Silent blankets 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Silent blankets

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silent blankets RB4Qe0W
Bunny
438
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Silent blankets   Silent blankets Icon_minitimeza 1 sep 2018 - 20:17

Het was veel te vroeg toen Bloomburrow haar tweekleurige ogen weer opendeed. Eerst zag ze even wazig - ze moest een paar keer knipperen voor de slapende lijven om haar heen in focus kwamen. Het was rustig en stil, zo'n stilte die als een deken over de hele clan viel van zodra de zon onder ging. Het voelde bijna verstikkend, ook al kon ze weinig doen om die stilte te verbreken. Ze was wel gewend aan stilte. Bloomburrow wist niet echt waarom ze wakker geworden was. De herinneringen van haar droom waren al vervaagd; het enige dat overbleef was een fysieke traan die over haar wang naar beneden droop. Ze veegde hem weg zonder echt te beseffen dat ze dat deed. Ze was moe, doodop, en haar hart voelde zwaar. Ze miste haar moeder. Soms dacht ze even dat ze de bekende geur van de witte poes kon ruiken wanneer ze voorbij haar nest liep - maar dat was natuurlijk niet zo, want Snowdance was al manen dood.

+Thornface eerst


Silent blankets IuECDpL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornstar
Clanleader
Silent blankets 2n99usg
Femke
1616
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Thornstar
BerichtOnderwerp: Re: Silent blankets   Silent blankets Icon_minitimevr 2 nov 2018 - 15:39

Geschrokken opende Thornface zijn ogen, waarbij zijn hoofd gelijk omhoog schoot. Hij keek gealarmeerd en zwaar ademend om zich heen, maar wat het ook was dat hem net had achtervolgd was er niet meer. Hij lag in de vertrouwde Warrior’s Den, tussen bekende geuren en vachten. Met het besef van de realiteit die tot hem doordrong, verdween ook zijn herinnering aan de nachtmerrie waaruit hij zojuist was ontwaakt. Ondanks dat bleef het zenuwachtige gevoel hangen in zijn lijf, waardoor het niet al te makkelijk zou zijn om terug te gaan slapen. Daarom stond de bruine kater stilletjes op en sloop hij voorzichtig naar de uitgang van de Den. Misschien zou wat frisse lucht hem goeddoen.

Terwijl hij zijn weg naar buiten zocht tussen de slapende katten door, zag hij dat er nog iemand was die niet meer sliep. Bloomburrow leek ook wakker te zijn, wat bevestigd werd toen Thornface oogcontact zocht en hij zag dat haar ogen inderdaad open waren. Had zij misschien ook naar gedroomd? Wat ook de reden was, het was goed mogelijk dat zij ook behoefte had om even de Den uit te gaan. Thornface keek haar dan ook even vragend aan, waarna hij met zijn hoofd naar buiten gebaarde en haar daarna weer met dezelfde vragende blik aankeek. Nu dat hij stil moest zijn tussen zijn slapende Clangenoten was dit één van de zeldzame momenten waarop hij en de witte kattin even dezelfde taal spraken.


Silent blankets BJ0jk6
IC post count: 196
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Silent blankets
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: