{Young One Taak Event} Cleaning. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Young One Taak Event} Cleaning.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thora
Member
{Young One Taak Event} Cleaning. QpGMJml
Nath
1159
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Thora
BerichtOnderwerp: {Young One Taak Event} Cleaning.   {Young One Taak Event} Cleaning. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 15:50

De flame-point she-cat opende haar ijsblauwe ogen in Barn Three. Het was nu ongeveer een dag geleden sinds Cobra naar de macht had gegrepen. Voor Thora was het nu de taak om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen. Nadat ze dus de Barn uit was gedrongen had ze alweer taken uitgedeeld, patrouilles er op uit gestuurd en leek alles te lopen zoals het moest lopen. Weinig tegenspraak, maar alsnog een hoop vijandige blikken. Daar was ze intussen al aan gewend geraakt. Ze pikte die blikken echter niet en deinsde er niet meer voor terug om geen tikken uit te delen. Nu waren er nog vooral Young Ones aanwezig in het kamp, die niet op training waren en het kamp was een zooitje. Overal lag wel wat, twoleg afval, restanten van prooi botten, enzovoorts. Ook waren de nesten in de Barns toe aan vervanging.

"Young One's! Verzamelen!" Klonk Thora's stem luidt. Ze wachtte tot de jonge katten aan haar poten stonden. "Zoals jullie vast wel hebben opgemerkt is het een enorme bende hier, hier mag wel even aangewerkt worden. Ook zijn de nesten in de Barns weer toe aan vervanging," sprak ze. "Ik wil dus drie groepen; oudere Young Ones die het kamp uit gaan om mos en ander zacht nest materiaal te verzamelen, een groep die het kamp gaat fatsoeneren en een groep die bezig gaat met het vieze nest materiaal uit de barns te ruimen," sprak ze. "Geen getreuzel, geen tegen spraak en goed samen werken, dus ga maar aan de slag!" Ging ze verder. "{Inset Name}, leidt de eerste groep om nest materiaal te verzamelen, Ara leidt de tweede groep om het kamp te fatsoeneren, {Inster Name}, leidt de derde groep om nest materiaal te verzamelen."

De eerste drie katten die reageren leidt een groep. Vermeld groep en leden in je post voor overzicht. Alles gebeurt gewoon in dit topic en je hoeft dus geen rekening te houden met de andere groepen, alleen je eigen groep.
Dit topic telt als een taak topic zodra je er 3x actief in hebt gepost.

Groep 1: Young Ones die minstens een moon Young One zijn, gaan opzoek naar vers nest materiaal. Max 3 Young Ones.
-
-
-

Groep 2: Young Ones die het kamp gaat fatsoeneren, afval ruimen, etc. Eerst ook max 3 Young Ones.
Ara {Leidt de groep}
-
-

Groep 3: Young Ones die vies nest materiaal gaan ruimen. Max 4 Young Ones.
-
-
-
-


{Young One Taak Event} Cleaning. E8v3o2
{Young One Taak Event} Cleaning. 2hs5g9i{Young One Taak Event} Cleaning. 2gxnp75{Young One Taak Event} Cleaning. 2hqc5lx{Young One Taak Event} Cleaning. 10pvxmw{Young One Taak Event} Cleaning. 10pvxmw{Young One Taak Event} Cleaning. 34nodx3
{Young One Taak Event} Cleaning. Ax4OE70


Laatst aangepast door Thora op do 13 sep 2018 - 16:03; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member
{Young One Taak Event} Cleaning. RB4Qe0W
Bunny
150
Actief
I raise my eyes to see the heavens but only the moon looks down

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: {Young One Taak Event} Cleaning.   {Young One Taak Event} Cleaning. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 16:01


Ara spitste haar oortjes toen de commander hun toesprak. Het camp was vies en moest opgeruimd worden en de nesten moesten vervangen worden. De slanke kattin strekte zich even uit en voegde zich toen bij de groep young ones. Haar naam werd genoemd als leider van de tweede groep, die het camp zou fatsoeneren. Ergens voelde ze zich trots, omdat de commander haar daarvoor geschikt achtte - maar met een neutrale, plichtsbewuste blik richtte ze zich op haar leeftijdsgenoten. Van zodra de commander gedaan had met praten begon Ara zelf te spreken. "Oké, wie gaat met mij het camp fatsoeneren?", vroeg ze, de anderen aankijkend met haar mosgroene ogen. Ze hoopte op zijn minst twee andere harde werkers te krijgen in haar groep, dan zou ze ervoor zorgen dat het camp spik en span was en dat de commander trots was op hun harde werk.

Groep 2
Leider: Ara
Leden:
Tag: Niemand in het bijzonderTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shifa
Member
{Young One Taak Event} Cleaning. 4a518198917af5f1e28fb59d6e6e945a
Puddin M
93
Actief
People change after being hurt.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Shifa
BerichtOnderwerp: Re: {Young One Taak Event} Cleaning.   {Young One Taak Event} Cleaning. Icon_minitimedo 4 okt 2018 - 13:24

Shifa lag in de young one tower. Vandaag had een dagje vrij gekregen van Chawl wat ze aan de enige kant wel best jammer vond. Nu kon ze haar gedachtes niet ergens anders op laten concentreren dan op Shark. Haar vader, of nouja peetvader, was nog amper twee dagen verstoten van zijn positie en vogelrij verklaard. Iets wat haar een harde klap in haar gezicht gegeven had. Cobra had hem verslagen en zijn troon bemachtig die eerst tot bezitting van zijn overleden vader geweest was. De nieuwe leader had Shark uitgedaagd omdat hij vond dat de grijze tom alles verkeerd aanpakte maar zodra hij hen verslagen had maakte hij precies de zelfde fout. Thora tot Commander behouden. Eerst had ze geen pik gehad op de jonge she-cat maar  nu had ze haar mentor verwond en haar vader in zijn rug gestoken. Vieze slang dat ze was, over de slangen gesproken: haar stem klonk door het kamp. Een oproep voor young ones. Geïrriteerd snoof ze en stond ze op vanuit haar nest en liep de tower uit. Daar ontmoette ze al snel Thora en Ara, die zich al snel gevoegd had bij de Commander. Toen ze zich eenmaal aangesloten had sprak de rood witte she-cat wat er gebeurd moest worden. No way dat ze deze troep op ging ruimen, daarom besloot ze snel om zich bij de eerste groep toe te voegen. Die mochten namelijk het kamp uit. “Ik leidt groep 1.” Sprak ze direct nadat Thora klaar was met haar woorden en ging een stukje van hen afzitten zodat de eventuele young ones die mee gingen bij haar kon voegen.

Groep 1
Leider: Shifa
Leden: None atm
Tag: Niemand (Thora)


{Young One Taak Event} Cleaning. AyyDRpb  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Young One Taak Event} Cleaning.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: