Turn The Page 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Turn The Page

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Heavykit.
Member
Turn The Page DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Heavykit.
BerichtOnderwerp: Turn The Page   Turn The Page Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 14:00

H
et was een warme Greenleaf middag toen Spottedleopard plots riep voor een Medicine Cat. Haar kittens waren onderweg. Burningdusk was nergens te vinden, hij was die ochtend vertrokken op patrouille en zou waarschijnlijk de geboorte van zijn eerste kittens missen. De geboorte van de eerste kitten verliep vrij snel en zonder problemen, het was een grote kitten, gezond. De jonge Queen kreeg echter geen kans de kitten een fatsoenlijke naam te geven, want de volgende was al onder weg. Wat er toen echter gebeurde, was iets wat ze zelf niet had verwacht. De tweede kitten was veel kleiner dan haar firstborn. Het bleef roerloos liggen en zelfs na de wanhopige pogingen van de gevlekte Queen om de kitten aan het ademen te krijgen, leek er geen teken van leven te zijn. Een derde kitten kwam en ook deze kitten was klein en levenloos. Met tranen in haar ogen had de gevlekte kattin gekeken naar haar twee overleden kittens, kittens die niet eens de kans hadden gekregen om aan hun leven te beginnen. Waarna ze al haar aandacht op de luid piepende, levendige, uit de kluiten gewassen kitten focuste. "Heavykit.." Mompelde de moeder totaal niet moederlijk, de kitten naar haar toe duwend zodat het kon drinken.

---

En dat was hoe de kitten ter wereld kwam. Zonder de siblings die hij eigenlijk had moeten hebben, met een moeder die hem wellicht de schuld gaf van de dood van haar andere kits en een vader die misschien een tikkeltje te graag wilde dat zijn zoon de beste van de clan werd. Het bracht een zekere druk op de jonge kitten, een druk om zijn ouders trots te maken. En dat probeerde hij dan in zijn dagelijkse leven voort te zetten, ook al was hij er wellicht nog te jong voor. Hij was nu ondertussen een moon oud en deed zijn best om zo soepel mogelijk achter het mosballetje aan te rennen, vooral wanneer één van zijn ouders toekeken. Zijn ouders waren nu echter weg en de kleine kitten had niemand om mee te spelen. Zijn blik gleed door de Nursery, opzoek naar een andere kitten die misschien met hem wilde spelen.

& Open, don't mind the birth part lol


Turn The Page WLyPcTW

But what if I choose the darkness instead?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Turn The Page
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: