Thinking 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thinking

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluebell
Member
Thinking DPKsfdL
Cynthia
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Bluebell
BerichtOnderwerp: Thinking   Thinking Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:50

Nu Tallstar leider was hadden ze eindelijk weer een leider met negen levens. Ook al merkte ze wel dat Acorndust veel deed voor de leider waar het nodig was. Toch vulden de twee elkaar goed aan als ze eerlijk was en ze wist dan ook wel vrij zeker dat het goed zou komen. Er was nog wel de dreiging van Bloodclan, maar hopelijk zouden ze er wel wat tegen gaan doen, want al dat verlies van clangenoten konden ze gewoon niet door laten gaan zonder de katten te straffen die het hadden gedaan. Toch was het belangrijk dat er dan ook genoeg prooi zou zijn, zodat de clan sterk zou kunnen blijven voor wanneer het echt nodig was.

[Venompaw]


Thinking S3YZd1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Venompaw.
Member
Thinking DPKsfdL
LAATSTE ACC IK ZWEER (Freedje)
148
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons old baby
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Venompaw.
BerichtOnderwerp: Re: Thinking   Thinking Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 13:49

Venompaw had vandaag de opdracht gekregen om buiten het kamp opzoek te gaan naar prooi. Omdat leaf-fall en leafbare zich binnenkort aan zouden kondigen, was het belangrijk dat er in de tussentijd goed gebruik werd gemaakt van de prooi die zich nu nog volop in het territorium bevond. Het was belangrijk dat ze allemaal goed gevoed zouden blijven zodat ze de moeilijkere periode des te beter zouden kunnen doorstaan. Venompaw had er wel eens bij stilgestaan wat er zou gebeuren als hun Clan op hun zwakst zou zijn en BloodClan zou juist gebruik maken van dat moment. Hij kon alleen maar hopen dat BloodClan ook te weinig prooi zou vinden om zo’n aanval uit te kunnen voeren. Maar hij was er vrij zeker van dat als dat zou gebeuren waar hij voor vreesde dat ze er allemaal klaar voor zouden zijn. Ze hadden BloodClan al eens eerder verdreven; dat zouden ze zo weer opnieuw kunnen doen als de situatie hun ertoe zou dwingen. Venompaw probeerde zijn malende gedachten een beetje opzij te zetten terwijl hij door het territorium rende en zo nu en dan stopte om de geuren om hem heen op te pikken. Hij glimlachte toen hij de geur van muis rook en bleef stilstaan, de muis proberend te lokaliseren. Hij hoorde geritsel aan zijn rechterkant en bleef net zo lang stilstaan totdat hij het gevoel had dat hij één was geworden met het bos. De muis leek dat ook te denken; hij hoorde het hartje van de muis tot hier kloppen en likte langs zijn lippen. Daarna haalde hij gauw uit met zijn poot en grijnsde tevreden toen hij zag dat hij de muis perfect in zijn schedel had geraakt. Hij verzekerde zichzelf van dat het effectief dood was door de nek door te bijten en liep toen weer verder het territorium in. Tijdens zijn tocht kwam hij Bluebell tegen, een naar zijn idee best wel knappe senior warrior. Hij liet de muis vallen en begroette haar door zacht te miauwen. “Gelukkig is de prooi niet al te schaars,” zei hij tegen haar en met een grijns knikte hij in de richting van de muis die hij had gevangen. “We kunnen alle kracht en energie de laatste tijd gebruiken naar mijn idee.” Dat laatste klonk een tikkeltje somber en hij bewoog wat onrustig met zijn oortjes. Het waren donkere tijden voor ShadowClan en dat was wellicht niemand ontgaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thinking
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: