wibbely wobbely timey wimey... stuff 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 wibbely wobbely timey wimey... stuff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hestia
Member
wibbely wobbely timey wimey... stuff Giphy
Dodo
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 170 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kittypet
Hestia
BerichtOnderwerp: wibbely wobbely timey wimey... stuff   wibbely wobbely timey wimey... stuff Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 11:24

Haar twoleg was al een aantal dagen niet thuis geweest dus had Hestia besloten om door het kattenluikje naar buiten te gaan en verder dan de twoleg place te gaan. Het was al weer een aantal moons geleden dat ze in het rogue gebied was geweest dus was ze daar maar heen gewandeld. Langzamaan werden haar spieren warm en even voelde ze zich weer jong. Ze versnelde haar pas en rende een klein stukje waarna ze grinnikte. Tuurlijk rende ze wel eens, maar het was zo lang geleden dat het zo goed voelde om het huis te hebben verlaten en buiten te zijn. De zwartgrijze kattin begon zachtjes te spinnen terwijl ze op een grote steen ging zitten en keek langzaam om haar heen.

[ & shark ]home

is where the heart is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
wibbely wobbely timey wimey... stuff Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: wibbely wobbely timey wimey... stuff   wibbely wobbely timey wimey... stuff Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 19:43

Het was niet simpel voor hem om zichzelf in conditie te houden als hij geen gebruik meer mocht maken van het territorium waar hij vroeger zo graag doorheen rende. Natuurlijk kon hij zich wel in Twolegplace en in de buurt van de Clan borders begeven, maar de kans was groot dat hij daar aangevallen zou worden en dan had hij een probleem. Hij was nog steeds niet volledig hersteld van de aanval die Cobra op hem had gepleegd en het had niet veel gescheeld of hij was dood geweest. Hij had de tijd vlak na het gevecht met de rogue gebruikt om in zijn geclaimde territorium uit te rusten en terug op krachten te komen. En hij had geconcludeerd dat als hij dat deed dat hij te veel begon na te denken en dat hij zijn trainingen met zijn young ones miste. Het liefste wilde hij terug naar de Elite gaan, maar dat ging als banneling niet meer. Cobra zou hem niet terugnemen tenzij hij zou smeken en smeken zou hij niet doen. Nee, dan leefde hij liever hier en bewaarde hij liever zijn eer. Het was moeilijk, maar het was niet onmogelijk. Het was kort in zijn gedachten omgegaan dat hij naar de ThunderClanborder kon wandelen zodat hij zijn dochter op zou kunnen zoeken, maar ook dat vond hij een te groot risico. Voor nu dachten de Clans nog steeds dat hij de leader van de Elite was en voor nu wilde hij dat graag zo houden. Het was niet omdat hij niet meer in de Elite zat dat hij wilde dat de Elite iets zou overkomen. Al Claw’s zoons en zijn dochters verbleven daar immers nog en zijn toekomstige kleinkinderen; hij wilde niet dat hun iets zou overkomen door een fout die hij maakte. Hij wilde het niet nog erger maken dan hij nu al gedaan had. En dus liep hij wat doelloos rond in zijn geclaimde territorium, zijn blik richtend op het bosachtige gedeelte waarachter Twolegplace lag. Zijn ogen vernauwden zich toen hij een kat in de richting van zijn territorium zag komen. Hij opende zijn bek en kon vanaf hier al ruiken dat het om een kittypet ging. Wie anders ging er daar zo roekeloos liggen? Hij gromde laag en liep in de richting van de kittypet. “Jij durft,” bromde hij. “Je kunt niet bepaald zeggen dat het hier veilig terrein is. Wat laat je denken dat je hier zomaar kunt gaan liggen zonder toestemming?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
wibbely wobbely timey wimey... stuff
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: