Smell of Fire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Smell of Fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellfire
Member
Smell of Fire SefXQ5r
Sshhttt
11
Actief
"Hell Fire, Dark Fire"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hellfire
BerichtOnderwerp: Smell of Fire   Smell of Fire Icon_minitimedo 6 sep 2018 - 14:45

Ze had er alleen maar verhalen over gehoord. Immers had ze het merendeel van haar levens gereisd en had ze allemaal andere dingen gezien dan het territorium waar ze op vroege leeftijd was geboren. De rode kattin wandelde door de Blooming Woods heen. Haar pluizige staart sloeg rustig heen en weer, terwijl ze goed uitkeek naar de bijen die hier bleken te zitten. Voor nu had ze er nog geen gevonden, maar ze had geen zin om naar Mistgaze te moeten gaan ermee. Ze vroeg zich af of ze eens naar de oudere warriors moest gaan om te vragen naar dit gebied, maar aan de andere kant waren die ouwe bokken zo saai en wilde ze niet halverwege weer in slaap vallen. Een kleine geeuw ontsnapte uit haar bek, terwijl ze dacht aan de tijden die ze in de Elder Den had moeten doormaken omdat haar ouders gek van d'r werden. De rode kattin snoof zachtjes, terwijl ze op een omgevallen boom ging zitten en als een soort van Deputy, nee schrap dat, Leader uitkeek over de bomen rond haar.

[First Redpanda]


Smell of Fire U2E6T5Q
The witch who sent this flame. It's not my fault, If in God's plan.
He made the devil so much stronger than a man
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpanda
Member
Smell of Fire Tumblr_oh1xwwjDvU1vbpfl3o1_400
dodo
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 6 m o o n s
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Redpanda
BerichtOnderwerp: Re: Smell of Fire   Smell of Fire Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 12:41

Ze was er al wel eens eerder geweest, maar dat was vlug geweest en ze had geen tijd genomen om rond te kijken naar wat er nou eigenlijk allemaal gebeurd was toen ze weg waren. Vandaag had ze echter de tijd genomen om een kijkje te nemen in de Blooming woods en zag al snel dat ze niet de enige was. Met een zacht gegrinnik keek ze naar Hellfire die als de nieuwe Silverstar op een omgevallen boom ging zitten. "Hallo Hellfire, of is het nu Hellstar?" Vroeg ze grappend terwijl ze haar kop wat naar achteren tilde om de kattin wat beter te bekijken.


Redpanda uwu
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellfire
Member
Smell of Fire SefXQ5r
Sshhttt
11
Actief
"Hell Fire, Dark Fire"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hellfire
BerichtOnderwerp: Re: Smell of Fire   Smell of Fire Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 13:59

Het zonnetje scheen heerlijk op haar rood met witte vacht, terwijl ze loom haar ogen sloot en probeerde deze statige houding aan te houden. En dat zou goed zijn gelukt, als ze niet gestoord werd door een stem, afkomstig van een van haar clangenoten. Iets wat geïrriteerd opende ze haar helder blauwe ogen en merkte een iets oudere she-cat op. Haar naam was Redpanda, als ze het zich goed kon herinneren. De opmerking van de kattin zorgde voor een klein glimlachje op haar gezicht, voordat ze omlaag sprong zodat ze op dezelfde hoogte zat als de andere, minder rode, kattin. "Kon het maar. Het is niet alsof Silverstar nog veel gaat kunnen doen voor de Clan," snoof ze iets wat geïrriteerd. Nee, de huidige stand van zaken van Thunderclan was niet al te geweldig, met Silverstar ziek, maar niet dood, waardoor Thornface het niet over kon nemen. Wat een gezeik allemaal, Starclan had echt gewoon geen zin meer in het gemekker van Thunderclan ofzo. "Maar goed, waarom ben je hier?"


Smell of Fire U2E6T5Q
The witch who sent this flame. It's not my fault, If in God's plan.
He made the devil so much stronger than a man
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Smell of Fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: