Relaxing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Relaxing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Relaxing DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Relaxing   Relaxing Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:37

Hij was weer eens terug van een jacht buiten het kamp. Hij wist dat er nog steeds dreiging van Bloodclan op de loer lag en dat met hoeveel kittens ze ondertussen hadden ze moesten oppassen. Een aanval zou hij dan ook niet willen en hij wist dat het verstandig was om de patrouilles in ieder geval nog steeds op scherp te houden. Hij legde de prooi die hij had gevangen op de prooistapel voor hij richting de nursery liep. Misschien moest hij dit wat minder doen, maar toch kon hij het niet helpen om te proberen er elke dag te gaan kijken. Toch besloot hij er deze keer niet direct in te gaan en eerst nog een tijdje rust te nemen. De zon scheen tenslotte nog en het was niet verkeerd om er even in te gaan liggen. Dat was dan ook wat hij deed. Na een plekje dicht bij de nursery gevonden te hebben legde hij zich er neer en sloot kort zijn ogen.

[Blazingkit]


If you are strong, you'll find responsibility
Relaxing 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Relaxing DPKsfdL
Soon
46
Actief
'I wasn't supposed to have favorites, but you were mine'

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blazingkit.
BerichtOnderwerp: Re: Relaxing   Relaxing Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 5:44

Geeuwend sloeg Blazingkit een klein balletje met mos weg. Hij verveelde zich zo erg, de meeste kittens waren nog te jong om echt lange tijden achter elkaar wakker te blijven en die lagen nu dan ook heerlijk opgekruld tegen hen moeder. Dit liet zijn ogen even naar zijn eigen nest gaan maar die was compleet verlaten zelfs zijn broertjes lagen er niet en die waren echt lui, die lagen het liefst de hele dag in het nest opgekruld. Ongeveer het tegenover gestelde van zijn eigen karakter. Hij die het liefst elk hoekje en scheurtje zou ontdekken en met alles wat hij kon zou spelen. Lichtelijk toch ergens nieuwsgierig naar waar zijn broertjes gebleven waren keek hij eerst de Nursery rond, toen hij ze echter ook hier niet kon vinden besloot hij maar even buiten de den een kijkje te gaan nemen. Snel liet hij zijn ogen het kamp rond glijden voor zijn ogen op een kater landde die verderop van de zon leek te genieten. Dit was een perfecte manier om zijn jacht te oefenen. Breed grijnzend door zijn plannetje liet hij zich wat meer door zijn pootjes zakken terwijl hij op de kater af sloop. Tot de afstand tussen de twee nog geen staartlengte was, op dit moment dook hij nog dichter naar de grond en spande zijn spiertjes aan om zich klaar te maken voor de sprong.


Relaxing Forest10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Relaxing DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Relaxing   Relaxing Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 22:28

De zon op zijn vacht voelde heerlijk aan na een drukke dag gehad te hebben. Toch wist hij dat als hij een bezoek aan de nursery wilde brengen hij het snel moest doen, want straks sliepen alle kittens al. Hij strekte zijn poten wat uit, terwijl hij zijn ogen langzaam weer opende. Als hij hier midden in het kamp in slaap zou vallen, dan zou zijn reputatie waarschijnlijk nog verder naar beneden gaan dan het al was. Nu hij zijn ogen geopend had merkte hij een gestalte niet al te ver bij hem vandaan op die op elk moment hem te leek willen bespringen. Hij besloot echter niet verder te bewegen en juist zijn ogen weer te sluiten. Het spelletje kon hij namelijk altijd meespelen als de kitten dit wilde uitproberen.


If you are strong, you'll find responsibility
Relaxing 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Relaxing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: