Better late than never 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Better late than never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Better late than never BWVGT5d
Maaike
1775
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 12:25

Ik realiseerde me dat ik eigenlijk nooit een officieel afscheidstopic heb gemaakt en na het zien van de prachtige tekeningen die zijn gemaakt voor het team, voelde ik me daar best een beetje schuldig over.

Ik begrijp dat er inmiddels een hoop nieuwe leden bij zijn (goed om te horen!) en die zullen waarschijnlijk geen idee hebben wie ik ben en wat mijn rol is geweest hier op WC. In het kort: ik ben hier een paar jaar actief geweest als admin en editor van de site.

Waarom ik nu dan niet meer actief ben? Ik heb daar niet echt één duidelijke reden voor. Verwijt het aan ouder worden, het krijgen van een serieuze relatie, beginnen aan een fulltime baan... Oh, en we zijn inmiddels geëmigreerd naar een nieuw land. Ik begon op een gegeven moment mijn tijd en zin een beetje in rpgen te verliezen en mijn aandacht steeds meer over andere hobbies te verdelen. De gezonde obsessie voor games (Final Fantasy for life), films, boeken en diertjes is nog altijd aanwezig.

Dat wil niet zeggen dat rpgen en Warrior Cats niks meer voor me betekent. Ik heb ontzettend veel leuke herinneringen aan die tijd en goede vriendschappen aan over gehouden. Dus misschien wel zo netjes om het even een keer goed af te sluiten. Mijn zin in rpg is inmiddels weer een beetje aangewakkerd, en zo nu en dan doe ik een topicje met Waz, maar de kans is niet heel groot dat ik nog terug kom. Een meeting zal ik dus ook niet meer zo makkelijk joinen, al vond ik dat wel altijd fantastisch en hoop ik ooit nog eens die kans te krijgen als we weer eens op bezoek zijn in Nederland.

Waarom is Silverstar dan nog altijd leider gebleven? Na alles wat Silver heeft meegemaakt, wilde ik hem een goed einde geven, en dat ging niet echt terwijl de grote verhaallijn liep. Het was geloof ik ook beter voor de gang van zaken als Silver zijn rang zou behouden. Nu alles weer terug is zoals normaal, zal ik er voor zorgen dat er binnenkort een topic komt waarin hij van zijn rang aftreedt, zodat er weer nieuwe kansen komen voor nieuwe leden.

En daarmee sluit ik dit bericht af denk ik. Voor degene die nieuwsgierig zijn hoe het met me gaat: ik woon samen met mijn vriend in Dubai, heb een fulltime baan als graphic/web designer en heb het hier prima naar m’n zin. Smile
Mocht iemand ooit nog eens graag contact zoeken is diegene welkom om me een berichtje te sturen (via whatsapp/telegram is het handigst). Ik ben altijd wel in voor een gezellig praatje en vind het leuk om oude herinneringen op te halen. Uiteraard heb ik ook niks tegen op het leren kennen van nieuwe mensen.

Gelukkig krijg ik zo nu en dan nog wel eens een updatje binnen van Waz over Warrior Cats en als er echt iets mis is met de lay zal ik altijd meteen bijspringen, dus echt helemaal loslaten zal ik waarschijnlijk nooit doen. De site blijft een speciaal plekje hebben.
Inmiddels word ik ook steeds beter in het ontwerpen en maken van websites, dus wie weet dat ik daarin in de toekomst ooit nog iets voor WC kan betekenen.

Mocht je door deze lap tekst heen zijn gekomen; bedankt voor het lezen en Warrior Cats; bedankt voor de super leuke tijd hier. Blij dat ik het nog even zo neer heb kunnen zetten. :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Better late than never BXcdW76
Kip
3086
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 12:39

Fijn om iets van je te horen Maaike! Blij om te horen dat alles goed gaat, ben lichtelijk jaloers op het feit dat je in Dubai woont! ;D
Ik heb je allicht nooit echt super goed gekend, maar dat betekend niet dat ik altijd alle Dogdance x Silverstar topics aan het stalken was haha. Het is jammer je te zien gaan, maar al te begrijpelijk. Heel erg bedankt voor alles dat je voor de site hebt gedaan en de prachtige lay-outs over de jaren heen! Het ga je goed! <3


It is both a blessing and a curse
Better late than never Routos222
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member
Better late than never SolidWateryAsiantrumpetfish-size_restricted
lion [loïs]
229
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 13:01

Het is inderdaad leuk om te lezen wat er allemaal om gaat in je leven! Supergaaf dat je samenwoont, een goeie baan hebt en zelfs in Dubai woont, wauw c; Ik heb jou ook nooit/heel weinig persoonlijk gesproken, maar heb wel inderdaad heel Silverstar's leven gestalkt en ik vond het altijd leuk om jouw karakters te lezen (bijvoorbeeld ook de topics tussen Bracken en Firedance vond ik heel leuk).
Ik vind het ook awesome om te zien hoe je toch nog dingen doet voor de site (de lay, maar ook dat je nog zin hebt in topics met Waz), zelfs al heb je zoveel going on in je eigen leven.
Inderdaad zoals Kip al zei, heel erg bedankt voor al het werk dat je in de site hebt gestoken, en misschien in de toekomst nog gaat doen!


Better late than never Dinyee10
Better late than never 5mYVNNKBetter late than never UaJatYaBetter late than never UnknownBetter late than never 6IRKqVABetter late than never NMT5ue8
look at my wife:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Better late than never 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 14:07

Oh damn, Maaike.
Je hebt het zeker ver geschopt! Wat leuk dat je in Dubai woont nu c:

Je zult altijd een centraal punt zijn op deze site en het vele en harde werk dat je hebt verricht. Nu is het tijd dat je gewoon lekker je eigen leventje gaat leiden en verder groeit in waar je goed in bent c:
Ik vind 't super leuk dat ik je uiteindelijk mijn vriendin mocht noemen en ik zal zeker nooit vergeten toen we gemeet hebben <3

Have fun and good luck in your further life ^^.

x Quinty


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotespirit
Medicine cat
Better late than never Images?q=tbn:ANd9GcQtKp-d3oGpfXIuJw8ZVUfUjCKKGjlHMbs-x6TMlH3LOpFA7W84pQ&s
Nynke
1335
Actief
dancing in my underpants.
i'm gonna run for government.
did mr. winter wonderland say:
"come here, kid, we really need to talk"?
bear with me, man, i lost my train of thought

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons young ✘
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Coyotespirit
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 14:22

Wat fijn dat het goed met je gaat! Super vet dat je nu in Dubai woont. c:
Ik heb je niet persoonlijk gekend want toen jij nog echt actief was ik een kleine noob van 12 jaar, maar Silverstar is wel altijd een char geweest die ik vaak volgde. Natuurlijk spijtig dat je geen zin/tijd meer hebt in rpg'en, maar heel begrijpelijk! En dan nog heel fijn dat je nog steeds wel eens wat voor WC doet haha.
Heel veel plezier en geluk in je leven en je hobbies gewenst! <3


Better late than never Coyode10

Allemaal Kunst.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Better late than never DPKsfdL
Cynthia
2964
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 15:03

Goed om van je te horen inderdaad^^
En ook vooral leuk om te horen hoe het nu allemaal gaat met je. De paar meetings waar ik je heb ontmoet zal ik niet snel vergeten en wens je dan ook zeker veel geluk toe in je verdere leven^^


If you are strong, you'll find responsibility
Better late than never 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Better late than never SCm0YuuJ_o
Lianne
489
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 16:32

Dubai, dat is niet niets! Leuk dat je toch nog bereid bent om dingen voor de site te doen, ik kan begrijpen dat na al die jaren warrior cats wel een speciaal plekje in je hart heeft gekregen. Ik wens je heel veel succes en geluk toe met je verdere leven!


The past was his torture, the future held his hope. Until he chose his fortune has the curse of the fold
Better late than never Vukturfla
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Better late than never 29puumf
~Butter(fly)~
3413
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimevr 31 aug 2018 - 23:19

Hallo Maaike,

Echt gekent heb ik je niet, maar ik wist voldoende om je toch bij de thema tekeningen te betrekken. Het is natuurlijk begrijpelijk dat je de tijd niet meer hebt hier te posten; en ik vindt het tof voor je dat je het in Dubai naar je zin hebt met je vriend.

Ik wens je ondanks dat we nooit echt gesproken hebben veel geluk en succes in je verder leven. Het is inderdaad een feit dat WarriorbCats je leven op een bijzondere (positieve) manier beïnvloed.


Better late than never Oceano10
Better late than never LcrIgCQBetter late than never JwNO92gBetter late than never EjrsROFBetter late than never UK1ajoIBetter late than never 3qCkg2fp_oBetter late than never 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mothrain
Member
Better late than never Baf0G1f
Beertje
74
Actief
dancing light lit up the sky

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mothrain
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimema 3 sep 2018 - 0:56

Ik ben echt heel slecht in het schrijven van deze tekstjes dus ik houd het lekker kort ^^

Ik vond het eerst en vooral super leuk om me bezig te houden met de tekening voor Silverie en jouw (jullie) te verassen omdat je een geweldig persoontje bent! Persoonlijk vind ik het super cool dat je in Dubai bent gaan wonen Very Happy like dat is a long way from 'home', dus ik wens je heel veel succes daar hehehehe <333333333333333

kuskus beertje


Better late than never 0cbSADE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Better late than never DPKsfdL
Chi
3518
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Littlestream
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 22:36

Waarom zie ik dit nu pas? Jeetje, sorry!

Ik heb je nog gekend toen je actief was op WC. Ook al hebben we al heel wat historie samen, ik weet dat we daar uit zijn gegroeid en dat terzijde heb ik je altijd gerespecteerd en naar je opgekeken! Ik zal je aanwezigheid hier op WC dan ook ontzettend missen! Het zal zeker niet hetzelfde zijn als vroeger. Maar iedereen moet verder met zijn of haar leven, hoe deze ook wend, draait of keert. Fijn om te horen dat alles goed met je gaat!
Een vriendin en ik zijn van plan om naar Dubai te gaan zelfs! Wel dan meer voor de paardensport haha.

Anyways, ik wens je nog alle plezier en geluk toe in je verdere leven! X


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Better late than never Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Better late than never   Better late than never Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 23:29

Ik lees dit ook nu pas...

Ik wens je heel veel succes in alles wat je doet; we hebben niet veel met elkaar geRPG'd, maar de topics die we hadden (o.a op PJ als je je die nog kunt herinneren) waren wel altijd heel leuk!

Ik wens je heel veel plezier toe in je leven en hoop elkaar nog eens terug te zien! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Better late than never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Absence-
Ga naar: