Lil' ass-kicker 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lil' ass-kicker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lil' ass-kicker Daryl-dixon-gif-27
Bo~
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 12:38


Lil' ass-kicker B34c521531f8ff2dad63a9e69279aedf

Hey iedereen!
Ik zoek een paar dingen voor m’n ongemakkelijke redneck jochie genaamd Cormorantwing :”D Voordat ik precies hoe en wat vertel beetje background over deze jongen.

Cormorantwing was de enige kitten uit het laatste nestje tussen zijn moeder en zijn vader. Zijn vader was controlerend, alles moest gaan zoals hij het wilde. Als het niet zo ging? Dan voelde hij het wel dat het anders moest. Hij heeft één oudere broer, zo’n 14 moons ouder dan dat hij was. Hij was ook meer een ‘ongelukje’, omdat ze geen nieuwe kitten hadden gewild. Cormorant was vanaf het begin af aan al niet zo geïnteresseerd in dingen zoals spelen en socialiseren, maar dat was meer om het feit omdat hij zijn vader eng vond, met een norse blik keek zijn vader hem altijd aan en zijn stem was laag en beangstigend voor de jonge kitten. De enige waarmee hij overweg kon was zijn grote broer.

Toen hij apprentice werd kreeg hij een goede vriend van zijn vader als mentor, wat zeker niet hielp bij het ontwikkelen van zijn sociale vaardigheden en zelfvertrouwen, omdat de kater hem bijna alleen maar afstrafte, vooral als niemand in de buurt was. Zijn broer redde hem soms van deze afstraffingen, door de straf op zichzelf te nemen. Hierdoor dus ook een grote band tussen de twee broers.

Toen hij warrior werd dacht hij eindelijk klaar te zijn, maar zijn vader bleef hem ‘corrigeren’ zoals hij het noemde. Tot het moment dat zijn vader dood werd aangetroffen zo’n 21 manen geleden. Dit was een gigantische opluchting voor zowel Cormorant en zijn broer. Cormorant praat niet zoveel, probeert het vooral te vermijden door het accent dat hij heeft en door alle correcties die hij vroeger heeft gekregen. De enige waarmee hij echt goed spreekt is zijn broer, die totaal het tegenovergestelde van hem is. Zijn broer is luid, een gigantische flirt tegen poezen, is niet bang om het eerste wat in zijn kop komt te zeggen en kan redelijk snel uit de bocht vliegen en een gevecht beginnen. Ook is de kater homofoob, hij heeft er iets tegen en is ook totaal niet bang om te zeggen. Dat brengt ons naar Cormorant, die nog steeds in de kast zit en er niet uit durft te komen omdat zijn broer homofoob is en de enige familie die hij nog heeft. Met de manier waarop ze opgevoed zijn, mag je niet met een kater eindigen, om het zo maar te noemen.

Welnu heeft zijn broer het een stapje te ver genomen, een poes blijkt drachtig te zijn geworden van hem en hij heeft geen zin in het verzorgen van een poes en kittens. Hier komt Cormorant in het spel, die het gedrag van zijn broer waardeloos vindt, dus stelt hij voor dat hij voor de kittens gaat zorgen. De bevalling ging niet goed bij de poes, ze verloor teveel bloed en overleed. Één kitten had het overleefd, een kitten die Cormorant’s hartje kan laten smelten en waarvoor hij alles over heeft om haar te beschermen. Een klein poesje, die hij Little ass-kicker zal gaan noemen als een bijnaam, omdat hij zeker wist dat ze later iedereen’s ass zal kicken.

Wat zoek ik?
Lil' ass-kicker Tumblr_inline_ne82xkAQWh1szun9m

Als eerste, Little ass-kicker. Je mag de kitten iedere naam geven, het moet een poesje zijn. Ze zal nu rond de 2 manen zijn en Cormorant en zij zullen een hele hechte band hebben. Cormorant verandert in een softie bij haar en smelt gewoon. Hij zal iedere dag langs komen bij haar en hij zou zijn leven voor haar geven.

Eventueel zoek ik ook nog:
Pleegmoeder, dit is een poes die Cormorant zeer zal waarderen, omdat ze zijn lieve ass-kicker verzorgt.

Lil' ass-kicker Tumblr_mjfzyhXQD91s3whayo1_500

Broer Cormorant’s broer is luid, homofoob, flirt, denkt niet goed na over zijn woorden en vecht redelijk snel. Heeft een giga band met zijn broer door alles wat ze hebben meegemaakt. Ze kunnen wel eens bekvechten deze twee, maar ze houden wel van elkaar. Hij zal ook een redneck accent hebben c: Hij is basically based on Merle Dixon van the walking dead, maar hem kennen/gebruiken is niet perse nodig c: Hij is ong 50 moons (mag evt ook wel wat jonger) en is de biologische vader van little ass-kicker, maar daar wilt hij niks mee te maken hebben.

Lil' ass-kicker Tumblr_miehqlZ1iV1r16b0io1_500


Ik hoop dat er animo is! Kleine aanmeldingen zijn goed genoeg voor mij c: Ik heb ook geen preferentie voor vachtkleuren etc. Dus dat laat ik aan jullie over c:

Thanks for reading en alvast bedankt voor alle aanmeldingen <3


Lil' ass-kicker Unknown


Laatst aangepast door Cormorantwing op wo 29 aug 2018 - 14:22; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker VULaJnc
Beertje
99
Actief
Bees have the honey
in there mouths have
the stings in their tails

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Honeysting
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 14:18


Ik ontdekte dat ik teveel accounts heb :c en ik mag niet meer van mezelf, maarrr ik laat de ps staan xxx en veel succes iedereen

ps: voor alle mensen die de little-ass-kicker aanmelding wilt maken ik heb echt het schattigste plaatje ooit:
here:
 


Lil' ass-kicker 97d8wgb
hallelujah i'm a witch i'm a witch .


Laatst aangepast door 'Honeypaw op wo 29 aug 2018 - 19:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimewo 29 aug 2018 - 14:29

Verwacht morgen een aanmelding voor de ass kicker hehe


Lil' ass-kicker ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker Icon10
Lore
163
Actief
Oh, lucky me

CAT'S PROFILE
Age: 32 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rabbitfoot
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 15:47

Lil' ass-kicker Tumblr11


Name: Pumpkinkit (patch)
Age: 2 moons

Appearence: Pumpkin is een diluted tortie, een vachtkleur die enigzins iets weg heeft van een verrotte pompoen. Ze heeft modderig groene oogjes, kortharig, en is van gemiddelde grootte.
Ava:
 

Omgeving
Pumpkinkit kijkt ontzettend op naar haar familie. Ze is dol op Cormorantwing, en zal bijna aan hem vast gekleefd zitten. In haar ogen is hij onsterfelijk, een kater die alles weet en kan, die haar altijd beschermt. Ze wil alles met hem delen en praat dan ook honderdduit. Ze kan soms wat verlegen zijn bij leeftijdgenoten, maar probeert altijd contact te leggen. Ze voelt zich helemaal thuis in shadowclan en kan zich geen ander thuis bedenken.

Koppig
Dit poesje weigert op te geven. Als ze eenmaal haar zinnen ergens op heeft gezet, dan zal ze het krijgen ook. Dit maakt haar een harde werker, maar ze wil ook nog wel eens haar eigen plan trekken als dat haar uitkomt. Dit zal later ook een grote rol spelen in het vormen van haar karakter.

Occult
Pumpkin is geobsedeerd door het onbekende, dingen die haar laten griezelen. Ze is dol op spookverhalen, gruweldaden en het idee van starclan. Ze trekt erg naar het mystieke toe.

Plannen
Als ze wat ouder is, wil ik haar wat meer laten puberen. Ze is iets bitser tegen iedereen, maar blijft nog steeds erg naar Cormorant toe trekken en verteld hem al haar onzekerheden, geheimen en plannen. Ook lijkt me de relatie Pumpkin en de broer erg interessant om uit te spelen.

Nog een korte vraag; Weet de kit wie haar vader is?

Lil' ass-kicker Rrr10
Lucky rabbit's feet come from unlucky rabbits

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hestia
Member
Lil' ass-kicker Giphy
Dodo
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 170 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Hestia
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 15:58

ik heb Bloodritual als vader/broer eventueel?home

is where the heart is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
Lil' ass-kicker Tumblr_nxqfr4vWPx1sl9d05o4_250
Bo~
117
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 18:24

Alvast heel erg bedankt voor alle interesse! <3
@Dodo; past hij een beetje in het beeld dat ik geschetst heb voor de broer? c:
@Lore; Cormorant zal in principe eerlijk zijn tegen haar en vertellen dat hij niet de biologische vader is en ook wie wel, maar dat bloed op dat moment niet uit maakt en dat hoe ze het ook zou zien hij haar vader is c:


Lil' ass-kicker Foxos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hestia
Member
Lil' ass-kicker Giphy
Dodo
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 170 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Hestia
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 18:51

blood heeft een erg kort lontje en flapt er snel dingen uit net als wat jij in gedachte had, verder is zijn uiterlijk nog redelijk aan te passen net als zijn karakter omdat ik er misschien 3 keer mee gepost heb c:home

is where the heart is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker Daryl-dixon-gif-27
Bo~
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 15:13

@Hierboven; Klinkt goed dan! C: Zullen we dan een topicje nemen? <3
@Hannah; wilde jij nog een aanmelding maken? Want dan wacht ik nog even met accepteren om je ook nog een kans te geven c:


Lil' ass-kicker Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rosefield
Member
M again
55
Actief
To be soft is to be powerful

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Rosefield
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 16:41

ofc! c:
zou jij willen maken tho?


the scent of the rose was like a drug to him
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker Tumblr_o6vun6dNKP1vn0ci8o4_400
Bo~
925
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Chillybreath
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimedo 6 sep 2018 - 14:03

Yes! Zal m proberen dit weekend te maken voor je c:


She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
She's seen nothing but the concrete
Yeah the world has left her cold
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lil' ass-kicker Daryl-dixon-gif-27
Bo~
109
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Lil' ass-kicker   Lil' ass-kicker Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 17:32Lil' ass-kicker Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lil' ass-kicker
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: