Bittersweet symphony. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bittersweet symphony.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Razor
Member
Bittersweet symphony. DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Bittersweet symphony.   Bittersweet symphony. Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 19:16

Ze haatte haar leven. Ze haatte haar halfbroer. Ze haatte alles. Alles was haar binnen een korte tijdspanne afgenomen en daar was ze niet blij mee. Eerst haar moeder, daarna haar vader en daarna haar oom. Oom Shark. Hij was uitgedaagd en verbannen. Door iemand in haar eigen familie nog wel. Shark, die zijn uiterste best had gedaan om alle kittens van Claw op te vangen na zijn dood. En nu was hij weg. Door Cobra. Door haar halfbroer. Iemand die ze eigenlijk zou moeten vertrouwen, maar dat absoluut niet deed. Ze was blij dat Chawl tenminste voor Shark was opgekomen; ze was trots op haar broer dat hij tussenbeide was gekomen. Chawl erkende tenminste de moeite die Shark voor hun had gedaan en Jackdaw, haar andere trouwe broer, was voor hem opgekomen toen Cobra Chawl wilde straffen. Ze vertrouwde Cobra niet meer. Ze vertrouwde de Elite niet meer. Toch was dit haar thuis en ze wist dat als haar vader nog leefde, dat hij wilde dat ze hier zou blijven, dat ze haar tanden op elkaar zou klemmen en dat ze het juiste moment zou afwachten. En dat zou ze ook zeker doen. Ze zou hondentanden verdienen, ze zou net doen alsof ze Cobra volgde en uiteindelijk zou ze toeslaan op het moment dat hij dat niet verwachtte. Zij zou de Elite overnemen en groot maken en er was niemand die dat kon veranderen. Cobra was te ver gegaan door Shark ook nog eens van haar af te nemen en dat zou hij weten. En dan had je die trut nog, die Thora die dacht dat ze een hoop kon flikken omdat Shark haar benoemd had als commander. Razor walgde van de manier waarop de tuthola voor Cobra had gekozen in plaats van voor Shark, de kat die in haar had geloofd en haar in eerste instantie een hogere rank had gegeven binnen de Elite. Razor klemde haar kaken nijdig op elkaar terwijl ze haar klauwen uit hun hulzen liet gaan en weer terugtrok. Haar felgroene ogen richtten zich vervolgens op een kat die haar naderde en voor even ontspande ze weer. De barrière die ze voor zichzelf had opgezet, viel even weg en met een iets zachtere uitdrukking dan voordien keek ze in de richting van de kat die ze misschien wel een vriendin kon noemen. “Hé, Yoka,” sprak ze zacht.


+ Eerste post voor Yoka
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bittersweet symphony.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: