Machine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Machine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zahida
Member
Machine CtVqjS4
L O I S
221
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Machine   Machine Icon_minitimewo 12 sep 2018 - 21:25

Om te zeggen dat het de afgelopen dagen wat gespannen was geweest in het kamp was haast een understatement. Het gebeurde wel vaker dat er katten gedood of verbannen werden, dus dat was het niet, maar dat een leader uitgedaagd en verslagen werd was toch wel een beleving. Degenen die een beetje waarde hechtten aan hun leven, zoals zij, deden nu wat voorzichtiger aan voordat zij dalijk Shark's voorbeeld nog moesten volgen. Echter was ze nu toch wel nieuwsgierig naar Cobra. Ze had hem nooit echt gesproken en wist totaal niet wat zijn idealen waren. En dat vond ze wel een punt van aandacht, met haar dochter die onder zijn heersen zou opgroeien. Dus nu stond ze voor zijn barn, waarbij ze een korte miauw liet horen om zijn aandacht te trekken.
- Cobra


Machine 10pvxmwMachine 2gxnp75Machine 2hqc5lxMachine 2iha58wMachine 34nodx3Machine VmwrhyMachine 89lmSOJMachine 23mrb6wMachine COxUkZtMachine Okd2lwMachine 10pvxmwMachine 10pvxmw
Machine Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Machine 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Machine   Machine Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 21:02

Er waren een paar dagen gestreken sinds hij de macht in de Elite met force had overgenomen. De Barn voelde leeg, dat was iets wat hem meteen was opgevallen. Hij was gewend geraakt aan het moeten vechten om zijn plekje, immers had hij voor een Leader niet al te veel hondentanden aan zijn halsband hangen. De belangrijkste, de leiderstand, hing er echter wel met trots. Toch voelde het nu vreemd om alleen in een barn te liggen en Cobra kon het dan ook niet laten om veel te gaan ijsberen. Hij moest de stijfheid uit zijn lichaam krijgen, de stijfheid die gekomen was na het gevecht met Shark. Zijn gifgroene ogen stonden echter wel helder en vernauwde zich toen er een miauw hoorde net buiten zijn barn. Het zag er naar uit dat iemand hem nodig had. De kater rekte zich uit en voelde een pijnscheut door zijn genezende wonden heen gaan. Een zachte grom verliet zijn bek, voordat hij zich herpakte en en in de richting van de ingang liep.
Zijn staart zwiepte rustig heen en weer en hij flikte met zijn oor, terwijl hij naar buiten liep en daar een kattin vond die net iets ouder was dan hem. "Zahida," miauwde hij op een rustige toon. "Waar kan ik je mee helpen?" De zwarte kater ging zitten en keek langs de kattin heen, naar de binnenplaats van het kamp. Tot nu toe was het rustig. Tot nu toe.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
Machine CtVqjS4
L O I S
221
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: Machine   Machine Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 21:15

Het duurde niet lang voordat de zwarte kater naar buiten kwam. Kort viel haar blik op de wonden die op verscheidene plekken op zijn lichaam zaten. Niet omdat ze hem neer wilde halen, maar omdat ze zich afvroeg in hoe verre deze al genezen waren. Immers zou niet iedereen zo vredelievend met hem zijn als zij en ze had om eerlijk te zijn geen zin in één of andere idioot die Cobra nu neerhaalde in zijn verzwakte staat. Ze hadden nu even een sterke leider nodig, en dat ging niet gebeuren als er nu weer iemand anders aan de macht kwam. Kort trok ze met haar oor toen hij haar vroeg wat er aan de hand was. Blijkbaar skipte ze langs de small talk, prima. "Ik vroeg me af wat jouw ideeën zijn voor de Elite," miauwde ze dan ook, recht voor z'n raap. "Ik heb hier een dochter opgroeien en wil dan toch wel weten onder wat voor regime." vervolgde ze toen. Ergens was ze wel lichtelijk nerveus; stel Cobra wilde niet zulke vragen, dan kon hij haar makkelijk neerslaan voor disrespect of zoiets. Maar ze deed haar best dit niet te laten zien. Ze was nog steeds ouder dan hem, namelijk. Leider of geen leider.


Machine 10pvxmwMachine 2gxnp75Machine 2hqc5lxMachine 2iha58wMachine 34nodx3Machine VmwrhyMachine 89lmSOJMachine 23mrb6wMachine COxUkZtMachine Okd2lwMachine 10pvxmwMachine 10pvxmw
Machine Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Machine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: