van plan om haar 'familie' te confronteren. Dit zal een behoorlijke schok zijn voor Rabbit aangezien dit haar hele wereld op zijn kop zet. Leeftijd van de kat zal tussen de 10-20 moons zijn, de clan van de moeder/uiterlijk staat volledig vrij, zolang het maar een clankat is. Het halfbloedje zal ook in deze clan zitten.

Al deze katten mogen uiteraard bestaande accounts zijn! Ik doe niet heel moeilijk over uiterlijk, al zullen het allemaal vrij grote katten zijn. Kom vooral met suggesties en vragen! Als mensen bv de ouders willen spelen kan dit natuurlijk ook! Ik ben allang blij als ik wat familie voor haar kan vinden c: Ik weet dat dit super ambitieus is

Uitgewaaid Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbitsLaatst aangepast door Rabbitfoot op do 30 aug 2018 - 23:38; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Uitgewaaid 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedi 28 aug 2018 - 17:25

Ik wil wel een jonge kat maken voor scenario 1. Als je me tijd geeft voor een aanmelding. (Tussen de 10 en 20 Moons?)

Name: Hornetsting (Hornetkit)
Age: (overleg welke leeftijd)
Gender: Female
Meaning: Een hornet is een soort van grote wesp, die graag steekt. De dood van haar siblings stak zo erg, dat de zwakke kit de naam hornet kreeg. Als achtervoegsel krijgt ze het woord steek. Ten eerste omdat hornets gewoon graag hun slachtoffers steken en ten tweede doordat ze een Elder wordt en die naam door haar gebroken, af en toe felle karakter komt.
Character: Hornetsting is een van nature rustige kattin. Dit omdat ze natuurlijk zwakker geboren is en hierdoor de energie simpelweg niet heeft om echt in discussie te gaan. Toch betekend dit niet dat haar gedachten niet fel zijn, haar blik kan iemand het zwijgen opleggen. Haar ambergele ogen staan fel in haar kopje en ze weigert medelijden te hebben met anderen. Immers hebben anderen het ook niet met haar. Hierdoor reageert ze vaak bits als iemand het over haar toch wel zwakkere gestel heeft en weigert ze met haar ouders te spreken. Ze weet dat ze een mislukkeling is, in hun ogen waardoor ze behoorlijk puberaal over kan komen. Richting haar siblings is ze wat rustiger aangelegd al zou ze zich altijd minderwaardig voelen. Het feit dat ze Elder is ligt dan vooral aan de artrose die ze al vanaf jonge leeftijd heeft. Dit bekend ook dat ze wat moeizaam beweegt en een hekel heeft aan de winter.
Uiterlijk: Een kortharige rood met witte kattin met gele ogen.
Setje: Uitgewaaid GrRywMl
Uitgewaaid 91BuQy5


Uitgewaaid Oceano10
Uitgewaaid LcrIgCQUitgewaaid JwNO92gUitgewaaid EjrsROFUitgewaaid UK1ajoIUitgewaaid 3qCkg2fp_oUitgewaaid 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uitgewaaid Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 9:32

Wat mij betreft geaccepteerd! Super leuk c:
Uitgewaaid Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uitgewaaid S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 9:41

Ik sta open om als een van de ouders te bespelen, kies jij maar welke het meest nodig is en ik doe wel een aanmelding if you want ^^


Uitgewaaid ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uitgewaaid Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 14:52

Ik denk dat met Hornetkit het interessanter is als de moeder gespeeld wordt ^^
Een kleine aanmelding is fijn, maar de naam kan je helemaal zelf bedenken (Of Heatherstripe gebruiken hahah)
Uitgewaaid Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Searpaw
Member
Uitgewaaid VyKVHZT
Pom
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Searpaw
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 23:26

Searkit kan wel uit het tweede nestje komen? Ze is nu nog kitten maar ik wil haar wel graag apprentice laten worden dan Smile)
Sear is een speelse kitten die heel opvliegend en prikkelbaar is. Ze is een beetje ondeugend maar wel nieuwsgierig en raakt bijna nooit vermoeid, of ze wilt het althans niet toegeven. Ze is verlegen waar onbekenden bij zijn, maar eens je haar kent is ze lief en heeft ze het beste met je voor.
Eventueel is Sear de kitten waarmee Rabbit een goede band heeft, omdat ze snel gekwetst is en Rabbit dus vaker bezorgd is om haar en haar vaak opzoekt om te zien hoe het met haar gaat. Sear vindt dat echt leuk omdat ze dan haar verhaal kan doen en een persoon heeft die ze door dik en dun kan vertrouwen.


Uitgewaaid PopVyDQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Uitgewaaid Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 23:35

Klinkt hartstikke leuk! Rabbitfoot is een beetje een botte hork dus niet heel goed met gevoelige katten, maar ze zullen sowieso een goede band hebben ^^


Ik zou het nog heel leuk vinden om een nestgenoot voor haar te vinden! C'mon folks c:What's more wrong - that I too wish to be great
Uitgewaaid Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Uitgewaaid DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Burninglove
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 15:09

Hoe zal ik het met de leeftijd van Hornetkit doen? Gezien Sear in het nestje daarvoor zit.
Uitgewaaid 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Possumpaw
Member
Uitgewaaid Icon10
Lore
82
Actief
Rot 'n roam


CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Possumpaw
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 21:13

Sear wordt dus net apprentice, dus ik zou zeggen dat Hornet ongv 2/3 moons is? Ik ben geen expert op dit gebied, excuus ^^Uitgewaaid Oo110

Uitgewaaid Wxesox10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coalnose
Member
Uitgewaaid DPKsfdL
Butter
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: [12 Moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Coalnose
BerichtOnderwerp: Re: Uitgewaaid   Uitgewaaid Icon_minitimewo 5 sep 2018 - 19:39

Hahah is goed zal dr binnekort even maken.


Uitgewaaid Coalno26
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Uitgewaaid
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: