A lot of them 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A lot of them

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
A lot of them DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: A lot of them   A lot of them Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:36

Zijn kittens waren aan het groeien en daarmee ook meer aan het ontdekken. Dat nam niet weg dat hij nog steeds vaak naar de nursery ging, alleen wat minder. Ondertussen waren er nog meer kittens bijgekomen en daardoor was de nursery alleen maar drukker geworden. Hij had graag een vader geworden, maar het leek alsof iedereen hem daarna gevolgd was. Niet dat hij het erg vond, want kittens waren de toekomst van de clan. Daarom was hij dan ook nu de nursery in gegaan om te kijken naar welke kittens er nu allemaal waren. Hij had geen idee of hij al bekend stond als de deputy bij hen, maar hij kon ze op zijn minst bezoeken.

[Venomkit]


If you are strong, you'll find responsibility
A lot of them 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomkit,
Member
A lot of them DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Re: A lot of them   A lot of them Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 10:31

Een kleine grijns kroop om zijn lippen terwijl hij keek naar de pasgeboren kittens. Ha, eindelijk een paar katten erbij die jonger waren dan hem! Hij voelde zich echt de jongste van heel de groep. En dan waren er natuurlijk kittens die binnenkort zouden vertrekken omdat ze apprentices zouden worden. Aan de ene kant wilde Venomkit graag hun voorbeeld volgen, maar aan de andere kant vond hij het hier ook wel gezellig. Zijn kopzorgen bestonden enkel uit wanneer hij te eten zou krijgen en met wie hij zou moeten spelen. En aangezien het net wel leek alsof er elke week een hoop nieuwe kittens bij kwamen, was dat een ruime keuze. Bovendien was het ook wel leuk om te zien hoe ze opgroeiden. Veel van de kittens die nu geboren werden, zouden ongeveer tegelijkertijd met hem apprentice worden. Op een paar weken na dan. Maar er waren ook kittens die net niet dezelfde dag als hem geboren waren en die effectief samen met hem apprentice zouden worden. Hij had alleen geen idee wie die kittens waren; het waren er te veel om zijn poot er echt op te leggen. Venomkit keek nieuwsgierig op toen hij beweging hoorde aan de ingang van de nursery. Zijn gehoor begon zich steeds verder te ontwikkelen en aangezien hij veel op reuk oefende, wist hij al een paar kattengeuren uit de menigte te filteren. Die van zijn moeder en van queens die hier vaak kwamen, bijvoorbeeld. Zijn blik gleed nieuwsgierig naar de massieve kat die voor zijn blikveld verscheen. Zijn tabby vacht leek een beetje op de grijze vacht van Venomkit, zo met die strepen. Zou dat zijn vader zijn? Zijn moeder had niet al te veel over hem verteld en dus was het voor Venomkit steeds gokken of een tom die binnenkwam zijn vader was. Hij vroeg er niet achter omdat ze het topic expres leek te mijden, maar nu kon hij zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen. En dus stuiterde hij op de tabby af, door het dolle heen. “Papa?” piepte hij met een hoog stemmetje. “Papa, ben jij dat?” Zijn blauwkleurige ogen schitterden hoopvol terwijl hij omhoog keek, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
A lot of them DPKsfdL
Cynthia
3765
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: A lot of them   A lot of them Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 22:28

De eerste vraag die hij hoorde van een van de kittens was niet een die hij verwacht had. Het was tenslotte niet van een van zijn eigen kittens, dus deze vraag had hij dan ook niet van een ander dan hen verwacht. Wat het alleen wel betekende was dat de jonge kitten nog niet wist wie zijn vader was en dit mogelijk dus aan elke kater die de nursery in kwam vroeg. "Nee, ik ben niet je vader." Zei hij dan ook rustig, terwijl hij zijn blik op het katertje richtte. Hij had geen idee van welke queen deze kitten was of wie de vader er dan wel van was. Misschien brak hij het hartje van de kitten wel die had gehoopt dat hij zijn vader was. "Mijn naam is Acorndust." Begon hij dan ook, niet direct zijn rang zeggende, gezien de kitten misschien nog niet eens veel van de rangen af wist.


If you are strong, you'll find responsibility
A lot of them 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomkit,
Member
A lot of them DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Re: A lot of them   A lot of them Icon_minitimema 24 sep 2018 - 20:23

[font=Arial]
Venomkit’s oortjes zakten zielig in zijn nek toen de tom aangaf dat hij niet Venomkit’s vader was. Maar wie was het dan wel? vroeg hij zich af. Hij kon het moeilijk aan iedere tom vragen die de nursery binnen zou komen. En hij vond het lastig om zoiets aan zijn eigen moeder te vragen, juist omdat ze het nog niet over het onderwerp had gehad. Dat wilde zeggen dat ze het onderwerp zorgvuldig ontweek en dat hij er zo misschien nooit achter zou komen. Zijn blik gleed naar de tom toen deze zich voorstelde als Acorndust. Dat zei hem wel iets. Hij dacht kort even na. Zijn moeder had hem kort verteld over de rangen die zich binnen het kamp bevonden en als hij het goed had, had ze zijn naam ook bij één van die rangen gebruikt. Hij kon zich alleen niet meer herinneren wat ze over hem gezegd had, maar daar zou hij later misschien nog wel achter komen. Eerst moest hij zichzelf misschien maar eens voorstellen; dat was wel zo aardig. “Mijn naam is Venomkit,” piepte hij dan ook beleefd en een blije glimlach was te zien om zijn snoet terwijl hij naar de tabby keek. “En ik ben al één moon oud.” De jonge kitten kon het niet laten om heel even zijn borst naar voren te steken. Alsof één moon oud zijn echt al een hele overwinning was. Tja, als je bedacht dat hij in het begin zichzelf niet kon uitdrukken en alleen maar onsamenhangende woordjes brabbelde, dan was het voor hem wél al een hele overwinning. “Maar als jij mijn papa niet bent, ben je dan wel de papa van één van de andere kittens hier?” Hij keek nieuwsgierig in de richting van de grote tabby. Het was voor hem vrij makkelijk te raden wie de moeder was van welke kittens omdat zij hier ook vaker waren dan de vaders, maar hij zou geen idee hebben van wie de tom dan wel de vader kon zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A lot of them   A lot of them Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A lot of them
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: