Probably not the best idea [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Probably not the best idea [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Probably not the best idea [open] PykVcmP
Boo!
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Reposelapse
BerichtOnderwerp: Probably not the best idea [open]   Probably not the best idea [open] Icon_minitimewo 5 sep 2018 - 0:01

Probably not the best idea [open] XTERBbV
Oh please stop all this dark thinking  .

Het was niet duidelijk waarom ze hier zat. Haar oren wiebelde heen en weer. Niet persé nerveus. Haar houding was eerder neutraal. Voor de grote reis en de bergen kwam ze hier vaak zitten. Ze vond het rustgevend om de bezigheden waar te nemen van de twolegs achter het glas. Dat betekende ook niet dat ze verlangde naar zo'n leven, want de katten die er zaten waren meestal dik of heel erg ongelukkig. Meestal allebei. Reposelapse zat op een rood hek. De kleur was haar lievelingskleur geworden omdat het zo sterk afstak van alles wat ze kende. Haar gezicht wees naar het raam waar een kleine twoleg, waarschijnlijk een jong, naar haar keek. Ze vroeg zich af wat het dacht. Konden ze wel denken zoals haar? Waarschijnlijk niet, hun platte snuit zag er te dom uit.

+ Open


I am not allowed to love you  .
Probably not the best idea [open] WN7M7KS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
Probably not the best idea [open] SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Probably not the best idea [open]   Probably not the best idea [open] Icon_minitimewo 5 sep 2018 - 14:24

De reis terug naar zijn nest was een lange. De cyperse kater moest vaak tussenstops maken. De korte momenten van rust voor zijn uitgeputte poten nam hij voor lief. Deze keer hadden die hem naar een klein twoleg dorpje gebracht een eindje van de clan katten hun territorium vandaan. Hij was van plan geweest door te gaan tot hij de geur van een shadowclan kat oppikte. Dat had hem zo erg verbaasd dat hij al zijn andere taken vergat en bijna roekeloos achter de geur aan ging. Vulture hurkte neer tussen de takken van een struik en tuurde omhoog. Op een rood hek zat een grote poes. Ze had de karakteristieke shadowclan bouw en shadowclan spieren die Vulture scheen te missen. Ze keek naar een twoleg kit dat ook terug naar haar keek. Zo te zien zat de kit achter een raam dus voor die hoefde hij voorlopig niet uit te kijken. Tegen beter weten in stapte hij de struiken uit, zijn nieuwsgierigheid werd hem te veel. "Hallo" groette hij beleefd, maar op zijn goede. "Mag ik vragen wat een shadowclan kat zoals jijzelf zo ver van huis doet?"


Probably not the best idea [open] Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Probably not the best idea [open] PykVcmP
Boo!
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Reposelapse
BerichtOnderwerp: Re: Probably not the best idea [open]   Probably not the best idea [open] Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 14:36

Probably not the best idea [open] XTERBbV
Oh please stop all this dark thinking  .

Een stem deed haar opkijken van het twolegjong. Ze draaide haar kopje naar opzij en richtte haar ijsblauwe ogen op een kater. "Mag ik vragen wat een shadowclan kat zoals jijzelf zo ver van huis doet?" Een glimlach speelde over haar lippen. Reposelapse stond op en draaide op het hek, zette zich dan af en belandde met een plofje op de grond. Ze was geen leider material, dat was duidelijk. Ze hield er niet van om zich boven de ander te zetten. Letterlijk en figuurlijk. Ze knikte naar de kater. "Natuurlijk mag u dat. Voordat we op reis gingen kwam ik hier altijd kijken, het maakt me rustig al die vreemde bezigheden en nu we terug zijn wil ik daar weer een gewoonte van maken," beantwoorde ze op een rustige toon. Haar stem was aangenaam laag. "Ik wou net vragen wat jij hier kwam doen, maar... woon je hier in de buurt dan?"


I am not allowed to love you  .
Probably not the best idea [open] WN7M7KS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Probably not the best idea [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: