Kitten sitting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Kitten sitting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seagull
Member
Kitten sitting DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Kitten sitting   Kitten sitting Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:41

Hij was eigenlijk veel liever buiten het kamp, maar voor slapen moest hij toch in het kamp wezen en net op het moment dat hij klaar was met eten vroeg een van de queens of hij de kittens even zou kunnen vermaken. Veel zin had hij er eigenlijk niet in, maar haar weigeren kon hij nou ook weer niet, want soms wilden ze er gewoon even tussenuit om wat te eten of een wandeling te maken en dat kon hij begrijpen. Toch had hij niet veel met kittens als hij eerlijk was. Hij had dan ook echt geen zin om binnenkort zelf kittens te krijgen of iets dergelijks. Met een zucht stapte hij de nursery binnen en liet zijn ogen kort wennen, zoekende naar de kittens die hij had beloofd om op te gaan passen.

[Venomkit]


Kitten sitting F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomkit,
Member
Kitten sitting DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Re: Kitten sitting   Kitten sitting Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 10:38

Venomkit geeuwde; zijn kleine scherpe tandjes waren voor één moment zichtbaar voordat hij zijn bek sloot en wat loom met zijn ogen knipperde. Het begon tegen de avond te worden en eigenlijk was hij best moe. De queen die net tegen hem aan had gelegen, was opeens opgestaan en naar buiten gegaan en de vlaag van koude had ervoor gezorgd dat Venomkit niet meer in die roes verkeerde waardoor hij uiteindelijk in slaap zou vallen. Hij wilde protesterend piepen, maar wist dat dat weinig zin had. Zijn moeder was er niet en hij miste haar warmte. Maar ze had aangegeven dat ze moe was en hij begreep dat wel, dus had hij niet geprotesteerd toen ze vroeger dan normaal afscheid van hem had genomen en weer terug naar buiten was gegaan. Venomkit keek op toen iemand de nursery binnenkwam. Hij had verwacht dat het de queen weer ging zijn, maar in plaats daarvan was het een tom. Zijn blik gleed niet echt enthousiast de nursery door en Venomkit trok wat verward met zijn oortje. Was dit de vader van één van de kittens? Of was hij de partner van de queen die zojuist was vertrokken? Hij had geen idee. Er waren veel kittens in de nursery die ongeveer dezelfde pels als deze tom hadden, dus het zou goed kunnen dat het toch één van de vaders was. Maar zou je dan niet een stuk blijer moeten kijken als je één van je eigen kittens op kwam zoeken? Het deed hem een beetje denken aan zijn eigen vader en zijn hart schoot kort in zijn keel. Maar nee, de vacht van deze tom had geen strepen en zijn ogen waren groenig, niet blauw. Bovendien geloofde Venomkit niet dat hij een vader had die zo nors naar kittens keek. Toch maar even polsen dan. Venomkit kwam omhoog en hoewel hij nog lichtelijk waggelde, wist hij zijn stapjes zonder problemen te zetten. Hij stond binnen enkele seconden bij de tom en keek omhoog zodat hun blikken elkaar ontmoetten. “Waarom kijkt u alsof u net in vossenstront bent getrapt, meneer?” vroeg hij vervolgens beleefd, de onschuld opspelende in zijn blik.
Terug naar boven Ga naar beneden
Seagull
Member
Kitten sitting DPKsfdL
Cynthia
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Seagull
BerichtOnderwerp: Re: Kitten sitting   Kitten sitting Icon_minitimema 24 sep 2018 - 21:25

Hij had geen idee welk nest de queen precies uitgekomen was, maar zag wel een nest waar geen queen in lag, dus dat was hem waarschijnlijk. Voor hij richting het nest kon stappen, kwam een bolletje vacht zijn kant uit. Hij hield zijn blik op de kitten gericht niet goed wetend wat te doen. Dit was niet iets waar hij goed in was, dus waarom was hij gevraagd om op de kittens te letten? En de vraag die dan ook nog eens van de kitten kwam, was een waar hij ook geen idee had hoe te antwoorden. Keek hij echt op die manier naar de kittens hier? Was het zo goed af te lezen dat hij liever niet hier was. Hij kon er maar beter toch het beste van maken. "Ik ben gevraagd om op een nest kittens te letten, maar ik heb geen idee welke." Dat was geen leugen en liet ook niet meteen doorschemeren dat hij er eigenlijk niet zoveel zin in had.


Kitten sitting F7dS0bY
Terug naar boven Ga naar beneden
Venomkit,
Member
Kitten sitting DPKsfdL
Freedje
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomkit,
BerichtOnderwerp: Re: Kitten sitting   Kitten sitting Icon_minitimema 8 okt 2018 - 11:17

Hm. Was dat een reden om zo te kijken? Venomkit was misschien de onschuld zelve en had niet altijd de slechte bedoelingen van zijn omgeving door, maar zelfs hij had wel door dat de tom loog en dat hij waarschijnlijk gewoon geen zin had om op hun te passen. Het was namelijk niet de eerste keer dat Venomkit iemand met zo’n blik had zien binnenkomen en toen hij naar de reden vroeg, werd er hem gewoon bot verteld waarom de kat zo keek. Daarom was het de eerstvolgende keer voor hem ook zo duidelijk af te lezen wat er scheelde met de volgende kat die binnenkwam. Maar hij besloot om er niets van te zeggen en een glimlach om zijn lippen te laten spelen. “Wel, mijn moeder is er niet, dus ik denk dat ik die kitten ben waar u op moet passen.” Snel nam Venomkit de kat in zich op. Hij kon onmogelijk de vader zijn omdat hij ten eerste een grijze pels had die totaal niet op die van Venomkit leek en ten tweede nog wat aan de jonge kant was. Venomkit had door zijn moeder het één en ander uitgelegd gekregen over het systeem binnen de Clan en concludeerde dat deze tom nog niet zo heel lang geleden zijn laatste rank had gekregen. Of nou ja, zijn vermoedelijke laatste rank. Tenzij hij nog ergens in de toekomst leader zou worden, maar Venomkit dacht niet dat een kat die zo nors keek als hij op kittens moest letten ooit de potentie had om leader te worden. “Wat is uw naam, meneer?” vroeg hij beleefd. “De mijne is Venomkit!’ Hij was behoorlijk trots op zijn naam. Als hij later leader zou worden, zou zijn naam Venomstar zijn. En wat was een mooiere naam dan dat?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Kitten sitting   Kitten sitting Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kitten sitting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: