Safe ground. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Safe ground.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
Safe ground. DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Safe ground.   Safe ground. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 17:08

Runa had eerlijk gezegd geen idee hoe ze zich moest voelen met de nieuwe ontwikkelingen in de Elite. Ze was blij dat Shark weg was, maar ze wist niet of diegene die zijn plaats had genomen zo veel beter was. Ze had nog niet veel gesproken met Cobra, maar ze wist dat je koel bloed door je aderen moest hebben stromen als je zomaar de leader uitdaagde en hem dreigde te vermoorden en te vernederen voor heel de groep katten om te zien. Het was niet het soort kat waar zij mee in aanraking wilde komen. Nee, dan had ze misschien nog liever Thora. Maar ook Thora raakte helemaal doorgedraaid naarmate ze meer hondentanden verdiende. Je moest wel doorgedraaid zijn als je van een veilige, liefhebbende Clan naar een plek als deze wilde verhuizen, niet dan? Als Runa in Thora’s poten had gestaan, was ze in ThunderClan gebleven. Ze wilde maar al te graag weten hoe het was om op te groeien tussen een groep katten waar ze niet constant over haar schouder hoefde te kijken, maar ze wist dat dit nooit ging gebeuren. En ze wilde ook niet zoals Shark verjaagd worden; ze dacht niet dat ze dat ging overleven. Een leven zonder haar vader, een leven zonder zekerheid, een leven zonder Jackdaw. Ze slikte. Vooral dat laatste was pittig om over na te denken met de vier nieuwe leventjes die ervoor zorgden dat het leven weer bruiste binnen de Elite. Vooral Jaws leek erg op Jackdaw, maar de andere drie des te minder. Gall leek haar wel een karakter waar ze het beste mee om kon gaan; over de andere twee had ze nog niet echt een mening. Ze had ook niet al te lang naar ze kunnen kijken zonder herinnerd te worden aan het feit dat Jackdaw een andere kat liefhad. Ze schudde haar kopje. Nu was niet het moment om over dat soort dingen na te denken, niet in een kamp waar iedereen naar haar kon kijken en haar in zich op kon nemen. Ze wilde niet het volgende slachtoffer op Cobra’s lijst worden, al werkte het feit dat haar vader al zijn hondentanden en een redelijk hoog aanzien binnen de Elite had wel in haar voordeel. Ze draaide haar kopje lichtelijk toen ze pootstappen hoorde naderen en keek in de richting van een grijze she-cat die haar naderde. Runa herkende Ara, de voormalige young one van Shark. Haar spieren spanden zich kort aan. Ara was, toen zij nog een kitten was, redelijk oké geweest, maar ze had geen idee hoezeer Shark dat veranderd kon hebben. En op dit punt had ze ook geen idee of ze dat wel uit wilde vinden. Waarschijnlijk niet.


+ Eerste post voor Ara


Safe ground. Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member
Safe ground. RB4Qe0W
Bunny
150
Actief
I raise my eyes to see the heavens but only the moon looks down

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: Safe ground.   Safe ground. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 17:21

Ara glimlachte vriendelijk naar de iets oudere poes. Ze merkte wel op hoe die haar spieren kort aanspande, maar kon niet echt een reden vinden waarom. Was ze bang van haar? Dat vleidde haar ergens wel. Maar hoewel Ara een trotse elite kat was, iemand die dit leven voor geen goud zou omruilen voor een leven zonder deze hiërarchie, was ze niet koud. Ze was vriendelijk, meestal kalm en ze kwam nogal zachtaardig over; al was dat niet per se waar. Ze kon vechten, ze kon doden als het nodig was, en ze stond zelfverzekerd op haar poten. Maar het was niet nodig om de andere elitemembers met vijandigheid te benaderen. Ze waren een groep die misschien niet per se gebaseerd was op familie, of op vriendschap, maar wel een vorm van vertrouwen. Ze sliepen immers allemaal in het camp, dicht opeen, ze joegen voor elkaar en ze beschermden elkaar. "Hee, Runa. Hoe gaat het?", vroeg de poes vriendelijk maar neutraal. Haar stem was niet bijzonder warm, maar ook niet ijzig koud. Ze vroeg het vooral uit beleefdheid, omdat ze beleefd opgevoed was; en niet omdat ze echt zo veel gaf om de ander. Misschien hadden haar trainingen met Shark haar wel koeler gemaakt. In ieder geval was ze waarschijnlijk helemaal anders geweest als ze in een clan opgegroeid was; al was dat niet iets waar ze naar verlangde.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Safe ground. DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Safe ground.   Safe ground. Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 17:51

De benadering van Ara was rustig en Runa ontspande enigszins. Je kon merken dat ze anders was als kitten, maar wie was dat niet? Misschien zij wel. Ze had al kitten al niet graag in de Elite gezeten en dat was met de moons alleen maar erger geworden. De enige voor wie ze momenteel nog in de Elite bleef, was haar vader. Hij zou kapotgaan als ze zou ontsnappen en Cobra haar vogelvrij zou verklaren, net zoals hij zo gemakkelijk met Shark had gedaan. Ze vond het niet erg dat hij weg was, al deelde niet iedereen die mening. Ze leken zich maar met moeite aan te kunnen passen aan Cobra en Runa vroeg zich af of er eindelijk wat barsten in de Elite zouden ontstaan. Als meerdere katten ervoor kozen om weg te gaan, wie was zij dan om nog hier te blijven? Dan zou ze haar vader mee kunnen nemen, hem kunnen overtuigen dat ze samen als rogues konden overleven als ze hun best maar deden. Maar haar vader was hier bijna zijn hele leven opgegroeid en hij zou waarschijnlijk echt niet zo gemakkelijk met haar meegaan als zij nu in haar hoofd had. En dus was het op de tanden bijten en hopen dat het beter werd, al zag het er nog niet zo snel naar uit. “Wel oké,” antwoordde ze. Ze had geen zin om Ara haar problemen uit te leggen en had zo’n voorgevoel dat de grijze she-cat daar ook helemaal niet op zat te wachten. Runa wist dat als Ara haar final assesment moest afleggen en ze moest een kat vermoorden dat ze dat waarschijnlijk zonder aarzelen zou doen. Een kat zoals Shark als je mentor hebben, kon je echt helemaal veranderen, al was die verandering nu nog niet duidelijk zichtbaar. Waarschijnlijk ging Thora of Cobra de training van Ara nu overnemen en die twee waren al echt niet veel beter om in je buurt te hebben. Runa zuchtte zachtjes. “En met jou?” vroeg ze. “Het moet vast vervelend zijn om nu weer een andere mentor te krijgen nadat je Shark zo gewoon was.” Hoewel ze Shark geen aangename kat had gevonden, vond ze het toch wel vervelend voor Ara dat zij nu opeens zonder mentor kwam te zitten. Dat verdiende ze nu ook weer niet. “Maar mijn training is bijna klaar. Misschien mag mijn vader wel je volgende mentor worden?” Ze deed haar best om haar stem niet hoopvol te laten klinken. Als haar vader de training over zou nemen, zou er misschien nog een kans zijn dat Ara geen harteloos monster werd. Dan was er nog hoop.


Safe ground. Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member
Safe ground. RB4Qe0W
Bunny
150
Actief
I raise my eyes to see the heavens but only the moon looks down

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ara
BerichtOnderwerp: Re: Safe ground.   Safe ground. Icon_minitimema 1 okt 2018 - 18:59

"Met mij gaat het ook goed.", antwoordde ze toen Runa vroeg hoe het met haar ging - waarschijnlijk uit diezelfde beleefdheid die haar ertoe dwong het daarnet ook te vragen. Beleefdheid kon vermoeiend zijn; maar voor Ara was het essentieel. Wat waren ze anders nog? Gewoon een bende wilde katten, niet beter dan hondsdolle rogues. Nee, de Elite had meer klasse dan dat. Ook al leken ze maar een stel bruten voor buitenstaanders. Ze knikte instemmend toen de zwart-witte poes zei dat het vast vervelend was om nu weer een andere mentor te moeten krijgen. "Shark was een goede mentor. Ik zal hem wel missen.", mauwde ze, zachtjes - bijna alsof ze bang was dat de verkeerde kat het zou horen. Maar er was toch niets mis mee? Ze zei niet dat ze de elite zou verraden voor hem - want dat zou ze ook niet. Daarvoor was ze te trots, te eerlijk en te loyaal. Ze glimlachte vriendelijk naar de iets oudere kattin toen die zei dat ze misschien haar vader wel kon krijgen. "Je vader is Hellhound, toch?", vroeg ze, eerder als bevestiging dan omdat ze twijfelde. Het zou maar raar zijn als ze over de verkeerde kat begon te praten. Ze kende hem niet echt - maar hij was wel een senior lid van de elite en verdiende dus respect. "Ik zou het niet erg vinden om hem als mentor te krijgen." Ze greens haar scherpe witte tandjes speels bloot. "Zolang ik maar een goede member kan worden." Want dat was voornamelijk haar doel - om een gerespecteerd member van de elite te worden. Iemand waarnaar katten zouden kunnen opkijken. Iemand zoals haar ouders geweest waren en iemand waarop ze trots hadden kunnen zijn; ook al waren ze dan niet meer hier met hen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
Safe ground. DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Runa
BerichtOnderwerp: Re: Safe ground.   Safe ground. Icon_minitimema 8 okt 2018 - 16:34

Runa gaf enkel een beleefd knikje toen Ara vertelde dat ze Shark zou gaan missen, want meer had ze daar eigenlijk niet op te zeggen. Ze deelde die gevoelens helemaal niet, al was ze één van de weinigen. Shark was redelijk populair geweest, zelfs voordat Claw stierf. Katten waren hem langzaamaan meer gaan respecteren, maar Runa had hem altijd al een harteloze bruut gevonden. En zijn kittens zouden misschien later niet veel beter worden. Runa had verhalen gehoord over kittens die zich in andere Clans bevonden, maar ze wist niet of het waar was. En het was niet alsof hij er nog was om aan te vragen. Ze vroeg zich af wat hij zou doen als ze elkaar buiten het kamp tegen zouden komen. Ze vroeg zich ook af of hij überhaupt nog contact had met één van de Elite cats. Cobra had heel duidelijk gemaakt dat Shark verbannen was, dus in principe mocht het niet meer. Ze slikte en richtte haar blik terug op Ara, met een knikje aangevend dat Hellhound inderdaad haar vader was. “Daar zorgt hij wel voor,” sprak ze met een warme blik in haar ogen, blij zijnde dat ze het over iets anders dan Shark konden hebben. “Hij heeft al meerdere young ones gehad, dus hij is op dat vlak ervaren. En hij is ook een rustige mentor, iemand waarbij je je snel op je gemak voelt.” Het was waarschijnlijk sowieso niet echt goed gekomen met haar als ze haar bij één van de brutere katten hadden gezet om getraind te worden. Op dat vlak prees ze zichzelf echt de hemel in dat ze haar vader had om haar te trainen. “Is er ook iemand die je absoluut niet als mentor zou willen hebben?” Nu klonk haar stem ook zacht. Ze nam aan dat Ara geen voorkeur had. Als ze Shark kon tolereren, kon ze waarschijnlijk de andere bruten in de Elite ook wel tolereren.


Safe ground. Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Safe ground.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: