Beautiful sight. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Beautiful sight.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beautiful sight. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Beautiful sight.   Beautiful sight. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 19:49

Er was één ding wat hij altijd jammer vond aan het feit dat de bladeren weer van hun bomen begon te vallen en dat het kouder werd, oftewel dat het nieuwe seizoen aangekondigd werd en dat was dat het weer zo snel donker werd. Dat wilde zeggen dat hij altijd moest opschieten als hij nog wat van de zonsondergang wilde genieten, iets waar hij makkelijk naar kon kijken toen ze nog in de bergen leefden. Hij verlangde terug naar die tijd. Niet naar de ziekte en de andere ernstige dingen die onderweg van en naar de bergen gebeurd waren, maar naar die rustige omgeving: de hoge rotsen en de zon die je altijd tot laag in de hemel kon zien zakken en de sterren die je bijna kon aanraken met je poot als je erbij fantaseerde. En dat fantaseren moest dan heel hard gebeuren, want anders kon je het niet voor je zien. Maar Thistlefang was wel iemand die goed was in fantaseren, dus hij kon zich perfect voorstellen hoe hij met zijn poot één van die prachtige, fonkelende sterren aanraakte. Hè, gadverdamme, dat klonk ook weer zo romantisch. Natuurlijk was hij wel romantisch, maar dit was zelfs voor hem te klef. Nog kleffer dan natte stront. Oké, genoeg referenties maar weer. Hij onderdrukte een grijns en overbrugde de laatste afstand die hem naar de Highlands zou brengen. Daar had hij genoeg uitkijkpunten waar hij kon genieten van de zonsondergang. Dan zou het alweer tijd worden om terug naar het kamp te gaan, iets waar hij eigenlijk nog helemaal geen zin in had. Hij was een sociale kat en je zou hem ook zeker niet afgezonderd ergens vinden bij een grote groep katten, maar het waren momenten zoals deze dat hij even kon genieten van de stilte. De nacht dat hij Serpentpaw had ontmoet, was het ook zo’n perfecte, rustige nacht geweest. Oké, op die keer na dan dat hij hard na haar aan het roepen was. Hij vroeg zich af hoe het met haar ging; hij was haar niet meer tegengekomen de laatste tijd en nam aan dat dat kwam omdat ze het waarschijnlijk druk had. Hij dacht niet dat ze hem niet meer wilde zien of iets in die trant; het had de vorige keer vrij duidelijk gebleken voor hem dat ze hem gemist had. Maar hij wilde er niet al te veel aan denken. Hij was nu een warrior en hoezeer hij het ook wilde ontzien, hij had bepaalde taken en verantwoordelijkheden waar hij nu naar moest streven. Maar als dat betekende dat hij Serpentpaw moest loslaten, dacht hij niet dat hij dat zou kunnen. Daar was ze hem een te dierbare vriendin voor.


+ Eerste post voor Lunarpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lunarpaw'
Member
Beautiful sight. Xsz2db7
Krelis
56
Actief
liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lunarpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful sight.   Beautiful sight. Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 12:09

Vol bewondering staarde de jonge apprentice naar de felgekleurde bladeren die zich een voor een losmaakte van de takken waar ze al die tijd hadden verbleven. Het zou voorlopig nog wel even duren voordat de enkele bomen op de Highlands helemaal kaal zouden zijn, dus tot die tijd zou ze nog kunnen genieten van de prachtige kleuren die het kale landschap sierde. In de eerste instantie was ze hier gekomen om te oefenen met jagen, maar raakte al snel afgeleid door alles wat de natuur haar te bieden had. Het was immers pas een maan geleden dat ze het kamp mocht verlaten. Alle nieuwe geuren, kleuren en indrukken hadden tijd nodig om een plekje te vinden in haar hoofd. Ze kon niet wachten tot haar trainingen zouden beginnen en ze elke geur zou leren identificeren.
De kleine RiverClanner werd uit haar gedachtes getrokken door het geritsel tussen de bladeren een eindje van haar vandaan. Meteen dook ze ineen, klaar om haar mogelijke inbreng voor de prooi stapel te besluipen. Helaas bleek de uitvoering minder succesvol dan het idee. Niet op de hoede van de omgeving waarin ze zich bevond was ze op een takje gaan staan wat in tweeën brak onder haar gewicht. Een kleine muis kwam razendsnel onder de stapel bladeren vandaan en snelde ervandoor. Zonder erbij na te denken zette de apprentice zich af tegen de grond en nam een sprint achter het beestje aan, die sneller bleek te zijn dan ze in de eerste instantie verwachtte. Al snel merkte ze dat het beestje niet meer bij te houden was. Opnieuw zette de leerling zich af tegen de grond, en met uitgestrekte klauwen sprong ze op haar prooi af. Helaas was deze haar te slim af, en Lunarpaw kwam met lege pootjes op de grond terecht. Geïrriteerd stak ze haar tong uit in de richting waarin de muis verdwenen was, zonder op te merken dat er een eindje verderop een clangenoot zat. Pas toen ze zich omdraaide om haar weg te vervolgen merkte ze de kater op. "Eh, goedenavond.'' miauwde ze zijn kant op, biddend tot StarClan dat hij haar gefaalde jachtpoging niet had opgemerkt.  ''This isn't what I want, yet it's what I ask for,

Curiosity over all my morals"

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful sight. DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful sight.   Beautiful sight. Icon_minitimevr 21 sep 2018 - 15:47

Natuurlijk had Thistlefang had geluid gehoord van de jagende apprentice. Zijn kop was ook haar kant opgedraaid en geamuseerd zijnde zag hij toe hoe ze achter een muis aan het jagen was. Het diertje was helaas veel te snel voor haar en algauw zag ze haar kans om de muis te vangen voor haar Clan verkeken. Thistlefang besloot om net te doen alsof hij dat gefaalde jachtpoging niet had gezien; de she-cat leek het al vervelend genoeg te vinden dat ze de muis niet gevangen had en Thistlefang wilde het er niet nog eens in gaan wrijven. Bovendien had hij al genoeg mislukte jachtpogingen meegemaakt om te weten hoe het was als je je kans om je Clan te voeden als verkeken moest beschouwen en moest wachten op de volgende prooi. De apprentice, die hij herkende als Lunarpaw, keek in zijn richting en Thistlefang gaf haar een knipoogje waaruit niet op te maken was of hij haar gefaalde jachtpoging had gezien of niet. Hij besloot ook niet om een opmerking te maken over het feit dat ze tegen zonsondergang nog steeds buiten het kamp was. Hij zou haar wel veilig naar het kamp brengen als ze zouden besluiten om te gaan samen tongen. Hij had al genoeg preken in zijn leven gehad om te weten hoe het was erop aangesproken te worden om je buiten het kamp te bevinden en dus voelde hij er niet veel voor om Lunarpaw daarop te wijzen. “Een wonderschone avond, Lunarpaw,” zei hij met een grijns en hij gaf weer een klein knipoogje. “Jammer van die muis, maar het is niet het einde van de wereld. Je hebt je best gedaan en daar draait het om.” En toen… stilte. Oh. Verdomme. Hij ging zwijgen. Hij ging er niets over zeggen. En dan was er nog het feit dat hij opeens zo wijs klonk, zoals zijn mentor ook had geklonken als hij gefrustreerd was over iets wat hem niet lukte. Dadelijk begon Butterstar hoop in hem te zien en kreeg hij alsnog een apprentice toegewezen. Weg met zijn luie dagen. “Je moest eens weten hoe vaak ik mijn jachtpogingen verknalde. En mijn trainingen.” Hij lachte. “Maar wat doe je op deze redelijk kille avond nog buiten, Lunarpaw?” Hij grijnsde geamuseerd zijnde naar haar. “Ik dacht dat je het misschien leuker zou vinden om met je denmates lekker in het kamp te liggen, vergezeld door een lekkere prooi."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beautiful sight.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: