Washing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Washing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Washing DPKsfdL
Cynthia
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cougarpaw~
BerichtOnderwerp: Washing   Washing Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 2:59

De kitten was de nursery uit gegaan omdat het haar daar iets te druk was. Haar siblings waren haar soms wat te veel en ze maakten haar vacht alleen maar vies, iets wat ze niet prettig vond, want dan kon ze deze weer gaan schoonmaken. Niet dat het buiten de nursery veel beter zou zijn, maar in ieder geval kon ze hier in alle rust haar vacht likken om het schoon te krijgen zonder siblings die het weer vies zouden proberen te maken. Ze zat dan ook een stukje bij de nursery vandaan en haalde haar tong over haar poot heen voor ze deze langs haar kop haalde en herhaalde dit een paar keer om het zo schoon mogelijk te proberen te krijgen.

[Crowfur]


Washing Em1eunH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Washing DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Washing   Washing Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 14:48

Met voorzichtige halen ging Crowfur over zijn wond. Ze hadden hem gezegd dat het belangrijk was dat hij de wond goed schoon hield. Zo zou het immers sneller gaan genezen. En hij wilde ook dat het zou gaan genezen, want anders zou Crowcall zich zorgen blijven maken en zich misschien ook schuldig blijven voelen en zou Oceanstar denken dat hij nog altijd niet rijp was voor een apprentice. Het zat er dik in dat hij zijn training met Mistpaw op moest geven omdat ze simpelweg niet verder kon vanwege haar zicht. En bij Webpaw was het ook duidelijk geworden dat hij niet meer verder kon gaan met zijn training, dus had hij een nieuwe apprentice nodig. Hij wist dat het niet altijd per se aan hem lag, maar hij wilde toch tenminste één training vervolledigen. Hij had eerlijk gezegd het gevoel dat het een beetje aan hem lag dat zijn apprentices maar geen warriors wilden of konden worden, ook al wist hij dat dat belachelijk was omdat Mistpaw’s aandoening iets was wat hij onmogelijk had kunnen voorkomen. Maar hij had gedacht dat ze er een weg omheen konden vinden en dat was hem niet gelukt. Hij kon zich nauwelijks voorstellen hoe ellendig de she-cat zich wel niet moest voelen. Het was oneerlijk hoe sommige katten gemakkelijk warrior konden worden zonder al te veel moeite te moeten doen en andere katten dat recht niet eens kregen omdat ze opgezadeld zaten met een handicap waardoor ze dat niet konden. Hij zou het vreselijk vinden als Mistpaw naar de elders den moest verhuizen omdat niemand hoop zag in haar toekomst; zijn keel werd er dik van als hij er te veel aan dacht. En dus leidde hij zijn gedachten af door naar de kitten te kijken die het kamp in trippelde. Hij herkende Cougarkit en keek toe hoe ze met grote halen van haar poot het vuil van haar lichaam probeerde te wassen, een afkeurende uitdrukking op haar gezicht geplakt. Met een geamuseerde glimlach liep Crowfur in haar richting en trok haar aandacht door kort zijn staartpunt op haar schouder te leggen. “Hulp nodig?” vroeg hij. Sommige plekjes waren voor kleine kittens nu eenmaal moeilijk te bereiken; hij had het vaak genoeg meegemaakt als Leopardpaw zich weer eens vuil had gemaakt. En hij had ook vaak genoeg naar haar protesterende geluiden moeten luisteren als hij haar schoonlikte. Dat leek inmiddels allemaal weer zo lang geleden.


Washing Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Washing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: