But it still was not enough 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 But it still was not enough

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 3:07

Oh, the storm clouds were moving across your eyes, and I
Could hear the war drums pounding from inside your mind, so I
Gave up my life for love, but it still was not enough

But it still was not enough
But it still was not enough


Ondanks alles wat haar rust niet wedergekeerd toen de nacht langzaam over het kamp heen kroop met zijn donkere klauwen. Ze had haar mosnest al verscheurd tot kleine beetjes uit frustratie en onrust en de hele dag de elders den niet meer verlaten. Haar hart leek met elke slag nog wat meer te breken en ze had meer tranen gehuild dan dat ze gedaan had sinds ze blind was. Het leek alsof Tallstar haar hart eruit had gerukt en een gapend gat had achtergelaten. Een gapend gat wat zich vulde met paniek, paniek die naar haar schreeuwde dat ze weg moest, het kamp uit, het gebied uit, weg van alles.

Maar dat lukte niet zolang er nog een guard bij het kamp stond. Ze ging het kamp niet uitkomen zonder dat ze gespot werd. Ze liep nog een keer een onrustig rondje door de elders den, slaande met haar staart en zwaar ademend. Ze moest het kamp uit, ze moest frisse lucht hebben, ze moest eruit. Tranen stroomden opnieuw over haar wangen en haar ademhaling werd weer gejaagder. Ze wilde eruit. Haar oren suisden terwijl ze weer neerplofte op de restanten van haar mosnest. Lang bleef ze hier alleen niet liggen, weer tot haar poten komend en weer een ronde beginnend. In haar onoplettendheid was ze echter deels langs de kampwand gekomen. Dorre bladeren van de braamstruiken brokkelden af langs haar vacht. Dor.. De bladeren waren hier dor. Voorzichtig voelde ze met haar poot hoe de takken meegaven in dit specifieke stuk struik. De struik was dood en niemand had het ooit gezien om het op te lossen. Slatefur sloeg haar nagels uit naar de takken en voelde ze kraken en breken, vervolgens duwde ze zich erdoorheen, voelend hoe de doorns in haar vacht prikten maar afbraken.

Ze was zeker niet ongehavend door de muur van de elders den heen gekomen, enkele krassen drupten bloed langs haar gezicht en ze wist zeker dat nog enkele doorns in haar vacht haakten. Maar het kon haar niks meer schelen toen de nachtlucht haar gezicht in waaide. Het onrustige gevoel dat ze weg wilde was er nog steeds. Het elder zijn was al beroerd, het feit dat iemand die haar als een goede vriend behandeld had was nog beroerder, samen met dat de clan zo verdeeld was. Het was teveel. Alle wanden die ze opgebouwd had om zichzelf overeind te houden met alle pech die ze gehad had, met hoe nutteloos ze zich voelde waren afgebrokkeld en vervolgens nadien ingestort.

Ze wist niet hoe hard ze gelopen had, hoe lang ze gelopen had, toen ze de Shadowclan geur markers passeerde. Het was een waas geweest voor de kattin. Had ze dit als jonge apprentice niet ook gedaan? Toen ze ruzie had gekregen met iemand? Ze wist het niet meer goed. Misschien dat ze hier spijt van ging krijgen, misschien zou ze zichzelf vervloeken, maar ergens zong ook de misschien in haar kop dat de clan beter was zonder een nutteloze eldermond om te voeden. Dat had Tallstar nu wel bevestigd. Ze was immers toch maar nep blind? Alleen maar blind als het haar uitkwam?

{Cobra}


Jump-start the innocent parts that once dared to dream, before
The spark diminishes from the life you're meant to lead, are you
Gonna let it burn out, are you gonna let it
Fade away?
Fade away?But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 3:44

Hij had er met niemand over gesproken. Niemand hoefde het te weten. Dit was iets geweest wat hij alleen moest oplossen, iets wat hij alleen kon doen. De zwarte kater had zich begeven naar het Rogue territorium, hij wilde momenteel niet bij de Elite gezien worden. Eigenlijk wilde hij nergens gezien worden. Zijn hoofd was onrustig, zijn vacht nog erger. Het prikte en stond helemaal uit, de kater was dan ook helemaal op z'n hoede. Als iemand nu zijn plan door de war zou schudden, dan was alles voor niets geweest, dan zou hij alles kwijt raken. Zijn gifgroene ogen flikkerde eventjes, de vlammetjes die er normaliter in lagen waren nu uitgebrand tot haardvuren.
De kater keek op, zijn oren wiebelde nieuwsgierig toen hij de geur van Shadowclan gemengd met de geur van bloed tegen kwam. Wat was dit nou weer? Hij wist zeker dat hij niet langs de grenzen was geweest. De clans stonden te veel op springen om nu een goede move te kunnen maken, dat wist elke Elite member met een greintje verstand in z'n domme hersenpannetje. Hij wist dan ook wel dat zijn eerder daad, om de witte Shadowclan kattin te vermoorden, niet de slimste was geweest. Maar dat was iets wat hij had gedaan uit woede, nu had hij zichzelf beter in de hand, of tenminste dat hoopte hij.
Cobra hielt zichzelf laag, wachten totdat hij de eigenaar van de geur zag. Het duurde dan ook niet lang voordat hij een chubby katje tegen kwam. Ze was ouder dan hem, dat was wel te zien, maar er was iets aan d'r. Zijn gifgroene ogen gleden over haar lichaam heen, totdat zijn blik op haar ogen viel. Ze was blind!? Waarom was een blinde clankat hier? De zwarte kater vond het altijd al vreemd dat clankatten hun blinde, dove, whatever wat ze hadden katten in de clan hielden. Bij de Elite werd je verjaagd of gewoon vermoord. Je was nutteloos als je niet kon jagen of vechten. Voorzichtig kwam de kater tevoorschijn en wandelde in de richting van de blinde kattin. "Boo," miauwde hij met een grijns.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 3:49


Slatefur wist ergens wel diep van binnen dat het geen intelligent idee was geweest om naar het rogue gebied te trekken, maar ze voelde zich zo paniekerig van binnen dat het haar niet heel erg veel uitmaakte. Ze had alleen niet verwacht dat problemen haar zo snel zouden kunnen komen opzoeken. Slatefur stapte dan ook stug door toen ze de penetrante geur rook van Bloodclan. Ze had het de laatste tijd vaak genoeg geroken. Zijn pootstappen kwamen dichterbij en Slatefur's snorharen trilden gespannen. De kater dacht ook nog eens een keer dat hij briljant was, want hij dacht ook nog dat hij haar had kunnen laten schrikken. "Schrik," miauwde ze dan ook als reactie, al gingen haar pelsharen wel lichtelijk overeind staan. Dit was niet heel erg goed nieuws voor haar, dat ze meteen zo'n kat tegen kwam. Geen angst tonen, misschien ging hij dan weg. Of dood spelen. Maar daar was het al te laat voor.
But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 3:58

Het ging alleen heel rustig. Het was een goede afleiding voor hem, eventjes zijn gedachten van alles af krijgen en datgene doen wat hij het leukste vond; de clans dwars liggen. Hij grinnikte zachtjes toen de kattin halt hield en dr nekharen iets overeind gingen staan door zijn reactie. Hij kreeg dan ook een droog antwoord, iets wat hij ook wel had verwacht. Immers ging hij er van uit dat ze al langer blind moest zijn geweest en dus van alle grapjes al eens een variant had gehoord. "Wat doet een blinde ratteneter op dit uur buiten d'r cosy den?" miauwde hij daarna met een koude ondertoon in zijn stem. Rustig kwam Cobra overeind en begon rond haar heen te cirkelen. Hoogstwaarschijnlijk volgde ze hem, met haar gehoor, niet met d'r ogen, want well, dûh. Hij moest dus paraat staan voor als er iets ging gebeuren, zoals een patrouille die hier langs kwam. Damn, was hij in een val gelopen? Was ze alleen maar de bait geweest? Zijn hart sloeg een keer over, maar hij wist zichzelf te herpakken. Nee, hij zou zichzelf niet gek maken hiermee. Helemaal niet.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:02


De kater begon om haar heen te cirkelen, Slatefur haar oren draaiden mee, al bleef haar kop dezelfde richting op gericht. De leigrijze kattin wist dat ze een groot probleem had, maar probeerde voor nu haar kop koel te houden. Ze haalde wat huiverig adem en zette haar poten nog wat steviger neer. Als ze al moest gaan, zou ze hem een gevecht geven wat hij zou onthouden. "Wat moet een Bloodclan kat buiten zijn veilige bloodclankamp," kaatste ze terug, haar staart heen en weer zwiepend. Voor de rest probeerde ze gefocust te blijven op waar de kater zich bevond, zijn pootstappen te horen en de lucht die hij verplaatste te voelen tegen haar snorharen. "Of is dat kamp er niet meer zonder Claw." Beter kon ze hem boos maken, beter boos en razend dan koel en calculerend.

But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:06

Hij hielt zijn oren gespitst, inderdaad bang dat er ergens andere Shadowclanners waren die hem zouden aanvallen op het moment dat hij iets uithaalde bij die ... mormel. De vraag die ze hem stelde deed hem even nadenken, maar de naam van zijn vader zorgde voor een zacht gegrom. "Niet gebonden zijn aan regels zorgt ervoor dat het niet uit maakt waar je bent," snoof hij op een licht geïrriteerde manier. "Claw was de sterkste leider van Bloodclan, maar uiteindelijk zullen we boven hem uitstijgen en krijgen wat ons toebehoord." Ja, zodra hij klaar was met zijn plan, dan zou het bos eindelijk van de Elite zijn en konden de clans met hun staarten tussen hun poten terug naar de bergen rennen. Over de bergen gesproken. "Het valt me nog mee dat iemand zo zwak als jij de reis heeft overleefd. Ik durf te wedden dat je op de rug van je geliefde leider gezeten heb, bang om naar beneden te vallen," gniffelde de zwarte kater.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:22


Slatefur gaf een korte flick van één van haar oren bij het horen van de woorden van Cobra, altijd die grootspraak terwijl de Elite nog nooit werkelijk wat bereikt had. Nou ze hadden het gebied gehad toen zij het verlaten hadden. Wat een overwinning. Zo snel als dat de clans terug waren waren ze er weer vanaf gejaagd. "Het zou je verbazen hoeveel ik als blinde nog meekrijg," miauwde ze naar Cobra, enigszins stug. Naast haar, schuin achter haar, rond en en weer rond. Elke pootstap volgde ze van de kater. Tot hij achter haar was. De kattin zette zich af met haar beide voorpoten en gaf de kater een harde trap, waarna ze de kracht van die trap ook gebruikte om het op een sprinten te zetten, terug naar de grenslijn.

But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:34

"En toch is het ongelofelijk hoe nutteloos een blind poesje kan zijn," grinnikte hij op een kalme toon, voordat hij opeens een trap tegen zijn zij aan kreeg en hij zijn poten verder uit elkaar moest zetten om niet om te vallen. Hij keek eventjes verbaast op, maar merkte toen dat het grijze poesje een poging deed om weg te komen. "Oh, je wilt 't dus zo spelen," gromde hij diep, voordat hij zijn achterpoten aanspande en achter het leigrijze katje aan rende. "Denk je dat je goed genoeg kan weten waar je bent, terwijl er iemand achter je aan rent?" De zwarte kater zetten wat extra kracht op zijn poten, terwijl hij als een soort van hyena in haar staart probeerde te bijten. Een beetje plagen kon geen kwaad toch? Spelen met zijn prooi was leuk, immers.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:38


Slatefur had niet heel erg goed opgelet terwijl ze weg was gevlucht uit Shadowclan gebied, maar in ieder geval kon ze haar eigen geur nog volgen terug naar de grenslijnen. Maar het was hier stevig begroeid, met lange grashalmen en struiken waar ze hiervoor rustig doorheen had kunnen gaan. Ze hoorde de tanden van de kater achter haar klappen, wat haar dwong om nog sneller te gaan. Haar hart klopte in haar keel alsof het als een geschrokken vogel haar bek uit wilde vliegen. Haar adem ging gejaagd door haar keel heen terwijl ze probeerde weg te komen, totdat haar poot verstrikt raakte in het hoge gras en ze neus eerst ten gronde ging. De kattin rolde over de grond heen en krabbelde snel weer overeind. Ze moest hier weg.
But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:43

Meer dan een paar puffs van vacht kreeg hij niet te pakken, wat hij ergens wel jammer vond. Eigenlijk had hij willen kijken of hij haar aan d'r staart terug naar het Bloodclan kamp kon krijgen. Daar zouden ze pas echt leuke dingen kunnen doen met een blinde kat. En het zou meteen een les zijn voor Shadowclan. Maar in plaats daarvan schoot hij met zijn gespierde lijf door de lange grashalmen en struiken heen en wist nog net te voorkomen dat hij zelf geen vacht achter liet in de takken.
Voor hem merkte hij dat het poesje vast was blijven hangen en tegen de grond geslagen was. Ze krabbelde wel weer overeind, maar Cobra zou haar niet zo snel laten gaan. De zwarte kater sprong en deed een poging om de kattin tegen de grond te pinnen. "Niet zo snel, chub," gniffelde hij in haar oor, terwijl hij er langzaam een lik over gaf.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:48


Ze wist haar pootjes weer onder haar te krijgen, maar voordat ze uberhaupt weg had kunnen komen werd ze alweer tegen de grond geslagen door de naar Bloodclan stinkende kater. De kattin hoestte en hapte naar adem, proberend haar oriëntatie weer te vinden. Ze voelde zijn ademhaling al over haar oor voordat hij sprak en voelde een ijskoude huivering over haar lichaam heen trekken. Ze trok haar kop van hem weg toen ze zijn tong over haar oor voelde gaan en huiverde opnieuw. Ze zette haar poten af van de grond en probeerde zich tussen zijn greep weg te wurmen. Zelfs haar poot schoot nog een keer uit naar hem met uitgeslagen nagels, maar ze wist niet eens of waar de Bloodclan kater precies was behalve zijn poten en zijn kop waar ze niet bij kon.
But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Member
But it still was not enough Ukp3iK
Kiek
141
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 4:56

Ze was hem niet perse gevolgd, ze was toevallig op hetzelfde pad uitgekomen als dat hij had genomen. Misschien dat Cobra was gaan jagen en dan wou ze graag bij hem zijn. Ze zou hem kunnen helpen als dat moest. In de verte zag ze Cobra staan, ze had nog niet eens gezien dat er iemand bij hem was. Met een snel pasje liep ze naar hem toe en haar ogen gingen naar de grijze kat die bij hem stond. De geur was bekend, dat was een van de clans die in hun buurt woonde. Maar ze kon niet echt uitmaken of dit Shadowclan of Thunderclan was. "Wat hebben we hier.." zei ze kalm. De grijze kat leek niet echt de goede kant op te kijken, wat raar. Maar pas toen Shade beter keer zag ze dat de kat blind was. "Cobra, ben je de kreupele katten van de clans aan het pesten?" vroeg ze met lachende ondertoon in haar stem. "Denk je dat ze haar zouden missen als we haar dood maken?" vroeg ze zich toen hardop af. Het zou de ultieme streek zijn om de clans te leveren.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 10:18

Cobra voelde de neiging om een lach uit te stoten, maar hielt zich in. Dit was veel te leuk om te doen, hij had hier veel te veel plezier in. De angstgeur die de kattin uitstoten was geweldig, ze leek doodsbang te zijn voor hem, voor wat hij deed of voor wat hij van plan was te gaan doen. Hij grinnikte zachtjes toen hij de paniek bijna door haar lichaam voelde glijden.
Zijn oren gleden naar achter toe toen hij een bekende stem hoorde. "Ah, Shade," miauwde hij met een kleine grijns op zijn gezicht. "Ze liep zo m'n poten in, dan kan ik d'r toch niet zomaar laten lopen," vervolgde hij daarna, in zijn stem een verslagen toon. Hij keek eventjes naar de zwarte kattin, voordat hij zijn aandacht weer focuste op de leigrijze die onder hem lag. "Ze is blind, ik denk niet dat iemand überhaupt zou merken dat ze weg is." Zijn gifgroene ogen hadden een plagende vonk in zich, hij vond 't geweldig om katten zo te pesten. Dit was zo veel beter dan het sparren bij de Elite.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 10:22


Slate's adem was gejaagd en ze kneep haar ogen als een reflex dicht toen nog een kat zich bij hen voegde, een kat met dezelfde lucht aan haar als de kater die haar op dit moment tegen de grond gepind hield. De katten begonnen te spreken alsof moord niks voor ze was en Slatefur besefte zich al snel dat dat ook daadwerkelijk zo was. Met haar leven spelen wás alleen maar een pleziertje voor hen. De kattin begon wat harder zichzelf omhoog te drukken, een poging zich los te worstelen uit de greep van de kater. Als dat lukte, wat ze dan ging doen wist ze ook niet goed. Maar als ze hier bleef liggen was ze sowieso ten dode opgeschreven. "Ze zullen me wel missen," siste de kattin. En ze hoopte vurig dat het waar was.

But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
But it still was not enough 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimedo 30 aug 2018 - 10:45

Zijn onrust was te merken in het hele kamp. In plaats van slapen was Tall rondjes gaan lopen, had hij de kittens bezocht, was weggejaagd door de queens en was toen opnieuw rondjes gaan lopen. Zelfs yoga leek niet te werken, en toen hij voor de zoveelste keer uit zijn zen gehaald was door zijn gedachten zuchtte de kater diep en besloot het onvermijdelijke te doen. De enige manier waarop hij ooit in zijn leven nog nachtrust zou krijgen was door zijn ireeële gedrag te bespreken met de poes. Nog een zucht en hij stond op om naar de elders den te lopen, zijn pootstappen zwaar. Daar aangekomen liep hij zonder te twijfelen maar met een zwaar hart de duisternis in en keek om zich heen. "Slate?" Hij rilde, het tochtte hier. Hij maakte een mentale notitie om een apprentice te vragen om deze den op te knappen terwijl de kater de nesten doorzocht en fronste bij een grote lading vernietigd mos. Verward keek hij om zich heen, dit was Slate haar nest, de geur liet er geen twijfel over bestaan maar..

Met een onheilspellend voorgevoel draaide de kater zich om en keek met grote ogen naar het gat in de muur. Het was mini, maar leer hem Slate kennen, die was net zo magisch als die scheepjes in een flesje. Hoe het paste was onbekend, maar het paste. Helaas. Met kloppend hart liep de kater in de richting van het gat, en keek er doorheen. Even stond hij stil, maar kwam toen razendsnel in actie en vloog zo hard de elders den uit dan hij een deel ervan meenam. Verontschuldigend keek hij om, maar stopte niet, alleen voor de guard aan wie hij vertelde dat Slatefur vermist was en Acorndust tijdens zijn afwezigheid in charge was. Een slechte leider, puh.

Haar spoor terugvinden was het moeilijkste, vanaf dat punt kon de kater op een hoog tempo door het territorium komen, steeds ongeruster wordende naarmate hij de grens naderde, en even onzeker omkijkende toen hij deze over moest steken. Maar als ze daar was, zat ze in de problemen. Nu teruggaan, en ze zou het niet halen. Talk about faith Tall. Of naja, niet dus want tijdtekort.

Het was allemaal te danken aan zijn yoga dat hij niet al te zwaar ademde toen hij eindelijk aangekomen was en doodstil stond door de geuren die zijn neus bereikten. De kater vloekte zacht, moest ze nou per se zoiets dramatisch doen wanneer hij een keer uit zijn slof schoot? Hij moest het de poes nageven, ze was van de grote gebaren. Hij rolde dus nog eenmaal met zijn ogen om het punt wat de poes probeerde te maken - want uitpraten was ook zo saai dus laten we ons gevangen laten nemen door Bloodclan katten - en liep toen langzaam naar waar de katten stonden.

"Ik zal jullie teleur moeten stellen," Mauwde hij, wederom ziedend. Hoe ze met haar speelden alsof ze niets was. Hij werd er gewoon ziek van wat een disgrace voor alles waar het woord 'clan' voor stond. "Ze wordt gemist," En bij die woorden zwiepte hij eens met zijn staart voor hij op het drietal af sprong en zich via de kater - om hem hopelijk zo uit evenwicht te brengen dat Slate hem af kon gooien - naar de poes met zijn nagels uitgeslagen. Zijn woede zorgde niet voor een slechter gevecht maar voor minder terughoudendheid. Sinds zijn jaren als apprentice had hij geen kat meer vermoord, misschien werd het weer eens tijd.


But it still was not enough Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 1:50

Het was het leigrijze poesje dat eerst antwoorden, en wel om te zeggen dat ze wel gemist zou worden. Cobra blafte een lach. "Een blind, hulpeloos poesje als jij? Ik denk dat ze blij zullen zijn als je weg bent, een mond minder te voeden," siste hij tegen haar, terwijl ze een poging deed om overeind te komen. Rustig stapte Cobra van d'r af, maar hielt zijn poot zo dat hij haar vast kon houden als 't nodig was.
En zo te zien was dat nodig, toen een gestreepte kater aan kwam lopen. De Shadowclan geur was het sterkste rond hem en aan zijn dominante houding te zien was hij van een hogere rang, leader misschien? De kater gromde naar hem dat ze wel gemist zou worden. "Of je laat ons haar vermoorden, zodat jij een mond minder te voeden hebt en sterkere warriors kan maken," opperde hij het idee droog. Hij zou niet verwachtte dat de kater erop in zou gaan. Net zoals dat hij niet verwacht had een beuk tegen zijn zij te krijgen, waardoor hij het poesje moest laten gaan. "Tsk, de clans zijn zwakker dan ik dacht. Wat heb je nou aan zo'n blinde in je midden? She's good for nothing," spuugde hij in de richting van de kater. Helaas had Cobra niet gezien dat de kater had uitgehaald naar Shade, maar hij vertrouwde zijn clanmate, die kon voor zichzelf zorgen.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shade
Member
But it still was not enough Ukp3iK
Kiek
141
Actief
If I'm crazy, I'm on my own
If I'm waitin', it's on my throne
If I sound lazy, just ignore my tone

CAT'S PROFILE
Age: dead
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Shade
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 3:26

Shade zette haar poot op de kop van de poes en schoof haar nagels uit, die zich in haar huid boorde. "Eindelijk verlost van je, geen gezeur meer, niet meer constant op je moeten letten. Want je bent nu ook weer weggelopen of niet? Kijk waar het je gebracht heeft." ze boog haar kop naar voren zodat de poes haar beter kon zien. "Niet zo slim, of wel?" toen ze de woorden net uitgesproken had hoorde ze een andere stem en werd de geur van clankatten sterker. Haar blik ging van de clanpoes naar de andere kat, een grotere kater die uit dezelfde clan kwam naar haar idee. Kort nadat de woorden gesproken waren sprong hij naar Cobra en werd er uitgehaald naar haar. Shade trok haar kop in, maar voelde de puntjes van zijn nagels krassen maken over haar neus. Ze siste boos. "Je hebt vandaag verkeerde vijanden gemaakt, stuk stront." en met die woorden was het haar beurt om de kat te grazen te nemen. Ze sprintte op hem af en sloeg haar nagels uit naar zijn schouder. Ze zou de kater openscheuren.


SHADE


When I go into the ground, I won't go quietly, I'm bringin' my crown.
When I go into the ground, oh, they gotta bury me face down.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
But it still was not enough DPKsfdL
Babs
2692
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 3:33


Rillingen gingen door Slatefur's lichaam heen terwijl ze beredeneerde dat dit toch wel de grootste fout was die ze ooit in haar leven had gemaakt. De katten gaven aan dat de clans blij zouden zijn als ze weg waren. Kon ze hier zichzelf nog uit weg praten? Dat het misschien dan beter was om te blijven leven zodat ze de clans verder tot last zou zijn? Veel beter idee toch? Maar met haar uit angst klapperende kaken kreeg ze niet zoveel woorden geformuleerd. Een zachte piep ontsnapte uit haar bek toen de nagels van de kattin in haar huid boorden en ze begon nog wat heftiger te spartelen.
En toen was er een stem en geur waarvan ze een uur geleden nog zeker was dat ze die nooit meer wilde horen. Ze wilde graag die mening veranderen. Ze voelde de poot van de Bloodclan kater verdwijnen en stoof weg, haren overeind en haar oren naar achter gedraaid om te horen wat er gebeurde. Op een paar vossenlengtes afstand hield ze halt, proberend met haar andere zintuigen proberend mee te krijgen wat er nou eigenlijk gebeurde en of ze nog wat kon doen. Maar gevechten waren zo chaotisch en zonder haar ogen kon ze net zo goed Tallstar aanvallen.
But it still was not enough C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator
But it still was not enough 4pt8gz
☙Emma☙
17034
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Tallstar
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 3:40

Zijn nagels raakten niet veel maar genoeg om er wat bloed op te krijgen en dat stelde hem wel tevreden. Bovendien was de zwarte kater van Slate afgegaan waardoor die weg kon sprinten - wat ze officieel met zoveel snelheid deed dat Tall even verbaasd haar kant uitkeek en zo de klauw van de poes niet snel genoeg ontweek. Verontwaardigd keek hij haar aan, wat een heks, dat was zijn vacht! Groei je eigen ofzo! Boos haalde hij nog eens naar haar uit, maar achteruit lopend. De zwarte kater stond nu nog stil, dit was misschien de enige kans voor zijn compleet niet-leaderlike aftocht.

Met zijn laatste haal gooide hij een hoop zand op, hopelijk in de ogen van de she-cat, en draaide zich toen op zijn hakken om en rende richting Slate. Zijn poten roffelden zwaar op de grond waardoor ze hopelijk al klaarstond toen hij "Oke tijd om te gaan," Naar haar grinnikte zodat ze ook kon gaan rennen. Hij zou achter haar blijven, die twee op een afstand houden - hopelijk -. Hij kwam er ook wel achter dat zijn plan wel erg veel afhing van dat laatste woord, maar zo zat living-on-the-edge nu eenmaal in elkaar, en reken maar dat Slate on the edge leefde, man.


But it still was not enough Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
But it still was not enough 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: But it still was not enough   But it still was not enough Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 4:01

Vanuit zijn ooghoek merkte hij hoe de gestreepte kater Shade aanviel, maar het was niet al te erg, dus hoefde hij zich er geen zorgen om te maken. Waar hij zich wel zorgen om maakte, was het feit dat de leigrijze poes onder zijn poten was geglipt en er nu van door ging. Een stofwolk waaide op naast hem, maar hij wist zichzelf er goed genoeg van af te wenden om geen zand in zijn ogen te krijgen. Cobra keek in het rond en vond al snel de twee katten die op de vlucht geslagen was. "Ik dacht 't niet," gromde de zwarte kater diep, voordat hij zich afzetten en achter de kater aan rende. Hij zou het poesje voor Shade overlaten, had die wat om mee te spelen. Nee, de leider was voor hem. Wat beter dan een naam voor jezelf maken bij de Elite dan een Clanleider aanvallen en goed verwonden, of misschiens zelfs doden? Hij grijnsde bij die gedachten, voordat hij zich afzetten en sprong, eens zien wat de kater zou doen tegen zo'n aanval.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
But it still was not enough
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: