Family ends with ily 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Family ends with ily

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cole
Member
Family ends with ily Ccbfc1a1e90f5700e26b3595cca28989
Hannah
553
Actief
I do it all the time

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cole
BerichtOnderwerp: Family ends with ily   Family ends with ily Icon_minitimezo 2 sep 2018 - 15:13


De laatste paar manen waren saai gelopen. Er was heel veel gedoe geweest nadat Thora tot commander benoemd werd. Hijzelf was er ook niet honderd procent achter het idee dat een Young One een wilde roedel moordkatten kon leiden. Maar zoals hij zichzelf ook al vaak vertelde, hij was immers hier gekomen omdat hij wist dat hij beter in de Elite pastte dan bij ThunderClan en hij meer vrijheid had dan waar dan ook. Echter was hij niet onbewust van wat er gebeurde rond hem heen. De Clans waren terug, Claw was dood. Hij had ook niet veel katten meer waar hij mee kon praten, en daar zocht hij ook niet naar.
Het was net middag geweest, de zwarte kater was stiekem de grenzen van de BloodClan verder aan het sluiten, gewoon wat wagen om het meer uit te breiden. Aangezien hij verder geen andere BloodClan opgermerkt had. En Kittypets waren in zijn ogen altijd makkelijk te pesten, dus het was niet dat hij veel gevaar had in zijn eentje.
Hij was net dichtbij de Thunderpath toen hij een bekende geur boven de stank opving. De geur was voor hem zeker niet moeilijk te raden en voor kort liet hij een gefrustreerde zucht ontsnappen terwijl zijn staart wat zakte. Perfect. Echt wat hij nodig was. Zijn groene ogen keken rond naar de bron van de geur, waar was ze? Het leek maar alsof het tijd was voor een family reunion.

+ Swallowflight


Well I’ll be damned
Family ends with ily 7Bs2VOv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kumeza
Member
Family ends with ily Tumblr_inline_nsb4rs57Uo1rpyequ_250
Nynke
3254
Actief
Throw me to the wolves, and I will return leading the pack.

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons ✕
Gender: She-cat ♀
Rank: Awardwinner of best mother in the world
Kumeza
BerichtOnderwerp: Re: Family ends with ily   Family ends with ily Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 14:33


Ze wist heus wel dat ze hier niet moest zijn. Het was gevaarlijk om hier te zijn, nu al helemaal gezien de verhouding tussen Bloodclan en de Clans. Toch was ze hier, want er was een gat in haar hart dat opgevuld moest worden. Ook al had ze zich de afgelopen moons afgezonderd van haar moeder en zus, mistte ze haar broer ontzettend. Daarom was ze hier. Dit was een impulsief idee geweest, en ze had er nu ook een beetje spijt van, maar er was nu geen weg terug. Ze zou wachtten tot ze een bekende vacht tegenkwam. Swallow zuchtte diep, en zette nog een paar passen waarna ze ging zitten. Ze hoorde monster op het thunderpath die hier vlakbij was voorbijrazen, maar daar besteedde ze geen aandacht aan. Want net toen ze was gaan zitten, hoorde ze een kat vlakbij. Ze spitste met enige nervositeit haar oren. Als het een kat was die ze niet wilde ontmoeten had ze nog altijd een voorsprong om weg te rennen. Niet dat ze heel snel was, maar ze had de kans om weg te komen. Met een slome tred liep ze op het geluid af. Zou ze wat gaan zeggen, of zou ze afwachten tot degene die in haar buurt was zich bekend zou maken? De kans was immers groot dat diegene haar al geroken had.Family ends with ily Swallo12
Family ends with ily G3K5gZvO_oFamily ends with ily XehOIgmF_oFamily ends with ily POQBm5qP_o

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Family ends with ily
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: