Just like fire. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Just like fire.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Venomkit,
Member
Just like fire.  DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Just like fire.    Just like fire.  Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 15:01

Venomkit zuchtte zachtjes terwijl hij naar buiten keek. Aan de ene kant wilde hij hier in de warme nursery blijven, maar aan de andere kant wilde hij op onderzoek uitgaan. Hij begon een beetje te verlangen naar hoe het daar buiten uit zou zien, maar hij wist dat zijn moeder erg boos op hem zou worden als hij zomaar uit de nursery zou gaan en dat ze hem te jong vond om al mee te nemen naar buiten de nursery, laat staan uit het kamp. Venomkit vroeg zich af of het in de apprentices den en in de warriors den net zo lekker warm was in de nursery. Soms kon het hier koud zijn, maar dat kon je algauw oplossen door gewoon tegen iemand aan te kruipen. Venomkit vroeg zich af of ze dat ook in de warriors den deden of dat ze zich daar te oud voor voelden. De kitten onderdrukte een nieuwe zucht en besloot om zich dan maar met een mosballetje bezig te houden. Hij vermoedde dat het niet lang meer zou duren totdat zijn moeder op bezoek zou komen en tegen die tijd kon hij zich wel vermaken. Bovendien was er misschien een andere kitten die ook alleen was, zich verveelde en een speelmaatje zocht. En dus liet Venomkit op zijn gemak zijn blik eens door de nursery gaan. Hij zag veel kittens die bij hun moeder zagen; zijn mondhoek trok een tikkeltje omlaag toen hij kittens zag die bij hun vader zagen. Hij had zijn vader tot dusver nog niet gezien en als hij zijn moeder erover vroeg, kreeg hij niet echt een duidelijk antwoord. Hij schudde het van zich af en richtte zich op een rosse kitten die zich ook leek te vervelen. De tom leek ouder dan hem te zijn, maar dat weerhield Venomkit er niet van om hem te naderen. “Hé daar,” mauwde hij en hij glimlachte. “Verveel jij je ook? Zullen we iets gaan doen samen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazingkit.
Member
Just like fire.  DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: Just like fire.    Just like fire.  Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 2:11

Zoals gewoonlijk was de queen die zich de moeder van zijn broertjes en hemzelf had moeten noemen allang verdwenen voor het rode katertje zijn ogen geopend had. Hoewel hij elke ochtend vroeg wakker probeerde te worden om toch even te genieten van haar zachte warme vacht, had hij deze missie vaker gefaald dan dat het hem ook echt gelukt was. En nu was het wachten tot ze terug kwam. Lang kon het niet duren hij hoorde de maagjes van zijn nestgenootjes al dus ze zou toch ieder moment haar lichaam de nursery in moeten duwen om de kittens te verblijden met haar melk. Voor nu had Blazingkit in tegenstelling tot zijn broertjes nog geen honger en was hij dus ook vol van energie. Maar in tegenstelling van zijn normale drang had hij geen zin om ver te gaan. Het avontuur riep hem maar de kans dat hij voeding zou missen zou te groot worden en dat kon hij niet laten gebeuren. Dus bleef hij maar liggen in het nest zijn staartje heen en weer slaand om de energie toch een kleine uitlatingspunt te geven. Maar het was niet genoeg, hij wilde spelen, rennen, onderzoeken hoe dingen werkte en hoe alles eruit zag. Want eerlijk is eerlijk, alles was nieuw voor hun kittens en alles was dus ook interessant. Het voordeel was echter wel dat niet alleen dingen interessant waren, ook andere katten konden hem nog op allerlei manieren verrassen. En zo dus ook een andere kitten. Een jongere kater dan hemzelf, stond ineens voor zijn neus. Hem vragend of hij zich ook verveelde. Natuurlijk deed hij dat! Een grijns sierde over zijn kopje. Dit was een perfecte afleiding. "Natuurlijk kunnen we dat! Wat wil je doen?" vroeg hij de kitten speels terwijl hij opsprong. Afleiding en wie wist kon deze kitten hem nog dingen laten zien waar hij geen idee van had!


Just like fire.  Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomkit,
Member
Just like fire.  DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Re: Just like fire.    Just like fire.  Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 20:48

Venomkit kon zijn gesnor maar amper onderdrukken toen de kitten al even vrolijk terug antwoord gaf. Het was altijd leuk om nieuwe vriendjes te maken en als Venomkit later groter werd, wilde hij zo veel mogelijk vriendjes in zijn Clan hebben. Hij wilde graag aardig gevonden worden en dus was het voor hem niet ongebruikelijk dat hij zichzelf een tikkeltje wegcijferde om het anderen naar de zin te maken. Hierdoor kon hij soms een beetje naïef overkomen waardoor anderen makkelijk misbruik van hem konden maken, maar dat had de jonge tabby natuurlijk nog niet echt in de gaten. Zijn blik gleed bedenkelijk door de nursery heen. Ze konden een mosballetje trappen, maar dat zou uiteindelijk ook maar snel gaan vervelen. Ze konden een beetje naar de uitgang gaan, maar hij wilde dan wel niet te ver gaan; zijn moeder zou echt boos op hem worden als hij zonder haar toestemming en op zijn leeftijd al midden in het kamp zou gaan staan. Ze zei dat het er koud was en dat er weinig warmte te vinden was; er was geen vacht om tegen aan te kruipen en de geur van melk die hem altijd deed verlangen naar de volgende keer dat hij mocht drinken, was afwezig. “Misschien kunnen we wat katten gaan observeren?” miauwde hij dapperder dan hij zich voelde. Hij wist niet of zijn moeder het al vervelend vond als hij bij de uitgang ging liggen of niet en hij wilde liever geen ruzie met haar, maar hij wilde ook weer niet als een mietje overkomen naar de rode kitten toe. “Ik ben trouwens Venomkit,” stelde hij zichzelf voor. Aangezien hij iets minder dan een moon geleden geboren was, kende hij nog niet veel kittens. Hij begon pas besef te krijgen van zijn omgeving toen hij al een paar dagen oud was en dus had hij niet veel tijd gehad om namen te leren kennen en vriendjes te maken. En hoewel hij nog lang geen apprentice worden omdat hij het wel fijn vond hier vond hij het ouder worden wel voordelig omdat hij dan meer kans had op katten ontmoeten en effectief vrienden worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just like fire.    Just like fire.  Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just like fire.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: