Shelter of the Kings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shelter of the Kings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwhite
Member
Shelter of the Kings XTPUFzB
Yanthe
904
Actief
Trust. It takes years to build, seconds to break and forever to repair.

CAT'S PROFILE
Age: 59 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Moonwhite
BerichtOnderwerp: Shelter of the Kings   Shelter of the Kings Icon_minitimema 10 sep 2018 - 23:14


Shelter of the Kings WdXTVI9

Twee oker-kleurige oogjes fonkelde in het steeds donker wordend bos. Ze had haar nest, een verlaten jagershut, achter zich gelaten om haar grenzen te controleren. Ze had niemand om rekening mee te houden, dus ze kon op eender welk moment weggaan om te jagen of om op pad te gaan. In dit geval ging ze grenzen van haar territorium langs om de markering te verversen en te controleren of niemand haar grondgebied was binnen gedrongen. Omdat haar territoium best afgelegen, weg van de drukte en reizende katten, had ze het gelukkig wel rustig. Moonwhite was nu al even onderweg en had ongeveer 3/4 van haar boundaries gedaan toen een onbekende geur haar neus bereikte. Ze spitste haar oren en richtte zich meteen op, zoekende naar de bron. Iets in de geur kwam haar bekend voor. Het liet haar terugdenken aan Claw, haar ex-partner met wie ze kits had gekregen. Ze had de kater weggestuurd nadat hij haar verteld had dat hij bij de Elite zat. Zijzelf was altijd tegen die groep geweest, omdat moorden niet op haar lijstje stond. Ze was er regelrecht tegen geweest. Ze had hem weggestuurd om zelf tijd te maken om na te denken, maar daarna heeft ze Claw nooit meer teruggezien. Ze had nooit de tijd gekregen om nog eens met hem te praten. Moonwhite draaide zichzelf om en klom in sneltempo de eerste beste boom in die laaghangende takken had om op te gaan zitten. Ze wilde eerst vanop een veilige afstand zien wie het was, zodat ze zich kon voorbereiden.

SharkShelter of the Kings Iyhm36
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Shelter of the Kings Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Shelter of the Kings   Shelter of the Kings Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 10:56

Shark slikte. Een territorium vinden was toch wel moeilijker dan gedacht. Het zou vechten worden als hij er één wilde claimen, maar dat was hij wel gewoon. En moorden was voor hem ook niet onbekend. Hij had zijn halsband dan ook aangehouden totdat hij een kat tegengekomen was die een beetje partij voor hem kon zijn en waar hij zich niet al te slecht over zou voelen als hij diegene zou vermoorden. Het gevecht had naar zijn idee te lang geduurd, maar dat kon ook komen omdat hij nog maar pas met Cobra had gevochten en Chawl’s leven had gered. De gedachten aan de Elite deden hem pijn, maar hij onderdrukte die emotie net zo erg als hij zijn kreten onderdrukte telkens als zijn tegenstander hem hard raakte op zijn oude en nieuwe wonden. Uiteindelijk won hij. Hij doodde zijn tegenstander niet, maar het school niet veel. Zijn territorium zag er prima uit; hij had een schuur die hem deed denken aan de leaders barn in het kamp van de Elite en er stroomde een meertje in de buurt waar hij uit kon drinken. Zijn territorium was in de buurt gelegen van Twolegplace; zo was hij nooit ver weg van de Elite, maar ook weer niet zo dichtbij dat ze hem konden verjagen. Dit was immers nu zijn territorium en hij mocht enkel niet binnen de grenzen van de Elite komen. Dat wilde niet zeggen dat hij zomaar alles zonder slag of stoot achter zich ging laten. Hij had nog steeds een belofte gedaan naar zijn beste vriend en ook al had hij daarin gefaald, hij wilde het niet volledig opgeven. En er was daar ook nog zijn zwangere dochter. Vooral die gedachte lieten zijn poten jeuken om terug naar het kamp te rennen en Cobra opnieuw te confronteren. Maar hij wist dat hij het achter zich moest laten. Hij wist dat het beter was zo. Een klik die harder klonk in zijn oren dan in de werkelijkheid weerklonk door de schuur toen hij zijn halsband losdeed. Hij begroet de halsband met zijn elf hondentanden ergens op een plekje waar niemand het zou kunnen vinden en verwelkomde het vreemde, vrije gevoel aan zijn nek met een snuivend geluid. Zijn aandacht werd getrokken door een aanwezigheid in de buurt en zijn spieren bolden onder het vacht op zijn schouders op toen hij zich omdraaide om te gaan kijken. Een flitsende beweging trok zijn aandacht en hij zag hoe iets de boom in schoot. Zijn instincten zeiden hem dat het niet om een eekhoorn of een andere prooi ging en zijn oren vouwden zich laag in zijn nek terwijl hij naar de boom keek. “Ik zag je heus wel,” bromde hij. “Kom tevoorschijn en maak je bekend.” Zijn leadersrank was misschien van hem afgenomen, maar het ontzag zou hij altijd behouden in de toon van zijn stem. Voor sommigen was dat alleen duidelijker merkbaar dan voor anderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shelter of the Kings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: