Revenge. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Revenge.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Razor
Member
Revenge. DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Revenge.   Revenge. Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 18:37

Wraak. Dat was het enige woord waar ze de laatste tijd aan dacht. Dat ene woord dat zo veel betekenis had, maar zo veel kapot kon maken. En dat ene woord was ook moeilijk om te organiseren, hoewel dat natuurlijk er van afhing hoe snel je tevreden was met het resultaat. En Razor was niet snel tevreden. Dat was ze nooit geweest en dat zou ze ook nooit worden. Je kon zeggen dat dat een trekje was die ze van haar vader had. Als ze er zo over nadacht, had ze best veel trekjes van haar vader overgenomen. Ze hield van haar vader, met heel haar hart. Hij was verschrikkelijk in laten zien dat hij ook van haar hield, maar dat kon ze hem niet kwalijk nemen met de reputatie die hij had. Alleen als ze met zijn vieren samen waren of zij met hun tweetjes alleen, dan liet haar vader echt zien dat hij van haar hield. Maar ze hadden te weinig momenten samen gehad, net als zij en Shark trouwens. Het leven was maar kort als katten opeens uit je omgeving weggerukt werden. Haar vader was vermoord door een ThunderClanner, haar oom was verbannen door haar eigen halfbroer en haar commander had haar oom verraden door Cobra’s kant te kiezen. De enige op wie ze nog een beetje kan bouwen, was Chawl. En Jackdaw. Zij hadden wel openlijk voor Shark gekozen. Well, Chawl had openlijk voor Shark gekozen en Jackdaw had voor zijn broer gekozen, maar daar was ze ook tevreden mee. Dan was er in elk geval nog iets van de hechte familieband overgebleven die ze hadden. Nee, ze was lang niet meer dat naïeve, vrolijke poesje die ze een paar moons geleden was. De dood van haar vader en de verbanning van haar oom hadden haar hard gemaakt. En ze zon op wraak. Zoete wraak. Ze wilde zo snel mogelijk haar klauwen in de hals van een kat begraven zodat ze haar halsband kon krijgen. Ze wilde zo snel mogelijk zichzelf hogerop werken door hondentanden te verdienen en als de tijd rijp was, zou ze een plannetje beramen om Cobra van de troon te stoten. En Thora ging eraan voordat Cobra van de troon gestoten was. Misschien wel allebei tegelijkertijd, als ze het geluk had. Haar kaken klemden zich op elkaar en enkel haar kort bewegend oortje toonde aan dat ze de pootstappen gehoord had die in haar richting kwamen. Ze ademde door haar neus en toen ze de geur van haar broer herkende, keek ze verrast over haar schouder. “Chawl.” Net zoals bij Yoka verzachtte haar blik kort en ging de barrière die ze angstvallig omhoog hield voor zichzelf voor heel even naar beneden. Voor heel even maar.


+ Eerste post voor Chawl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Revenge. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Revenge.   Revenge. Icon_minitimema 17 sep 2018 - 14:45

De wond die Thora had toegebracht trok als hij een stap zette. Waarschijnlijk had elke andere kat er mank van gelopen, maar hij was niet zoals elke andere kat. Door zijn ziekte, ervoer hij pijn nu eenmaal heel anders. Het was vaak een irritatie, een naar gevoel. Ja, zo’n grote wond bleef zelfs voor hem niet onopgemerkt. Het trok verschrikkelijk en dat belemmerde hem in zijn bewegingen, maar vreemd liep hij er niet door. Hij kon er gewoon op door lopen. Het was meer de mentale pijn die hem gek begon te maken, die zijn soms verwilderde blik kon verklaren. Op het ene moment kon hij ijzig en kalm voor zich uit kijken en op een ander moment flitste het er plots weer doorheen, alsof hij gek werd. Misschien was dat ook wel zo, want het interesseerde hem gewoon allemaal niet meer. Behalve zijn jongere broertje en zusje dan en zijn neefjes en nichtje. Die konden de oude Chawl weer eventjes in hem naar boven halen. Dat gebeurde dan ook toen zijn blik op Razor viel. “Razor.” Sprak hij met duidelijk warmte in zijn stem. Hij liep naar haar toe en duwde even zijn kop tegen die van haar. “Hoe gaat het met je?” Hij ging bij haar zitten, zijn tweegekleurde ogen compleet op haar gefocust. Zijn familie was het allerbelangrijkste voor hem en dat was alleen maar sterker geworden door alles. Helemaal nu hij niet meer wist wat hij met Cobra aan moest, zijn halfbroer had iets gedaan wat hun allemaal nog meer pijn had bezorgd. Iets wat iedereen probeerde te verbergen, maar wat ondanks dat toch in de lucht hing.

[Ik houdt zijn wond nog een beetje vaag, omdat die nog niet aangebracht is in het desbetreffende topic]


Revenge. 85A0ca8T_oRevenge. V4s23EcO_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. PF71KdU0_oRevenge. JeyKDma8_oRevenge. GPr1M0jZ_o
Judge me
Revenge. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
Revenge. DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Re: Revenge.   Revenge. Icon_minitimeza 22 sep 2018 - 20:37

Razor liet zichzelf toe om heel even te snorren toen Chawl zijn kopje tegen de hare duwde, heel even maar. Voor Chawl hoefde ze geen barrière op te zetten. Haar broer zou haar niet veroordelen als ze slecht over iemand sprak. Haar broer zou haar niet scheef aankijken als ze haar plannen voorlegde. Toch was ze voorzichtig met de dingen die ze tegen hem zei. Al wilde hij het niet laten merken, ze voelde aan dat hij zichzelf langzaam begon te verliezen in alle ellende die hun was overkomen. Het werd hem te veel en dat zou zich langzaam naar de oppervlakte dringen. En als dat gebeurde, wist ze niet of er nog iemand binnen de Elite veilig was. Chawl was iemand die veel kon hebben, maar zelfs hem zou het op een dag te veel worden. En ze hoopte dat als dat zou gebeuren dat Cobra er niet klaar voor zou zijn. Wat haar betrof was hij dood, geen familie meer van haar. En als Chawl er geen einde aan maakte, zou zij dat wel doen. Zij zou de Elite inpikken en weer groot maken zoals ze tegen haar vader had gezegd, weken voor zijn dood. Het deed nog steeds zeer om aan hem te denken, aan de weinige tijd die ze met elkaar doorgebracht hadden. “Ik haat Cobra,” was het eerste wat ze eruit gooide, haar strakke blik richtend op haar broer. Toch was de warmte die er voor hem in weerspiegelde nauwelijks te missen. “En ik haat die trut, die commander die denkt dat ze ook maar iets te zeggen heeft.” Haar klauwen begroeven zich diep in de grond en ze richtte haar nijdige blik weer terug op het water. “Dit is niet wat papa gewild zou hebben.” Haar stem klonk zachter nu, haast verlangend. Ze verlangde weer terug naar de tijd die ze samen konden doorbrengen, misschien wel met Jim of Chawl aan hun zijde. Maar ze wilde die momenten terug met hem, de momenten dat ze zij aan zij liepen en zij vragen aan hem stelde en hij op die brommerige manier die alleen hij kon reactie gaf. “Dit is niet wat hij bedoelde toen hij tegen Shark zei dat hij de Elite terug groot moest maken.” Ze richtte haar blik weer op haar broer. “Ik verwijt Shark niks, maar ik had gewoon gewild dat hij steker was toen Cobra hem aanviel, weet je? Door die stomme regel is Shark nu verbannen en hebben wij een achterlijke tiran aan het hoofd van de Elite staan. De macht maakt hem gek, Chawl.” Ze richtte haar blik weer terug naar het meer.


OOC: Alright<3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Revenge. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Revenge.   Revenge. Icon_minitimema 24 sep 2018 - 11:20

Zijn jongste zusje begon te tieren. Hij liet haar begaan. Ze had er alle recht toe om te blazen en tieren. Het was ook zeker niet gek dat ze zich er zo over voelde. Het was te veel, te veel druppels, die er simpelweg niet meer bij in paste. Bij hem niet, maar ook niet bij zijn siblings. Razor had ook heel erg goed met Shark gekund. Het had hem doen denken aan de tijd dat hij nog een kitten was geweest. Shark was voor haar nog belangrijker geweest door de dood van hun vader, voor hun allemaal eigenlijk. Cobra had dat van hun afgepakt en het had erop geleken dat hun halfbroer niet eens had geweten over de belofte die Shark aan hun vader had gedaan. Hoe was dat ooit mogelijk? Waar was hun communicatie gestopt. Hij wilde altijd zo veel mogelijk met zijn familie delen, maar toch was het hier ergens heel erg fout gegaan. Met alle gevolgen van dien. De wond leek weer te steken toen Razor het over Thora had. Dat was meer mentaal bij hem, zo snel het over haar ging, stak het. Dat was niet alleen fysiek maar ook in zijn kop. “Als Shark mij gewoon dood had laten bijten door die hond, dan was hij nog leader geweest.” Sprak hij toen. Het klonk hard, maar zo was het gewoon. “Macht kan rare dingen doen met katten.” Het had dingen in Cobra los gemaakt die hij nog nooit van hem had gezien. Thora had hem verwond omdat ze dat als haar plicht had gezien als Commander en Cobra had het aangemoedigd. Ze had het moeten doen om te bewijzen dat ze het waard was zijn Commander te blijven. Natuurlijk hij had iets gedaan wat tegen de regels van de Elite in ging. Hij had er alleen totaal geen spijt van, het had Shark zijn leven gered. Hij had altijd een goede band met Cobra gehad en met Thora ook steeds meer en dat was iets waar hij op het moment misschien wel spijt van had. Opeens flikkerde er iets in zijn tweegekleurde ogen en duikelde alles weer over elkaar heen. Er was iets geknakt in zijn kop, in zijn mentale gezondheid en dat begon steeds meer op te spelen.


Revenge. 85A0ca8T_oRevenge. V4s23EcO_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. PF71KdU0_oRevenge. JeyKDma8_oRevenge. GPr1M0jZ_o
Judge me
Revenge. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member
Revenge. DPKsfdL
Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Razor
BerichtOnderwerp: Re: Revenge.   Revenge. Icon_minitimevr 28 sep 2018 - 16:32

Razor keek Chawl scherp aan toen hij zichzelf de schuld gaf. En misschien had hij ergens ook wel gelijk, maar daar wilde ze het niet over hebben. Als die hond Chawl had gedood en ze haar broer er ook nog eens bij had verloren, was ze misschien wel gek geworden. En dan had ze niet geweten of Shark haar had kunnen kalmeren. Als het erop aankwam om voor haar broer te kiezen of voor Shark, dan… Ze kapte haar gedachten snel af voordat ze die zin af kon maken. Ze wist welke keuze ze gemaakt zou hebben, maar zo wilde ze niet denken. Dat voelde ondankbaar aan tegenover alles wat hij voor haar had gedaan, wat hij voor haar had betekend. En zo wilde ze geen afscheid van hem nemen, ook al had ze daar de kans sowieso toch niet voor gehad. Dankzij Cobra. Ze haatte hem. Ze haatte hoe de vijf letters over haar lippen rolden als ze zijn naam uitsprak. Hij was een gemene, vieze slang. Hij deed eer aan zijn naam, maar niet op de manier waar zij ooit respect voor zou krijgen. “Misschien,” sprak ze op een kille toon. “Maar als hij je dood had laten bijten en er was iets anders gebeurd waardoor hij verzwakt was geweest en Cobra had hem uitgedaagd, dan was hij nu zeker weten dood geweest. Hij heeft jouw leven gered, maar jij ook het zijnde, Chawl.” Ze ontmoette de blik van haar broer en haar kilheid verdween als sneeuw van de zon en maakte plaats voor een zachte uitdrukking. “Hij is niet dood, Chawl,” fluisterde ze zachtjes. “Hij is nu een rogue en dat wil zeggen dat hij niet ver van ons af leeft.” Wat wilde ze daar nu eigenlijk mee zeggen? Dat ze hem nog konden bezoeken? Dat ze een plannetje konden beramen om Cobra terug te pakken? Ze wist niet in hoeverre Shark het had opgegeven. Ze wist niet of hij zijn halsband weggegooid had en de Elite de rug toe had gekeerd. Op de één of andere manier vond ze dat moeilijk om te geloven. “Misschien is hij aan het wachten op het juiste moment om terug te slaan.” Ze kon het niet helpen dat haar stem zich lichtelijk vulde met hoop. “Hij heeft tijdens zijn verbanning gezien dat wij niet de enigen zijn die aan zijn kant staan. Ik denk dat de oude, ervaren katten het gevoel hebben dat ze in een kinderspel zijn beland en dat ze maar wat blij zijn als ze Shark terug zullen zien.” Ze voelde enthousiasme opborrelen voor haar eigen idee. “Misschien zouden we hem om moeten zoeken en het hem moeten vragen. Shark heeft ons nooit opgegeven, Chawl. De kans lijkt me klein dat hij dat nu ook zou doen.” Haar ogen keken haast smekend in de richting van zijn broer, hopend dat hij niet ver genoeg heen was om de idealiteit van haar plan in te zien en zelfs in te stemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Revenge. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Revenge.   Revenge. Icon_minitimeza 6 okt 2018 - 13:53

Hij merkte de scherpe blik van zijn zusje echt wel op, maar hij ging er niet op in. Hij zou zichzelf toch hoe dan ook zijn leven lang gedeeltelijk de schuld blijven geven van de verbanning van Shark. Het voelde een beetje alsof hij hem ook had verraden, al was het alles behalve dat. Zijn emoties speelden simpelweg met hem, maakten hem langzaamaan steeds meer stuurloos. Toen richtte de blik in zijn tweegekleurde ogen zich weer op Razor. “Je hebt gelijk. Hij is niet dood.” Sprak hij toen, maar als iemand er achter kwam dat ze hem zouden gaan zoeken. Dan wist hij daar de consequenties van. Cobra deinsde er niet van terug om hun straf te geven en het was een duidelijke waarschuwing geweest. Hij wist dus dat bij een tweede keer zijn broer er ook zijn poot niet voor om zou draaien om hem te verbannen. Wat hadden ze er dan mee bereikt? Helemaal niks. Dan zouden ze Cobra helemaal niet meer in toom kunnen houden en hij kreeg steeds meer het gevoel dat hij dat wel moest doen. Hij moest zijn familie zien te beschermen tegen hun eigen bloed, tegen Cobra. “Als iemand er achter komt dat we hem zijn gaan zoeken Razor dan ben ik ook zo verbannen en dan? Dan kan ik jullie allemaal helemaal niet meer beschermen. Het is te riskant, hoe graag ik het ook zou willen.” Hij duwde zijn kop even tegen die van zijn zusje. “Het spijt me.” Fluisterde hij toen zacht in haar oor.


Revenge. 85A0ca8T_oRevenge. V4s23EcO_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. FTbtNyE2_oRevenge. PF71KdU0_oRevenge. JeyKDma8_oRevenge. GPr1M0jZ_o
Judge me
Revenge. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Revenge.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: