I'll be good 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'll be good

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heavykit.
Member
I'll be good DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Heavykit.
BerichtOnderwerp: I'll be good   I'll be good Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 14:06

O
nhanding rende de uit de kluiten gewassen kitten achter een mosballetje aan; in zijn hoofd was het echter geen mosballetje, maar een echte prooi die hij te vangen moest krijgen. Zijn moeder had het, lichtelijk ongeïnteresseerd in zijn spel, naar de andere kant van de Nursery gegooid en hij was er zo snel als hij kon achteraan gerend. Natuurlijk struikelde hij hier en daar nog wat over zijn eigen passen, want de kitten was nog maar een moon oud en rennen was soms nog wel een lastig iets. De donkerbruine kitten maakte een sprongetje en was zeer trots toen zijn pootjes recht op het mosballetje vielen. Yes, got it! Met een trotse blik keek hij naar zijn moeder, in de hoop dat ze net zo trots zou zijn, maar Spottedleopard was allang bezig met iets anders. Oh.. wat beduusd ging de kitten naast het mosballetje zitten, waarna hij er een zwakke duw aan gaf. Echt ver rolde de bal niet meer, hij was immers al half geplet.


I'll be good WLyPcTW

But what if I choose the darkness instead?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellfire
Member
I'll be good SefXQ5r
Sshhttt
11
Actief
"Hell Fire, Dark Fire"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Hellfire
BerichtOnderwerp: Re: I'll be good   I'll be good Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 14:15

Ze was in de richting van de Nursery gewandeld. Geen idee waarom, het spelen met Kittens hielt haar rustig ofzo? Nee, dat was het niet. Ze vond kittens leuk, omdat ze ze dingen aan kon leren die eigenlijk niet hoefde. Dingen die andere queens waarschijnlijk niet zouden willen horen. De roodwitte kattin gniffelde eventjes, terwijl ze de Nursery in dook en eventjes rondkeek. Direct viel haar blik op een opvallend grote kitten, die bij een half geplette mosbal zat. "Hallo daar, Heavykit," miauwde ze op een vriendelijke toon. Dear Starclan, wat was ze blij dat ze dingen zo makkelijk kan faken. "Wat zit je hier betreurt, wilt niemand met je spelen?" Ze ging liggen, waardoor haar fluffy vacht bijna over de mosbal heen hing. Ze pakte het balletje onder haar vacht vandaan en met haar poten en wat geknutsel, wist ze er wel een enigszins rond balletje van kunnen maken. "Zal ik met je spelen?" vroeg ze daarna. Ze keek eventjes in het rond, misschien waren er nog meer kittens die wilde spelen?


I'll be good U2E6T5Q
The witch who sent this flame. It's not my fault, If in God's plan.
He made the devil so much stronger than a man
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heavykit.
Member
I'll be good DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Heavykit.
BerichtOnderwerp: Re: I'll be good   I'll be good Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 14:34

H
ij vond het jammer dat hij nu én het mosballetje had verpest én zijn moeder geen interesse meer had in het spel. Had ze überhaupt zijn coole actie gezien? Hij had immers nog nooit zo'n hoge sprong gemaakt! Een kattin sprak hem plots aan en verbaasd keek de jonge kitten omhoog naar de rode kat die daar stond. Oh. Ze kende zijn naam? De tabby slikte zacht. "Hallo, eh..." Quick, think of something to say. ".. mevrouw." Pfew, dat had heel awkward kunnen zijn. Ze vroeg of er niemand met hem wilde spelen en zacht knikte de kitten ja. Zijn moeder wilde niet meer spelen en hij had geen idee of een van de andere kittens mee wilde doen met zijn spel. Hij keek even twijfelend naar het nest waar zijn moeder hoorde te liggen, omdat hij niet wist of hij met deze vreemdeling mocht spelen, maar ze lag er niet meer en dus besloot hij dat het vast oké zou zijn. "Ja is goed!" Hij liet zijn blik op het mosballetje vallen. "Kent u nog leuke spelletjes van vroeger?"


I'll be good WLyPcTW

But what if I choose the darkness instead?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'll be good
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: