A new rule! {Kittenevent} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A new rule! {Kittenevent}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormsong
Member
A new rule! {Kittenevent} CFQIrEs
Yanthe
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Stormsong
BerichtOnderwerp: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:22


Veel kittens waren er geboren in Shadowclan en de nursery raakt nogal vol. En dan werden er nog wel eens ideetjes gesmeed... Iemand had geopperd om de leaders den eens goed te gaan bekijken en zo gezegd zo gedaan. Toen een kitten zag dat Tallstar het kamp verlaten had begon de missie. Tijd om de leaders den te betreden en te bezetten!

Stormkit's staartje zwiepte enthousiast heen en weer terwijl ze naar de den keek, haar grote, nog kittenblauwe oogjes rond. Ze stuiterde weer naar het groepje kittens in het kamp. "De den is leeg!" Piepte de kitten met stralende oogjes en een opgepofte staart van enthousiasme. Gingen ze het doen? Gingen ze ervoor? Zouden ze de den betreden? En, zouden de volwassen katten hen stoppen? In het hoofdje van de kitten had niemand het door, maar er werden wel wat schuine oogjes geworpen naar de bolletjes wol. Maar ach, het was maar kittenspel toch?

{Alle kittens van Shadowclan zéér welkom c: Misschien, als er veel kittens zijn, is het handig om uiteindelijk met tags te gaan werken.}


A new rule! {Kittenevent} NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokekit
Member
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆2 weeks☆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Smokekit
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:32

De rookkleurige kitten had zich naast enkele van de andere kittens neergezet terwijl zijn glimmende blauwe oogjes zijn zusje volgden naar de Leaders den. Absoluut niet opvallend, natuurlijk. Een van de andere kittens had geopperd de den te bekijken en iedereen was ingestemd. Echter moest er dan wel een bekende kater weg zijn; zodat de kittens ongehinderd hun gang konden gaan. Stuiterend kwam Stormkit op hen af. "De den is leeg!" Piepte ze vol enthousiasme waardoor het katertje meteen opstond en vrolijk met zijn staart zwiepte. Meteen stapte hij naar voren toe terwijl hij zijn zus een liefdevolle; broederlijke stoot gaf met zijn neusje. "Kom dan Stormkit!" Mauwde hij vrolijk en enthousiast. Als zijn zusje durfde de den te bekijken dan deed hij dat ook. Waggelend stapte hij op de den af waarna hij half struikelend naar binnen wist te komen. Dit was moeilijk. Maar eenmaal binnen was het best stoer, waren mama en papa hier ook wel eens geweest? Zijn vader was een stoere Warrior; en dat zou hij vast ook ooit worden. Immers leek hij als twee druppels water op hem. Een mini Smokebreath.

Tag: Iedereen en Stormkit


A new rule! {Kittenevent} Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Cynthia
476
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:38

Ze waren verzameld in met een groepje en het plan was om de leaders den in te gaan. Het was echter wachten tot Tallstar weg zou zijn en hopelijk was haar vader ook nergens in het kamp te bekennen, want ze wist dat hij ze zou stoppen. Zodra het signaal kwam dat de den leeg was, stond ze op en liep ze zo snel mogelijk naar de den. Ze hoopte dat niemand hen zou stoppen, dus deed ze haar best om zo snel mogelijk er naartoe te gaan. Al snel bevond ze zich in de den en moest ze kort haar oogjes laten wennen, omdat het er iets donkerder was. "Wat gaan we nu doen?" Besloot ze te vragen, want ze waren nu eenmaal binnen.

Tag: Iedereen


A new rule! {Kittenevent} 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 22:55

Het verhaal was al snel van kitten naar kitten gesprongen, ze hadden een nieuwe plek nodig. Een plek waar de kittens konden relaxen van hun veel te zware leventjes. Ieder wist dat spelen en zichzelf voedden aan het heerlijke goedje genaamd melk erg zwaar was. Dit betekende dat ze natuurlijk de beste plek in het kamp nodig hadden en wat was er nou beter dat de den van de leader. Zijn oogjes volgde de fluffy grijze kitten die op onderzoek uit ging. Zou het plan dan nu in beweging komen. En ja hoor zodra hij de kitten al vrolijk terug zag huppelen sprong hij op. Dit was het moment, nu moest het gebeuren.
Samen met de rest begon hij zich naar de den te werken. Als de echte jonge warriors die ze waren, waren zij hier natuurlijk onopgemerkt in geslaagd. Zodra het rode katertje zijn ogen echt aan de omgeving had laten wennen bekeek hij dit meteen. Dit was geweldig! Een perfecte plek, niets zou beter kunnen zijn. Hij hoorde een andere kitten vragen wat ze nu gingen doen keek hij haar meteen aan. Had ze uberhaupt wel geluisterd. "We blijven hier, we eisen dit op als onze eigen plek. Alleen voor kittens!" Grijnsde de kitten breed terwijl hij in de richting van Tallstars nest sloop. Het zag er zo zacht uit. Dit moest hij gaan testen. En zoals hij als vele kittens waren, klom hij onhandig het nest in om te voelen of zijn gedachte de waarheid had gesproken

Tags || Beechkit en de rest


A new rule! {Kittenevent} Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tenderpaw
Member
A new rule! {Kittenevent} GZYA1aJ
Bo~
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tenderpaw
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 14:50

Met alle kittens hadden ze een plan gemaakt, alles in de gaten gehouden en nu was het tijd! Tijd om de leaders den te gaan bezetten met z'n allen. Met een zwiep van haar staart volgde ze de groep kittens. Want de kater was het kamp uit en nu was het tijd voor hun om te gaan bezetten! Hun nieuwe plek om te relaxen en te spelen! Vrolijk volgde ze de groep met een glimlachje op haar gezicht. Beechkit vroeg wat ze nu zouden gaan doen, waarop Blazing antwoordde dat dit hun plek zou worden, alleen voor de kittens! Ze ging rustig zitten, haar ogen op Blazingkit gericht die in het nest van Tallstar durfde te klimmen. "En?? Is het zacht??" vroeg ze nieuwsgierig aan de kater, haar blauwe oogjes op hem gericht vol met nieuwsgierigheid. Nooit had ze gedacht hier te zitten! En ze was er totaal niet mee bezig hoe Tallstar hier op zou gaan reageren, maar dat boeide haar niet! Nog niet.

Tag: Blazingkit // iedereen
Ɓσ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshpaw
Member
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Marshpaw
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 15:46

Een halve moon was voorbij getreden sinds de geboorte van Marshkit. Zijn ogen waren open gegaan en droegen nu een kitten blauwe kleur. Hiermee mochten de kittens van Hailstorm en Smokebreath nu de nursery uit; zodra de ogen open zijn, mogen jullie naar buiten. Dit had voor een lading aan enthousiasme gezorgd.
Marshkit volgde met zijn kitten blauwe ogen zijn zusje, Stormkit, die de leaders den in de gaten hield. Ze kwam terug gestuiterd en verklaarde dat de den leeg was. Marshkit grijnsde zijn scherpe kitten tandjes bloot. Toen Marshkit zag hoe zijn broer, Smokekkit direct initiatief nam sprong Marshkit direct op. "Ja, laten we gaan!" Deelde hij dan ook luid mee. Hallo, hij was hier de stoerste. Meteen dartte hij dan ook tussen de andere kittens door de den binnen. Oké, Marshkit was dan niet meteen als eerste naar binnen gegaan, wat hem enigszins frustreerde, hij was nu wel binnen. Hij staarde om zich heen, in beslag genomen door de omgeving. "Dit wordt mijn den!" Verklaarde hij toen

TAG: @,Stormkit @Smokekit // Iedereen


A new rule! {Kittenevent} JhaJskNH_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duskpaw,
Member
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
43
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Duskpaw,
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 19:22

Duskkit was rustig bezig haarzelf te wassen, toen ze naast haar het verhaal hoorde. Leuk! Dacht ze metteen. Waar kan ik meedoen? Ze liep naar het groepje kits toen en zei: "Lets go!". De leaders den werd van hun. Hoe zouden ze er slapen, en eten. Was het waar, dat er een boom stond die alle vruchten gaf die je maar wou? En dat je de beste speelplaats van heel shadowclan had? Er was maar één manier om daar achter te komen. Ze had er nu al zin in. Ze zwiepte speels met haar staart en draaide haar kopje ondeugend schuin. "Kitties aan de macht!"


A new rule! {Kittenevent} McMnU11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 20:06


Terwijl het rode katertje moeilijk het nest in aan het klimmen was, kwamen er steeds meer kittens de den binnen. Iets wat hem absoluut niet verbaasde, wie wilde nou niet deel uitmaken van dit geweldige plan. Van de verhalen die van generatie naar generatie doorgeven zou worden over hoe de dappere kittens hun plek hadden opgeëisd tot wat de grootste speel en rust plaats van de kittens zou worden. Een grijns kroop langzaam op zijn rode snoet toen hij het zachte mos onder zijn pootjes voelde. Het moest wel mos recht uit starclan zijn, het was geweldig, een perfect nest. Snel liet hij zich door zijn pootjes zakken en draaide zich op zijn rug om het nest volledig uit te testen. Een nest dat was gemaakt voor een veel grotere kater dan hijzelf. Toen hij de vraag kreeg of het zacht was keek hij blij op naar de she-cat, genaamd Tenderkit. "Waarom kom je het niet zelf uittesten?" Grijnsde hij. Blazing kon haar wel vertellen dat het geweldig was maar wat was daar nou leuk aan. Ze moest het zelf voelen, hij wilde haar reactie zien op het starclan mos.

Tags || Tenderkit


A new rule! {Kittenevent} Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duskpaw,
Member
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
43
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Duskpaw,
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 16:44

Duskkit kwam hijgend aan bij de leaders den. Ze stond even stil van verbazing. Zo had ze het zich niet voorgesteld, maar slecht was het niet. Zeker niet. Ze keek naar de andere kits. Ze stonden bij de nesten van de leaders. Mocht dit wel? Tuurlijk niet! zei het stemmetje in haar hoofd. Maar toch wou ze het doen. Lekker rondsluipen, stiekem doen. Het was slecht, dat wist zij ook wel. Maar dit zouden de leaders toch niet erg vinden? Ze liep naar een groepje kits toe die bij het nest van Tallstar stonden. Huh, er zat ook werkelijk een kit in! Leuk! Duskkit rende naar hem toe en klom er voorzichtig bij. Ze had een grote lach op haar gezicht en kon hem niet weg toveren. Ze keek naar alle kits, die zich als een virus verspreidde over de den. Wat grappig om te zien. Wow, dacht ze. Dat ze hier nog zou komen had ze nooit gedacht. Ze was blij met de andere kits, het waren haar vrienden. Zonder hun had ze dit nooit gedurfd. Ze ging liggen en keek blij voor haar uit. Ze wou hier nooit meer weg.


A new rule! {Kittenevent} McMnU11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tenderpaw
Member
A new rule! {Kittenevent} GZYA1aJ
Bo~
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tenderpaw
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 21:47

De andere kater ging al snel liggen op het mos en jeetje! Dat wilde ze echt wel heel snel gaan uitproberen, want ze wilde zeker wel op zacht mos te gaan liggen! Dus ze vroeg dan ook meteen super nieuwsgierig aan Blazingkit of het nest zacht was. Zo zacht als ze hoopte tenminste. "Waarom kom je het niet zelf uittesten?" klonk er met een grijns van de rode kat af. Even twijfelde ze even, want dat was wel echt een stap om te nemen om zomaar in het nest van hun leader te gaan liggen! Maar toen ook Duskkit in het nest van de leader begon te klimmen, besloot ze om er zelf ook in te gaan. Toen ze het zachte mos on haar pootjes voelde spinde ze luid met een grote glimlach op haar gezicht. "Het is echt heel zacht!" piepte ze blij tegen zowel Blazingkit als Duskkit. "Kunnen we hier niet voor altijd blijven??" Zonder moeders, gewoon alleen maar kittens! Dat was de droom!

Tag: @Blazingkit. @Duskkit'
Ɓσ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 2:23


Nog voor de she-cat voor hem kon reageren besloot een ander zich al bij hem te voegen, Duskkit. Ze sprak niet veel en toch zag ze er erg op haar gemak uit op hun nieuwe plekje dus glimlachte hij vriendelijk naar haar. Iedere kit was hier welkom, dit zou hun veilige haven worden, zonder ouders en zonder zeurende elders die hen van het plekje jaagde waar ze druk aan het spelen waren, ook al was het misschien de elders den en dus absoluut geen plek om te spelen. Dit zou perfect zijn! Na een klein moment besloot de andere kit er ook in te klimmen dus draaide hij zich weer op zijn buik om haar de ruimte geven om bij hem te komen zitten. Het luide gespin dat uit Tenderkit kwam liet zijn grijns alleen maar groeien. "Het moet wel mos uit Starclan zijn" snorde hij terwijl hij rechtop ging zitten kleine plukjes mos aan zijn rug geplakt en al. Even keek hij de twee she-cats aan weerszijde van hem aan. Het kon niet anders verklaard worden. Het was gewoon te perfect. "Natuurlijk kunnen we hier voor altijd blijven, dit is de Kittenden nu!" grijnsde hij. "Alleen voor kittens!" riep hij enthousiast uit.


A new rule! {Kittenevent} Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormsong
Member
A new rule! {Kittenevent} CFQIrEs
Yanthe
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 23:14


Stormkit spon tevreden toen ze zag dat een merendeel van de kittens haar gevolgd was. De kitten haar staartje sloeg wild heen en weer terwijl ze de den van de clanleider betraden. Spanning zoemde in haar pootjes terwijl ze naar binnen stapte. Ze gaf vervolgens Marshkit een harde schuif toen deze verklaarde dat het zijn den was. Dit was niet zijn den. "Onze den," verbeterde ze hem, waarna ze zachtjes aan zijn oor trok met haar vlijmscherpe kittentandjes. Al snel was haar aandacht echter afgeleid door Tenderkit, Blazingkit en Duskkit daarentegen. Ze nam aan aanloopje en wist zich ook in het nest te wurmen, naast Tenderkit. "Goed idee!" snorde ze naar Blazingkit toen deze verklaarde dat het de kittenden was, waarna ze zich uitspreidde in het nest van Tallstar. Gelukkig was het een grote clanleider. Groot genoeg om meerdere kittens in zijn nest te huisvesten.

TAG: Eerst @Marshkit. Daarna @Blazingkit. @Duskkit'en @Tenderkit'A new rule! {Kittenevent} NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Cynthia
476
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:48

Ze wist heus wel dat het plan was om hier te blijven, maar ze wilde gewoon weten wat ze in de den zouden gaan doen in plaats van gewoon een plekje zoeken om te liggen. "Ik weet heus wel wat het plan was." Zei ze dan ook tegen de kater. "Maar wat gaan we in deze den doen?" Alleen in een nest gaan liggen leek haar namelijk ook maar wat saai, ook al was het wel spannend of ze niet ontdekt zouden worden door Tallstar of haar vader. Ze wist dat hij zo boos zou gaan worden als hij erachter kwam, dus het was beter als hij niet degene was die hun zou vinden. Tallstar zou een stuk beter zijn en misschien zou de leider het niet eens erg vinden.

Tag: Blazingkit


A new rule! {Kittenevent} 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 6:12

Het duurde niet lang of de vierde kit was erbij in het nest gedoken, deze keer was het Stormkit die zich bij hen voegde en snorrend antwoord op hem gaf. Natuurlijk wist hij dat dit een goed idee was. Een den werd altijd vernoemd naar zijn bewoners, en zij waren nu de bewoners van deze den. Het idee van wat Tallstar of ook maar zijn deputy zouden denken wanneer deze hen in de den zouden vinden begon nog niet eens in zijn kopje te komen, en als het probeerde er te komen duwde hij het al snel weer weg. Zij hadden de den nu overgenomen, ze konden er niets aan doen. Tot zijn verbazing leek de ander meer van het plannen te zijn. Het plan was inderdaad uitgewerkt, wat nu? "Wat we met deze den gaan doen? Wat we maar willen" grijnsde hij breed. "Hier zal je nooit op je kop krijgen voor het te luid zijn of het te hard spelen" ging hij door. "We kunnen hier rusten of gewoon de hele dag doorspelen" Gaf hij de kitten uiteindelijk haar antwoord en sprong op zijn vier pootjes. "Dus zeg het maar wat wil je doen?" vroeg hij terwijl hij speels uitdagend voor haar ging staan.

✦Tag✦ Stormkit en Beechkit


A new rule! {Kittenevent} Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duskpaw,
Member
A new rule! {Kittenevent} DPKsfdL
43
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Duskpaw,
BerichtOnderwerp: Re: A new rule! {Kittenevent}   A new rule! {Kittenevent} Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 12:39

Ahhhhhhh, zuchtte Duskkit. Alles doen wat we willen, dat klinkt geweldig. Maar zei ze. Wat nou als ze klaar zijn met hun taken en de den weer terug willen? Daar hadden ze nog niet over nagedacht. We moeten ons kunnen verdedigen. Duskkit spinde hard, daar hoefde ze nu in ieder geval nog niet over na te denken. Tallstar en de anderen hebben nog geen idee. Haha, dacht ze. Wat zou hun reactie zijn. Zouden ze boos zijn? Of zouden ze het wel grappig vinden? In dat geval hadden ze het mis, dit was serieus. Ze zouden de den houden, hij was nu van hun. Hier gingen ze wonen! Blazingkit? zei ze met een zachte stem, hij was een beetje de aanvoerder, dus hij zou wel bedenken wat we gaan doen.


A new rule! {Kittenevent} McMnU11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A new rule! {Kittenevent}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: