A king of beasts [Kitten search] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A king of beasts [Kitten search]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A king of beasts [Kitten search] DPKsfdL
Marlie
247
Actief
“Cared about one person and it fucked me up lmao”

CAT'S PROFILE
Age: 29 long ass moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitenight
BerichtOnderwerp: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 18:06


Hah, jullie dachten zeker dat de kitten explosie in Shadowclan nu wel eens over was? Nou dan zitten jullie fout want er staat nog een nestje te wachten! Burninglove is namelijk zwanger geraakt door een veel te gezellige ontmoeting met een andere Clankat. Whitenight, de oorzaak van dit alles, is in de pootstappen van zijn vader Whitelion gestapt. De Windclan warrior heeft een grote drang voor opvolgers; kittens! Deze drang uit hij in geflirt en af en toe in een iets te gezellig uitstapje. Op een van deze momenten ontmoet hij dan ook Acefray's oudste dochter, Burninglove, die wel eens een beetje te veel waarde hecht aan het mannelijk gezelschap. Hierdoor is ze per ongeluk zwanger van geraakt.

Over de gelukkige ouders:

Moeder Burninglove
A king of beasts [Kitten search] Nbk1gz11
Burninglove is een kleine zwart-wit gevlekte kattin. Door een ziekte tijdens haar Apprenticetijd is ze altijd klein gebleven en bezit ze de grootte van een Shadowclan Apprentice. Haar ogen zijn een goudgele kleur.Haar karakter is energiek en charmant. Ook is ze een echte doorzetter een beetje een flirt en af en toe net als haar vader een beetje dom. Dit doordat ze best impulsief is en van aandacht geniet. Bovenal is ze opgevoed om een goede Clankat te zijn en dit betekend dan ook dat ze potentieel een goede moeder wordt

Vader Whitenight
A king of beasts [Kitten search] Qllnk711
Over papa White. De Windclan warrior is een grote brede kater met te danken aan zijn Riverclan bloed. Zij vacht is van een mooie sneeuwwitte kleur en is lekker dik en lang waar de poezen stapel gek op zijn. Op zijn pels ligt een waterdicht olielaagje waardoor hij het niet snel koud heeft als hij zo nu en dan een duik neemt in de rivier. Wat ook bij hem opvalt is zijn oogkleur, die zijn namelijk verschillend. White heeft net als zijn vader een groen oog en een blauwe oog.

---

Genoeg over de twee 'tortelduifjes' want waar zijn we nou precies naar opzoek? Nou wij zoeken twee mensen die identieke sibs willen gaan bespelen in dit oeps nestje. Burninglove heeft de zogenaamde monozygote gen wat betekend dat de kans groter is dat ze van een tweeling bevalt dan een normale kat. Een-eiige tweelingen lijken heel veel op elkaar. Zo zijn ze altijd van hetzelfde geslacht, hebben de zelfde ogen en vachtkleur. Kwa vachtlengte en kleur is in principe alles mogelijk, we doen daar dan ook niet enorm moeilijk over de enige eis is dat beide kittens de zelfde uiterlijk hebben. Als dit nou wit is zoals Whitenight of rood, bruin, grijs ect maak niet uit.

We snappen dat jullie met vraagtekens hangen want hoe meld je nou eigenlijk aan? Wij hebben dus twee mogelijke opties bedacht hoe je je aanmelding zou kunnen aanmaken.

Optie nummer 1.
Optie nummer 1: Je meld je aan samen met een ander persoon. Zo kunnen jullie samen bespreken hoe jullie de siblings op elkaar afstemmen ervoor zorgen dat alles goed bij elkaar past

Optie nummer 2.
Optie nummer 2 is een wat lastigere maar ook mogelijk: Je meldt je aan zoals een normale aanmelding maar laat het uiterlijk/geslacht weg. Als je dan gekozen word samen met iemand anders word het uiterlijk besproken met ons vieren.

En nog als laatste: extra!
- Butter en ik zouden graag een naam zien met betekenis. Ons verkeur gaat zelf naar een nieuwe Acekit en Tallkit *hint* maar je bent vrij om zelf wat anders te kiezen wanneer je dit wil.

- En als allerlaatste... Het is mogelijk dat de kits twee oogkleuren hebben, dit komt omdat in beide dit van toepassing is. De kans is dus extra groot.

Dit was het dan en hopelijk is er een beetje animo voor! Liefs, Butter en M <3


A king of beasts [Kitten search] Whiteos3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wishpaw
Member
A king of beasts [Kitten search] A20e94392acdd71ddc2b4501c9450540
Wortelzzz
51
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wishpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 19:01

Ik kan eventuweel een kit aanmaken. (Dus optie 2 :3)

Verder lijkt Acekit mij ook een leuke naam.
PB me maar! ;-)


A king of beasts [Kitten search] 903a52b1-29de-5f35-a7db-8fedd952e0ec
A king of beasts [Kitten search] Giphy

A king of beasts [Kitten search] Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A king of beasts [Kitten search] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 14:23

Zou je hier net zoals de anderen een aanmelding kunnen schrijven? Dan kunnen we dat makkelijker bijhouden.


A king of beasts [Kitten search] Oceano10
A king of beasts [Kitten search] LcrIgCQA king of beasts [Kitten search] JwNO92gA king of beasts [Kitten search] EjrsROFA king of beasts [Kitten search] UK1ajoIA king of beasts [Kitten search] 3qCkg2fp_oA king of beasts [Kitten search] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
A king of beasts [Kitten search] BBTakD
Bunny
1489
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 19:33

You with the fair and stellar gaze
... You're watching the stars fade ...

Name Stellarkit of Fairkit (aan jullie de keus)
Gender Female
Age Unborn
Clan Shadowclan
Rank Kitten
Bloodline 50% Shadowclan 37,5% Riverclan 12,5% Windclan
Meaning Stellarkit Uit de trots die beide ouders bezitten; hun dochter moet wel geweldig zijn, en daarnaar verwijst deze naam.
Meaning Fairkit Fair kan twee dingen betekenen: eerlijk of prachtig. Deze naam is in beide betekenissen gegeven. Eerlijk, naar Burninglove's vader die door Tallstar omschreven werd als een eerlijke en nobele kater; en prachtig, naar hoe mooi het poesje al is bij haar geboorte en opnieuw naar diezelfde trots die bij beide ouders door hun aderen stroomt.

Mom Burninglove
Dad Whitenight
Twin Skylarkkit/Jewelkit
Moms parents Acefray Runningvole
Dads parents Whitelion† Mazelock
Moms siblings Lightflame Tallkit † Tallfright Baneflower Spilledpaw Beekit † Hairypaw Chickenpaw Warpaw Kindpaw Flurrypaw Silverpaw
Dads siblings Innersoul Energydrink Liontear Lockedrose Joltglower Lioncub Chillybreath Nimblepaw Silversong Sacredwish Chainreaction Parrotshine Sorrowmask Lizardpath Thundergaze Tigerspots† Goldenpaw Crimsonpaw Turtlepaw

Avatar Link
Outside Ze heeft een lange, gladde en goed verzorgde vacht die grijs van kleur is en geen enkel patroon vertoond. Ze is redelijk slank gebouwd voor een Shadowclanner, met een vrouwelijk silhouet en een lenige bouw. Haar staart is vrij lang. Haar linkeroog is blauw, zoals haar vader en haar grootvader ook één blauw oog hadden, en haar rechteroog is geel - een kleur die ze duidelijk van haar moeder geërfd heeft.

Inside Dit poesje is een echte diva. Ze verwacht dat alles voor haar gedaan zal worden en dat de katten voor haar zullen buigen. Ze heeft veel zelfvertrouwen en denkt dat zij de beste is en dat ze altijd gelijk heeft. Hierin zal ze dan ook vaak ruzie maken met haar tweelingzus, die van hetzelfde uitgaat.. En ze kunnen niet alle twee de beste zijn. Ze is zeer trots en ook bijzonder koppig. Vaak vind ze dat de regels op haar niet van toepassing zijn want zij is spéciaal. Desondanks is ze ook zeer eerlijk. Ze kan immers héél slecht liegen en vermijd dat dan ook liever. Halve waarheden en dingen verzwijgen, dat doet ze wel, maar over het algemeen niet bijzonder vaak. Maar echte leugens? Nooit. Zo is ze dus ook geen manipulatief type. Ze verwacht dat anderen dingen doen voor haar, gewoon uit zichzelf; en ze probeert hen daar niet per se toe aan te zetten, hoewel ze wel heel boos zal worden wanneer ze dat niét doen. En als ze boos is kan ze niet logisch nadenken. Daarnaast is dit poesje ook niet echt een harde werker. Ze laat het liefst zo veel mogelijk door een ander doen en besteed haar tijd veel liever lekker lui. Ze is charmant en ijdel en weet hoe goed ze eruitziet; en ze zal ook veel tijd spenderen om ervoor te zorgen dat ze er het béste uitziet. Haar vacht moet goed verzorgd zijn en vrij van vuil. Hoewel het lijkt dat ze haar tweelingzus vanuit het diepst van haar hart haat kan ze op het einde van de dag niet zonder haar en als het nodig is, zal ze er altijd voor haar zijn.

My name Bunny
Partner in crime Beer
My age 18 jaar
Experience Ongeveer 5 jaar
Active characters Redpetal, Amberstorm, Littlepaw, Southernkit, Ara (etc)
Motivation Deze tweeling was al uitgedacht voor dit nestje al van voor er bekend was dat er een nestje kwam en dat het een tweeling zou zijn ; ) Ik vind deze twee samen echt ontzettend leuk en ik ben er zeker van dat ze veel drama gaan veroorzaken voor hun moeder, maar dat is er juist het leuke aan natuurlijk (a) Ze passen dan ook zo perfect in dit nestje. Daarnaast, een kleinkitten van mijn Whitelion én van Acefray? Sign me up ; ) Ik ben heel slecht in motivaties uitschrijven (je zou toch denken dat je daar ooit beter in wordt maar nope..) maar ik zou het echt geweldig vinden als jullie mij (ons) de kans geven om deze tweeling in dit nestje te mogen spelen <3
A king of beasts [Kitten search] GExwao7   A king of beasts [Kitten search] RABBK4R


A king of beasts [Kitten search] 5FUjk8
A king of beasts [Kitten search] 2gxnp75


Laatst aangepast door Amberstorm op za 22 sep 2018 - 11:59; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wishpaw
Member
A king of beasts [Kitten search] A20e94392acdd71ddc2b4501c9450540
Wortelzzz
51
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wishpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 17:10

Okii! hier is h't dan!

Naam: Word besproken met de Familie zo ver ik weet ( Acekit is leuke naam)
Geslacht: Female
Leeftijd: Unborn
Clan: Shadowclan
Rank: Kitten
Bloodline: 50% Shadowclan 37,5 Riverclan 12,5 Windclan
Eigenschap: is een erg rustig en ook een beetje onhandig poesje. Verder zit ze vaak vol met vragen en beginnen haar zinnen met "Waarom". Ze wil "Zoals zovele" De beste krijger ooit worden en is erg close met haar Familie
Mom: Burninglove
Dad: Whitenight
Twin: Stellarkit/Fairkit

Avatar: Word Eventuweel later gestuurd omdat de Twin De zelfde look heeft.

A king of beasts [Kitten search] 903a52b1-29de-5f35-a7db-8fedd952e0ec
A king of beasts [Kitten search] Giphy

A king of beasts [Kitten search] Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
A king of beasts [Kitten search] BBTakD
Bunny
1489
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 17:45

Wishpaw schreef:
Okii! hier is h't dan!

Naam: Word besproken met de Familie zo ver ik weet ( Acekit is leuke naam)
Geslacht: Female
Leeftijd: Unborn
Clan: Shadowclan
Rank: Kitten
Bloodline: 50% Shadowclan 37,5 Riverclan 12,5 Windclan
Eigenschap: is een erg rustig en ook een beetje onhandig poesje. Verder zit ze vaak vol met vragen en beginnen haar zinnen met "Waarom". Ze wil "Zoals zovele" De beste krijger ooit worden en is erg close met haar Familie
Mom: Burninglove
Dad: Whitenight
Twin: Stellarkit/Fairkit

Avatar: Word Eventuweel later gestuurd omdat de Twin De zelfde look heeft.Uhm Stellarkit/Fairkit is een aanmelding samen met Beer die Skylarkkit/Jewelkit gaat aanmelden dus niet samen met jouw kitten dan!


A king of beasts [Kitten search] 5FUjk8
A king of beasts [Kitten search] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wishpaw
Member
A king of beasts [Kitten search] A20e94392acdd71ddc2b4501c9450540
Wortelzzz
51
Actief
n. ;; a feeling that one would like to have or do something or to see something happen; a desire, longing, or strong inclination for a specific thing.

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wishpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 18:16

Amberstorm schreef:
Wishpaw schreef:
Okii! hier is h't dan!

Naam: Word besproken met de Familie zo ver ik weet ( Acekit is leuke naam)
Geslacht: Female
Leeftijd: Unborn
Clan: Shadowclan
Rank: Kitten
Bloodline: 50% Shadowclan 37,5 Riverclan 12,5 Windclan
Eigenschap: is een erg rustig en ook een beetje onhandig poesje. Verder zit ze vaak vol met vragen en beginnen haar zinnen met "Waarom". Ze wil "Zoals zovele" De beste krijger ooit worden en is erg close met haar Familie
Mom: Burninglove
Dad: Whitenight
Twin: Stellarkit/Fairkit

Avatar: Word Eventuweel later gestuurd omdat de Twin De zelfde look heeft.Uhm Stellarkit/Fairkit is een aanmelding samen met Beer die Skylarkkit/Jewelkit gaat aanmelden dus niet samen met jouw kitten dan!


Sorry Sorry! ben ergens anders met m'n gedachten vandaag.


A king of beasts [Kitten search] 903a52b1-29de-5f35-a7db-8fedd952e0ec
A king of beasts [Kitten search] Giphy

A king of beasts [Kitten search] Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rapidkit.
Member
A king of beasts [Kitten search] 1cY8zB2
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⚶ 4 ☾'s ⚶
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidkit.
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 20:26

There stood the skylark of jewels
... gazing at the starry nights ...

Name Skylarkkit of Jewelkit (aan jullie de keus)
Gender Female
Age Unborn
Clan Shadowclan
Rank Kitten
Bloodline 50% Shadowclan 37,5% Riverclan 12,5% Windclan
Meaning Skylarkkit Niet alleen betekend “to skylark” ronddartellen met enorm veel energie, ook is het een prachtig vogeltje. De prooi zit meestal op Shadowclan gebied, maar vliegt soms wel eens in het winderige territorium van Windclan.
Meaning Jewelkit Jewel heeft net als Skylark twee betekenissen. Het kan verwijzen naar haar prachtige grijze vacht die zachtjes scheen in het licht en de liefde die Burninglove meteen voelde voor haar. Nobel, naar Burninglove's vader die door Tallstar omschreven werd als een eerlijke en nobele kater.

Mom Burninglove
Dad Whitenight
Twin Stellarkit / Fairkit
Moms parents Acefray Runningvole
Dads parents Whitelion † Mazelock
Moms siblings Lightflame Tallkit † Tallfright Baneflower Spilledpaw Beekit † Hairypaw Chickenpaw Warpaw Kindpaw Flurrypaw Silverpaw
Dads siblings Innersoul Energydrink Liontear Lockedrose Joltglower Lioncub Chillybreath Nimblepaw Silversong Sacredwish Chainreaction Parrotshine Sorrowmask Lizardpath Thundergaze Tigerspots Goldenpaw Crimsonpaw Turtlepaw

Avatar Linkje
Outside Het begint allemaal bij haar prachtige grijze vacht. Deze is niet alleen licht, maar bevat een eigenschap waardoor het volledig oplicht in het maanlicht. Dan lijkt ze erg hard op haar vader. Toch heeft ze de grijze vacht van haar opa geërfd. Ze is slank gebouwd en staat hoog op haar poten. De kitten bevat een charmante glimlach en een koppige uitstraling. Haar staart is lang, maar past bij haar eigen lengte. Skylark/Jewel heeft twee verschillend gekleurde ogen. Het is hetzelfde patroon als Whitelion, maar het groen is vervangen door de prachtige gele ogen van haar mama.

Inside Dit poesje is op het eerste zicht een schatje. Ze is heel nieuwsgierig en een harde werker. Echter is dit schijn. Ze wilt heel graag de liefste en beste kitten zijn van Burninglove. Haar tweelingzusje maakt haar dat niet gemakkelijk. Want als ze stout wilt zijn gaat zíj altijd mee. Het loopt hier meestal op een bekgevecht en enorme ruzies. Echt vechten doen ze nooit, want ze haten allebei bloed en het gedacht om vuil te worden. Later zal deze poes uitgroeien tot een kattin met alles erop en eraan. Een zoete glimlach, lieve stem en haar perfect charmante houding. Net zoals vroeger is er een klein probleempje. Ze vallen op dezelfde katers. Stellar/Fair is veel eerlijker dan haar en ze is dan ook vaak jaloers. Zij is namelijk niet zo goed in eerlijk zijn. Sommige katers zien dit soms niet en vallen echter eerder op pure schoonheid en hard werk, waardoor ze haar zus lekker in de rug kan steken.
Spijtig genoeg kunnen deze twee poezen niet zonder elkaar, diep vanbinnen willen ze elkaar nooit kwijt.

My name Beertje
Partner in crime Bunny
My age 18 jaar
Experience 6 jaar en 3 maanden XD
Active characters Chivypaw en letterlijk al de rest
Motivation Altijd het moeilijkste stuk van de aanmelding XD

Hoe begon het... wel. Ik en Bunny waren aan het ranten over dat we te veel accounts hadden, maar nog zo veel kitten potentieel. Ik vroeg haar namen, zij de mijne en ik zag Stellarkit ertussen staan. Ik dacht waaauuuww! Moooi! Dus ik vroeg haar naar de kitten. Zelf had ik een Skylarkkit tussen mijn namen staan en toen ze Stellar begon te beschrijven moest ik lachen. Ze leken precies op elkaar en we begonnen te RPG'en in discord. Het werd super lachwekkend en besloten dus om dit koppel te spelen. Nu nog een goed nestje. Dit werd Burninglove en Whitenight, want het topic was wel heel erg duidelijk. We zouden ze sowieso tezamen aanmelden. Toen jullie ineens besloten om een tweeling te zoeken kon ons geluk niet meer op. We vonden het daarbij ook nog eens grappig dus zohier, onze aanmeldingen.
A king of beasts [Kitten search] GExwao7   A king of beasts [Kitten search] RABBK4R


A king of beasts [Kitten search] 43072Ey
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
A king of beasts [Kitten search] BBTakD
Bunny
1489
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 12:00

Onze aanmeldingen zijn af 8)


A king of beasts [Kitten search] 5FUjk8
A king of beasts [Kitten search] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A king of beasts [Kitten search] 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 13:58

Bedankt! Ik zal met Butter overlegen wat de eventuele deadline zal worden c:


A king of beasts [Kitten search] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
A king of beasts [Kitten search] DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimedi 25 sep 2018 - 20:49

De deadline staat op 10 oktober!


A king of beasts [Kitten search] Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A king of beasts [Kitten search] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 12 okt 2018 - 13:54

We waren de deadline even vergeten te sluiten maar hebben onze keuze gemaakt.

Kittens Burninglove x Whitenight
kitten 1:
kitten 2:
kitten 3:
kitten 4:
A king of beasts [Kitten search] Oceano10
A king of beasts [Kitten search] LcrIgCQA king of beasts [Kitten search] JwNO92gA king of beasts [Kitten search] EjrsROFA king of beasts [Kitten search] UK1ajoIA king of beasts [Kitten search] 3qCkg2fp_oA king of beasts [Kitten search] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
A king of beasts [Kitten search] BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 12 okt 2018 - 14:36

Oeh twee tweelingen dan? spannend! also thank you so much ; ) <3


A king of beasts [Kitten search] BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A king of beasts [Kitten search] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 12 okt 2018 - 16:17

Tallkit lijkt op Acefray en Acekit lijkt op Tallstar qua vacht etc. Dus niet precies maar we moesten een Tall en Ace 2.0 hebben. En graag gedaan!


A king of beasts [Kitten search] Oceano10
A king of beasts [Kitten search] LcrIgCQA king of beasts [Kitten search] JwNO92gA king of beasts [Kitten search] EjrsROFA king of beasts [Kitten search] UK1ajoIA king of beasts [Kitten search] 3qCkg2fp_oA king of beasts [Kitten search] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A king of beasts [Kitten search] 1Bx2Dyx

68
Actief
34

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clovergaze
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimevr 12 okt 2018 - 19:24

Aaah bedankt! Ik maak haar na het weekend aan c:


A king of beasts [Kitten search] 2lTIOtp
A king of beasts [Kitten search] QeN6NkU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A king of beasts [Kitten search] DPKsfdL
Bunny
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stellarpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimezo 14 okt 2018 - 13:13

Hier is stellar btw, ze is helemaal in orde gezet! ^^


A king of beasts [Kitten search] BsDffn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A king of beasts [Kitten search] Beertjeava
Beertje
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons …
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skylarkpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimezo 14 okt 2018 - 19:45

Deze tweeling is ready


A king of beasts [Kitten search] BsD2vs
A king of beasts [Kitten search] VK9IXl3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
A king of beasts [Kitten search] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimema 15 okt 2018 - 13:16

Top! Acekit en Tallkit ook geloof ik. Alleen nog even de geboortetopic op gang laten komen.


A king of beasts [Kitten search] Oceano10
A king of beasts [Kitten search] LcrIgCQA king of beasts [Kitten search] JwNO92gA king of beasts [Kitten search] EjrsROFA king of beasts [Kitten search] UK1ajoIA king of beasts [Kitten search] 3qCkg2fp_oA king of beasts [Kitten search] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A king of beasts [Kitten search] Beertjeava
Beertje
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons …
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skylarkpaw
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 21:35

Mogen ze naar 2 moons?


A king of beasts [Kitten search] BsD2vs
A king of beasts [Kitten search] VK9IXl3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A king of beasts [Kitten search]   A king of beasts [Kitten search] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A king of beasts [Kitten search]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: