Old gals 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Old gals

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lítill
Member
Old gals 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Old gals   Old gals Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 17:04


Hinkend liep hij zijn... geclaimde territorium uit. Waar zijn zoon nou weer was gebleven was een raadsel, maar hij wist wel dat zijn zoon hem weer had verlaten ondanks dat hij had gezegd dat hij voor hem zou gaan zorgen. Het was nog een wonder dat hij levend was op dit moment, in de conditie die hij verbleef. Al zocht hij vooral overblijfselen van andere katten op, prooien waar nog net iets op zat en wat hij kon eten. Want hij kon niet jagen met die verdomde poot die het niet meer deed. Het maakte alles veel moeilijker. En af en toe, ja hij geeft het toe, heeft hij kittypet voer gegeten. Maar wat moet hij anders? Sterven van de honger? Hij gromde even tegen zichzelf, kijk no hoe hij was geëindigd na de Elite. Stomme val waar hij in terecht was gekomen en zijn poot had verlamd. Stomme Claw die hem van de troon af had gestoten. Stomme Miles die er geen reet aan deed en hem achter liet. Later is vermoord in het kamp. Stomme Velirane die hij eindelijk weer had gevonden, waarmee hij kittens had en ze weer hun eigen weg gingen. Stomme Nevermind die hem had verlaten. Hij sloeg een keer nijdig met zijn staart, waarna hij ging zitten en even zijn ogen zuchtte. Wie weet hoelang het nog ging duren voordat hij weer iets te eten zou gaan vinden.  

Tag: Shark


Old gals Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Old gals Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Old gals   Old gals Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 19:34

Shark onderdrukte een lichte zucht terwijl hij overeind kwam. Hij vroeg zich af of hij ooit aan dit leven zou gaan wennen. Aan de katten die hier rond zijn territorium cirkelden en qua karakter zo anders waren dan in de Elite. Iedereen had hier zijn eigen verhaal en zijn eigen achtergrond en niet iedereen was even benaderbaar, maar dat was hijzelf ook niet. Hij was een verstoten Elite cat, maar dat wilde niet zeggen dat de Elite niet voor altijd in zijn bloed zou blijven. Hij wist dat hij zijn nieuwe toekomst een kans moest geven, maar aan de andere kant had hij het gevoel alsof hij het te snel had opgegeven. Alsof hij meer had kunnen doen. Hij kwelde zichzelf met de gedachte aan Cobra die hem van de troon had gestoten en die nu de macht had overgenomen. Hij wist niet hoe redelijk Cobra was, maar hij wist wel één ding zeker: hij leek niets op zijn vader. En niets op zijn broers. Shark had niet het idee dat de Elite in goede banen geleid zou worden door hem. En hij begon steeds meer het idee te krijgen dat hij de katten binnen in de Elite gefaald had, dat hij meer had moeten doen om bij ze te blijven. Maar hij wist tot voor zijn verbanning ook niet hoe geliefd hij eigenlijk was geweest door zijn katten. Het was altijd stom dat je zoiets pas realiseerde als het te laat was. Er was voor hem geen leven meer binnen de Elite en dat werd hem met de dag dat hij in het rogue territorium spendeerde steeds duidelijker. Hij wist niet of het ontmoeten van nieuwe katten en het opbouwen van een nieuw leven daar ook maar iets aan ging veranderen. Met een zachte zucht stapte de robuuste tom naar buiten. Zijn ogen zochten de omgeving af en bleven hangen op een kat die met een nogal vreemde hink in zijn loopbeweging naar hem toe kwam. Zijn haren rezen in eerste instantie omhoog omdat hij dacht dat hij zijn territorium weer moest gaan verdedigen, maar deze kat zag er niet capabel genoeg uit om hem uit te dagen en dus zakte de vacht weer. Toen hij nog dichterbij stapte, zag hij dat de kat er uitgehongerd uitzag. Toch was er iets aan deze kat dat hem kort alarmeerde. Alsof hij zich iets zou moeten herinneren bij het zien van deze verschijning, maar dat het niet in hem opkwam. “Dat is een lelijke knik die je daar hebt in je achterpoot,” besloot hij te zeggen zodat hij zich op iets anders dan zijn gedachten kon concentreren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lítill
Member
Old gals 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Re: Old gals   Old gals Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 20:57


Hij haatte het om zo te lopen, hij haatte het zo erg. Hij wilde weer terug naar zijn oude vorm, jong en atletisch, waarin hij katten eruit konden rennen, waarin hij zo goed was. Waarmee hij slimmer af kon zijn dan zijn tegenstanders, zoals die stomme kater die het leuk vond om hem uit te dagen toen hij het leiderschap op zich wilde nemen nadat Icy was verdwenen en ze geen enkel spoor van haar hadden kunnen vinden. Toen hij een andere kat zag en hoorde benaderen keek hij meteen op, al zag hij al snel dat ondanks de sterke bouw dat hij geen dreiging wilde geven. Hij zag er redelijk.. neutraal uit. En hij herkende hem ook. Natuurlijk herkende hij hem, hij zou slecht zijn als hij niet oude elite katten zou herkennen hij had na zijn verbanning de elite altijd nog in de gaten gehouden via via. Want er was altijd een via via om informatie te krijgen, was het voor de clans of de elite, er was altijd een manier. Al zag hij er toen zelf natuurlijk een stuk vitaler uit. Ook wist hij dat hij Claw's commander was geworden na hem, maar nu rook hij niet meer naar de elite, meer naar zichzelf. Naar rogue. Hij kon het niet laten om zijn kaken op elkaar te klemmen, rot elite. "Dat is een lelijke knik die je daar hebt in je achterpoot." Of de kat speelde voor dom, of zijn leiderschap was compleet vergeten in de tijd. Hij rolde met zijn olijf groene ogen en schudde zijn kopje even, "Machtig prachtig." sprak hij kort en sarcastisch. "Maakt me een echte charmer." vervolgde hij, terwijl hij zijn kille olijf kleurige ogen op de kater richtte. Nog altijd net zo kil als toen hij de leader was, dat was nooit weg gegaan.


Old gals Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Old gals Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Old gals   Old gals Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 20:26

Shark klemde zijn kaken gefrustreerd op elkaar. Hij had het gevoel alsof hij deze kat had moeten kennen. Zijn gedachten gingen terug naar voordat hij member was. Maar nee, hij was door Claw geaccepteerd in de Elite en het was Claw geweest die van hem had moeten horen dat hij origineel een kittypet was geweest. Toch wist hij bijna zeker dat deze kat iets met de Elite te maken moest hebben. De wonden die hij droeg, konden gemakkelijk opgelopen zijn toen hij rogue was, maar het was zijn blik die Shark zich herinnerde. Zijn kille blik. En opeens wist hij het bijna zeker. Deze kat had een bepaalde rank gehad in de Elite. Misschien was hij zelfs wel leader geweest, maar dan had Shark hem niet meer gekend. Hij was pas na Claw’s leiderschap in de Elite gekomen en zo ver hij wist, hadden Claw en Zira de Elite altijd geleid. Totdat Zira vermoord werd door honden en Shark haar plaats had ingenomen. Jeetje, dat leek ook alweer zo lang geleden. En toen Claw en hij langs het Thunderpath renden om Chawl te zoeken nadat deze ontvoerd was door Twolegs. Toen de Clans verdwenen waren en Claw de Elite had opgedragen om te verhuizen van hun kamp naar Fourtrees. Toen Claw’s kittens werden geboren en één van hun, Razor, hem als haar favoriete kat had gezien. Toen de Clans onverwachts terugkwamen, Claw hun uitdaagde en uiteindelijk zijn leven gaf om Shark de gelegenheid te geven van de Elite iets groots te maken. Zijn keel werd dik bij het idee dat hij gefaald had. Hoe zou Claw reageren als hij nog leefde? Zou hij Shark vermoorden als hij zich weer op grond van de Elite begaf of zou hij zijn zoon gedood hebben? Hij had geen idee. En het was niet alsof hij het even aan zijn beste vriend kon praten. “Er zijn ergere dingen,” antwoordde hij dan ook op de woorden van de tom, al was dat een beetje misplaatst omdat de tom waarschijnlijk bepaalde dingen had op moeten geven door die poot. Maar ja, hadden ze dat niet allemaal moeten doen? “Ik heb het gevoel dat ik je ergens van moet kennen,” sprak hij vervolgens daarna, een tikkeltje bedenkelijk. Maar de kille blik verliet zijn ogen nooit en zijn staartpunt zwiepte kort heen en weer. “Je hebt in de Elite gezeten.” Hij vroeg het niet; hij concludeerde het. “En volgens mij had je niet bepaald een lage rank.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lítill
Member
Old gals 8p9AkY3
Bo ~
873
Actief
just being old and grumpy

CAT'S PROFILE
Age: 76 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Lítill
BerichtOnderwerp: Re: Old gals   Old gals Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 19:58


Oh hoe hij deze kat haatte. Claw had hem verslagen toen hij gehandicapt was- freaking pussy, een gehandicapte kat aanvallen- en toen had hij gehoord dat Zira commander was geworden, wat hij een goede keuze vond, ze was sterk. En toen stierf Zira, waardoor Shark de commander was geworden. En natuurlijk ging hij naar deze zogenoemde Shark kijken, want hij kende hem niet uit zijn tijd. “Er zijn ergere dingen,” klonk er van de kater af, waardoor hij zijn wenkbrauwen wat optilde. Ergere dingen dan amper niet meer kunnen jagen, moeilijk kunnen lopen en er zielig uit te zien? “Ik heb het gevoel dat ik je ergens van moet kennen,” klonk er ietwat bedenkelijk terwijl de kater hem aan keek met kille ogen. Hij zwiepte een keer hard met zijn staart, dus dat dan weer wel? “Je hebt in de Elite gezeten.” klonk er van de kater af. Goh. Komt er iemand achter. Hij rolde met zijn ogen, hij zag er niet als een standaard rogue uit of wel dan? Verdorie. “En volgens mij had je niet bepaald een lage rank.” Hij nam even een diepe ademteug, de kater rook niet meer erg naar de elite, maar dat betekende niet dat hij niet meer samen met hun werkte. "Bedankt voor het compliment." Sprak hij ietwat sarcastisch tegen de andere kater. Het ging niemand wat aan dat hij de oude leader was van de elite, ze zouden niets meer zien dan het zielige geval dat er nu voor hem stond. En zo wilde hij niet in de gedachtes van katten staan. Zo mager, zielig en alleen. Dat was het laatste wat hij wilde. "Maar dat heeft niks met jou te maken." Sprak hij waarna hij hard met zijn staart sloeg.


Old gals Os_zpsx5yyljap
Normal OS:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Old gals Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Old gals   Old gals Icon_minitimema 24 sep 2018 - 20:08

Shark negeerde de sarcastische opmerking die de tom hem toewierp, zijn oren kort bewegend. Zijn kille blik was op de tom gericht en hij haalde zijn schouders kort op. “Voor sommigen is dat een compliment, voor anderen is het een belediging.” Er waren rogues bij die het absoluut niet leuk vonden om geassocieerd met een groep vol moordenaars te worden, maar er waren er ook bij die het leuk vonden en zich nog vreemder gingen gedragen om juist meer het idee op te wekken dat zij daar banden mee hadden gehad of op dit moment zelfs nog banden mee hadden. Shark wilde graag dat hij kon zeggen dat hij nog steeds een link had met de Elite, maar die was volledig weggevaagd geweest toen Cobra hem van zijn gebied had verdreven. Het was nog steeds lastig om erover na te denken en eigenlijk wilde hij het er niet over hebben, maar aan de andere kant was deze kat juist waar hij er mee over kon praten. Hij ontkende immers niet dat hij in de Elite had gezeten en had in zijn houding laten blijken dat Shark het bij het rechte eind had gehad. Misschien kon hij wel wat informatie delen. Misschien was er zelfs een manier om de Elite terug te pakken, ook al schatte hij die kans vrij klein. De tom leek niet echt van waarde te kunnen zijn voor hem en als hij inderdaad al glorieuze dagen als leader had gehad, dan lagen die nu ver achter hem. “Het heeft alles met me te maken,” sprak hij op een rustige toon. “Ik heb namelijk zelf een hoge rank gehad in de Elite. Ik ben zelf leader geweest.” Hij draaide zijn kop in de richting van de barn, waar hij ergens zijn hondentanden en zijn halsband verstopt had. Als een member stierf, werden ze samen met hem begraven. Shark moest nog steeds een kat vinden die hij genoeg kon vertrouwen om hem of haar op de hondentanden te wijzen. Hij wilde, als hij stierf, wel graag met zijn hondentanden begraven worden; het was het enige bewijs dat hij nog had van zijn lange, gelukkige leven in de Elite. “Maar ik ben verbannen, nog niet zo gek lang geleden.” Hij keek weer terug naar de tom, een kille blik in zijn ogen. Maar dat was maar schijn. Zijn hart klopte nog steeds sneller als hij aan de Elite dacht en een brok vormde zich nog altijd in zijn keel als hij aan alles dacht wat er gebeurd was de afgelopen periode. Maar hij mocht geen zwakte tonen. In de Elite had hij dat dankzij zijn leiderspositie niet mogen doen en nu als rogue zijnde voor deze vreemde kat ook niet. “Ik was verzwakt omdat ik de dag ervoor de zoon van mijn beste vriend had gered en één van de jongere katten heeft daar handig gebruik van gemaakt. En nu is de Elite van hem.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Old gals
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: