You're different. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You're different.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venomkit,
Member
You're different.  DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: You're different.    You're different.  Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 14:43

Eén van de beste momenten was als hij kon gaan slapen nadat hij bij zijn moeder had gedronken. Dan was zijn buikje lekker vol en warm; zijn oogleden gingen al snel dicht nadat hij zich lekker warm tegen zijn moeder of een andere kitten opgekruld had. En dan viel hij in slaap en bleef hij lang doorslapen. Venomkit was iemand die diep sliep en niet snel gewekt kon worden, wat in zijn voordeel kon werken en ook in zijn nadeel. In zijn voordeel omdat hij dan niet snel zou lijden aan slaapgebrek. In zijn nadeel omdat hij zich dan niet altijd scherp bewust was van zijn omgeving en het niet snel doorhad als er gevaar dreigde. Maar daar was de jonge kitten nog niet echt mee bezig; het was voor hem eerder een spelletje geworden om te zien hoe lang hij kon blijven slapen zonder dat iemand hem wakker kon krijgen. Zijn moeder verliet haar nest altijd heel rustig, dus van haar bewegingen werd hij niet wakker. En van een kitten die in zijn slaap schopte, werd hij ook niet snel wakker. Maar vandaag was er dan toch de uitzondering. Venomkit voelde iets zwaars in zijn slaap en een tikkeltje geïrriteerd bewoog hij met zijn oortje, eerst nog niet beseffend dat het echt gebeurde en niet in zijn droom. Pas toen het object steeds zwaarder begon te worden en het zelfs pijn begon te doen, opende hij zijn ogen. Hij zag dat een kitten van hem weg krabbelde en hoewel hij geïrriteerd was, probeerde hij dat niet al te zeer te laten merken. Hij merkte op dat de kitten er anders uitzag dan de andere kittens waar hij tot nu toe mee gespeeld had. En hij kende misschien nog niet alle namen, maar deze kitten had hij vaker gezien, juist omdat hij zo opviel tussen de anderen. Er was iets vreemds aan deze kitten, iets waar hij zijn poot niet op kon leggen. “Je hebt me wakker gemaakt,” piepte hij, maar zijn stem klonk niet verontwaardigd. “Dat is tot nu toe nog niemand gelukt!” En dat laatste klonk bijna trots.


+ Eerste post voor Clotkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're different.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: