23 - Warrior Cats 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 23

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
23 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: 23   23 Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 17:17

Je hoefde geen sterrenkundige te zijn om te zien dat de sterren nu even niet goed stonden voor Tall. Omdat hij een grote prooi aan het opjagen was die hierheen gerend was had hij hem gevolgd, vervolgens doordat hij over een boomwortel struikelde vol op zijn gezicht gevallen, om daarna een eekhoorn een boom in te volgen waar hij uiteindelijk vast was komen te zitten omdat de tak brak - hij was niet dik though... - en hij in een vork van een andere tak was gevallen waar hij nu opdekop in hing. Zijn blik sprak boekdelen, dit was gigantische onzin en een en al Inners doing, maar waarom ze zich nog steeds bemoeide met zijn leiderschap was hem een raadsel. Tenzij het ging om het feit dat hij haar moordenaar nog niet gestraft had, maar dat waren peanuts right?

@Panthersoul


23 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
23 DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: 23   23 Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:04

Waarom hij naar de wastelands gegaan was? Geen idee. Hoe hij in het oude Skyclan kamp terecht was gekomen? Ook geen idee. Hij was een stukje het Windclanterritorium uit gegaan en voor hij het wist had hij zich hier bevonden. Hij vond het niks waar er bomen waren, dus waarom was hij niet gewoon op de open vlakte gebleven waar hij naar hartelust kon rennen? Misschien was het juist omdat elk stukje territorium hem deed denken aan zijn moeder. Hij hoorde echter wat gekraak boven hem en moest snel aan de kant springen voor er een tak bovenop zijn kop zou landen. Waarom was er een tak naar beneden gevallen? Hij liet zijn blik omhoog gaan en merkte een kat op. En niet zomaar een kat, maar Tallstar als hij het goed had en hij hing op zijn kop. "Hoe ben je daar terecht gekomen?" Hij was te verbaasd over de positie van de kater dat hij niet eens dacht aan het feit dat ze van andere clans waren.


23 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
23 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: 23   23 Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 15:51

Inmiddels had hij zich verzoend met zijn nieuwe leven. Zijn hoofd was gewend geraakt aan het kloppen, zijn haar zat eigenlijk ook wel oke zo en het had wel iets om opdekop te leven. Vandaar dat hij zijn ogen gesloten had en in zijn zen-modus aan het nadenken was over hoe hij zou gaan slapen, toen een vogel - het geluid kwam van boven hem - hem vroeg hoe hij hier terecht was gekomen. Even fronste hij, het was niet elke dag dat vogels praatten. Daarna haalde hij zijn schouders op, of liet ze hangen, het was maar hoe je het bekeek, en besloot dat ook vogels een antwoord waardig waren. "Goede vraag," Hij wist het wel een soort van, maar aan de andere kant was het zo snel gegaan en had hij dit leven nu geaccepteerd, dus wat maakte het uit?


23 Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
23
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: