[RiverClan Kitten Bom!] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [RiverClan Kitten Bom!]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Pantherstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 21:43Hey!

Na wat overleg met een paar mensen in discord leek het ons een super leuk idee als er een grote hoeveelheid kittens in RiverClan komt. Met de opkomst van een nestje van Honeyspots x Saxon, leek het me leuk als die wat vriendjes zullen hebben van verschillende families.

Ik heb hier onder wat families uitgeschreven, en je mag voor één van deze kittens een aanmelding maken of je eigen kitten verzinnen en die hieronder neerzetten. Iedereen mag meedoen en dit is niet zo officieel als een kitten search, dus als je een aanmelding plaatst mag je eigenlijk gewoon gelijk je account aanmaken, alleen niet als er meerdere aanmeldingen komen voor hetzelfde karakter. Ook mag je het karakter idee over nemen maar de naam veranderen, of de naam overnemen maar het karakter veranderen! Alles kan. Deze ideeën staan er eigenlijk alleen om wat meer inspiratie te geven aan mensen (en zo hopelijk meer volk te lokken, ghehe).

Familie 1; Rosehuff [grijze, langharige she-cat met groene ogen, 58 moons] x Bramblefir [donkere tabby, kortharige kater met blauwe ogen, 65 moons]
Rosehuff en Bramblefir zijn al zeker 20 moons samen. Ze zijn gerespecteerd in de clan. Rosehuff is een goeie visser en zwemmer. Ze is een typische RiverClan kattin. Ze is erg gesteld op haar familie en houdt ervan om met haar kittens samen te zijn. Ze is eigenwijs, lief en zal de kits niet snel een strenge straf geven. Bramblefir is een goede vechter, hij heeft vaak de taak om het kamp te bewaken in de nacht en is hierdoor niet heel vaak bij zijn kits. Hij wilt graag dat al zijn kittens in zijn voetsporen treden en probeert hen al vanaf jongs af aan te trainen.
De kittens zullen 4 moons zijn.
Dotkit [grijze tabby, kortharige she-cat met groene ogen]. Dit is de oudste van het nest. Ze is een vriendelijke kitten die graag bij haar familie is. Ze maakt snel vriendjes en vriendinnetjes en speelt het liefste de hele dag met hen. Echter kan ze niet teveel spelen, want ze wordt sneller moe dan de rest. Deze conditie zal later (vrijwel) geen problemen geven voor als ze apprentice wordt. Ze is een beetje verliefd op Rapidkit. Gekozen door Freedje!
Thawkit [grijze, langharige kater met groene-gele ogen]. Dit katertje is vernoemd naar zijn strenge opa, de vader van Bramblefir. Omdat hij het oudste katertje is van het nest, zijn de verwachtingen hoog voor hem. Vooral zijn vader wilt dat hij later een grote, sterke warrior wordt. Hij is het favoriet van de ouders. Hij vind omgang met andere kittens soms lastiger, omdat hij snel boos wordt als dingen niet gaan zoals hij wilt. Later wilt hij de sterkste Senior Warrior worden die er maar is!
Mossykit [grijze, langharige kater met groene ogen]. Dit is het jongste zoontje. Hij kijkt op naar zijn broer, en kan hem niet bijhouden met trainingen. Liever ligt hij lui in het zonnetje of houdt hij gesprekjes met de elders. Hij is vaker buiten dan in de nursery te vinden, maar niet omdat hij op avontuur uit is; hij houdt van gezellig zijn met oudere katten, maar vooral met de medicine cats en de elders. Zijn beste vriendin is Lotuskit. Gekozen door Butter!

Familie 2; Tawnynose [rode, langharige she-cat met ambere ogen, 28 moons] x Avocetdash [siamees, kortharige kater met blauwe ogen, 24 moons]
Tussen Tawnynose en Avocetdash was dit nestje niet bepaald gepland. Alles is nieuw voor hen; zowel het hebben als een relatie als het hebben van kittens. Ze zijn een beetje een ramp samen en passen eigenlijk totaal niet bij elkaar, maar toch voelen ze iedere keer vlinders als ze naar de ander kijken. Communiceren is echter moeilijk voor hem dus het kan nogal is voorkomen dat ze ruzie hebben. Tawnynose is namelijk een erg pittige kattin, die graag van zich laat horen en veel van humor houdt. Avocetdash is juist meer teruggetrokken en stilletjes. Het helpt ook niet dat hij nog jonger is dan zijn vriendin. Echt officieel zijn ze niet samen, maar toch zijn ze allebei erg betrokken bij het opvoeden van hun kits.
Dit nestje zal 4 moons zijn!
Rapidkit [rode, langharige kater met blauwe ogen]. Het oudste zoontje van het paar. Hij is koppig, heeft ADHD en wilt het liefste alles verkennen. Hij is dan ook echt nogal wat werk voor zijn ouders, maar hij heeft ook een ontzettend goeie band met hen. Het zal later moeilijk zijn voor hem om te concentreren op zijn trainingen, dus zal hij hier hard voor moeten werken. Dit is een eigenschap die hij nog moet gaan ontwikkelen. En oh, wat heeft Rapidkit toch een hekel aan Stonekit! Gaan zij het ooit goed maken, of blijven de ruzies altijd? - Gekozen door Beertje
Lotuskit [lynx seal point, kortharige she-cat met blauwe ogen]. Lotuskit lijkt qua vacht veel op haar vader, maar heeft de bouw van haar moeder overgenomen. Het is al vanaf het begin duidelijk dat zij een goede visser gaat worden later! Ze is namelijk erg nieuwsgierig naar van alles en nog wat, en oefent haar jachttechnieken al sinds dat ze net kon lopen. Ze is erg trots op haar afkomst, haar ouders zijn uiteraard gerespecteerde senior warriors. Ze houdt van het water, en alles wat met RiverClan te maken heeft. Haar beste vriend is Mossykit. Gekozen door Loïs
Crescentkit - Extra kit, gemaakt door Quinty

Familie 3; Nightstorm [zwarte, langharige she-cat met gele ogen, 74 moons] x Owlbeak [tabby maine coon kater met groene ogen, 85 moons]
Dit stel is al een hele tijd samen. Dit nest is dan ook bij lange na niet hun eerste nest, maar hun vierde! Deze kittens zullen dus veel oudere siblings hebben, including; Marshstep, Haledance en Minnowcall [43 moons], Littlesea en Fawnspark [29 moons], Dovepaw en Maplepaw [10 moons]. Met zo'n grote familie is het vanzelfsprekend dat er nogal wat drama is. Fawnspark heeft permanent ruzie met haar ouders, Minnowcall vind het maar niks dat er weer een nieuw nest is en Haledance is toen ze 15 moons was al bevallen van haar eerste nest kittens. Meer dan genoeg om over te schrijven dus! Nightstorm is een ietwat alleengaande kattin die totaal niet van sociale omgang houdt. Clangenoten grappen soms dat ze beter in ShadowClan gepast had dan in RiverClan. Toch heeft ze haar liefde gevonden bij Owlbeak. Dit is een wat kleine RiverClan kater die zich juist veel op de voorgrond begeeft en graag in het middelpunt van de attentie staat. Hij laat het liefste zijn kittens aan iedereen zien die maar wilt kijken!
Ook dit nestje is 4 moons.
Stonekit [zwarte maine coon met gele ogen]. Deze kitten is helemaal niet zoals de meeste kittens. Ze houdt niet van contact leggen met anderen en sluit zich volledig af van iedereen. Hierin lijkt ze erg op haar moeder, die het dan ook helemaal geen probleem vind. Haar vader probeert haar hier echter een beetje uit te trekken, door haar aan veel van zijn vrienden voor te stellen. Zou dit haar wat meer uit haar schelpje trekken of juist totaal niet? Gekozen door Daniëlle!
Slowkit [tabby maine coon met gele ogen]. Dit is een rustig katertje die het mooie in alles kan zien. Hij houdt van schelpjes, parels, vlinders en zijn zusje. Ergens is hij best ijdel en houdt hij niet van vies worden, waardoor hij nooit echt wild stoeit met zijn leeftijdsgenootjes.

Create your own kitten! Als je nou niks moet hebben van de nestjes die ik hierboven heb geplaatst, of je vind de ideeën wel leuk maar de karakters staan je net niet aan, voel je dan vrij om een eigen kit te creëren. Je mag hem zowel in 1 van de nesten droppen als losstaand maken.

Hopelijk zijn er veel mensen enthousiast!
xx Loïs


[RiverClan Kitten Bom!] EHnbxOu        0        [RiverClan Kitten Bom!] 12ADpxX


Laatst aangepast door Panthergrowl op ma 17 sep 2018 - 21:59; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RiverClan Kitten Bom!] 13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
337
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fireteller
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 21:53

Ik heb nog een Dovepaw liggen die familie nodig heeft. Ze kan dus de dochter en oudere zus zijn van het Nightstorm x Owlbeak nest :3


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RiverClan Kitten Bom!] Tumblr_inline_ot6m4jF6C31tt321f_540
in wonderland
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jabber ○
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:09

Rapidspeckle
Welcome home
“Papa papa papa papa!” Ik keek met grote oogjes naar boven. Graag wou ik alle aandacht, maar dat kon niet. Zijn broertje moest weer alles verpesten. Die luierik nam al mijn aandacht weg. Mijn blauwe ogen gleden naar mama. We leken veel op elkaar, wat goed was. Mama was cool, niet zoals de mama van Stonekit. Nee die mama was net heel saai en stom. Tawnynose vertelde me altijd dat ze slecht was, dat ze in Shadowclan hoorde. Ik haat Shadowclan want… ”Mamaaaa!” Afgeleid riep ik haar naam. Ze wierp een blik op mij. Zij die help? Nee sowieso niet. Stuiterend ging ik voor haar neus springen. Notice meee!

Welja! Ik ben weak en ik heb nog nooit een ADHD kittentje ge-owned XD Ik wil ook een beetje uitdaging dus Rapid wordt in de ik-vorm geschreven. Toch doorheen zijn kittentijd omdat hij graag alle aandacht wilt.


[RiverClan Kitten Bom!] FbHLsxp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:12

@James; Ja klinkt super leuk!
@Beertje; Top dat je interesse hebt voor Rapid <3 Je mag het account gelijk aanmaken!


[RiverClan Kitten Bom!] EHnbxOu        0        [RiverClan Kitten Bom!] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rapidkit.
Member
[RiverClan Kitten Bom!] 1cY8zB2
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⚶ 4 ☾'s ⚶
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidkit.
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 22:37

Zo dan bestaat Rapido in tha speedo!


[RiverClan Kitten Bom!] 43072Ey
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
[RiverClan Kitten Bom!] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 6:04

Oeh, ik vind Dotkit wel leuk <3

Beertje blijkbaar crush ik dan al instantly op jouw karakter lol
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Tenor
Daniëlle
257
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I want to be forever young (32 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mudpuddle
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 16:23

Kan ik Stonekit spelen? thruth to be told, her personality is like, my real life personality


Be proud of all the scars, they make you who you are
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
:::


Laatst aangepast door Mudpuddle op ma 17 sep 2018 - 16:24; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Altijd op de leestekens letten mensen!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 17:51

@freedje en @danielle; Yes jullie mogen de accounts allebei aanmaken! Superleuk!


[RiverClan Kitten Bom!] EHnbxOu        0        [RiverClan Kitten Bom!] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rapidkit.
Member
[RiverClan Kitten Bom!] 1cY8zB2
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⚶ 4 ☾'s ⚶
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidkit.
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 18:08

Jeej dan heb ik meteen een liefde en een hater op Rapido in tha speedo zijn dak XD


[RiverClan Kitten Bom!] 43072Ey
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
[RiverClan Kitten Bom!] Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 18:41

Top! Het wordt wel morgenavond dan want ik moet er morgen om half vijf uit en we moeten nog eten en alles. Als dat geen probleem is, maak ik haar morgen aan <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 18:52

Tuurlijk geen probleem Freedje! Neem je tijd hoor c:


[RiverClan Kitten Bom!] EHnbxOu        0        [RiverClan Kitten Bom!] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 19:34

Ik wil Mossykit wel ^^


[RiverClan Kitten Bom!] Oceano10
[RiverClan Kitten Bom!] LcrIgCQ[RiverClan Kitten Bom!] JwNO92g[RiverClan Kitten Bom!] EjrsROF[RiverClan Kitten Bom!] UK1ajoI[RiverClan Kitten Bom!] 3qCkg2fp_o[RiverClan Kitten Bom!] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[RiverClan Kitten Bom!] Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 19:53

Oceanstar schreef:
Ik wil Mossykit wel ^^

Ik moet even wachten op Freedje, ik moet namelijk iets overleggen met haar over een wissel maar zodra ik antwoord heb kom ik hierop terug!

Yes alles is geregeld dus je mag Mossy aanmaken!


[RiverClan Kitten Bom!] EHnbxOu        0        [RiverClan Kitten Bom!] 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greykit,
Member
[RiverClan Kitten Bom!] DPKsfdL
~
37
Actief
A wise she-cat once said "fuck this shit" and she lived happily ever after.

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Greykit,
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 20:32

Ik vind dit idee heel erg geweldig dus natuurlijk gaat deze gekkerd ook van de partij zijn! <3

Ze mag meespelen van de queens dus no kicking her out >(

Grey heeft trouwens ook twee siblings die samen met haar de boel op stelten gaan zetten: Blackkit & Whitekit.


[RiverClan Kitten Bom!] 7Z1n4Cm

Expect nothing, appreciate everything
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[RiverClan Kitten Bom!] 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 20:36

Ik uhm.. Ik zat nog te denken aan een kit voor 't Tawny x Avocet nestje, if possible c:

Een kortharige rode kit met blauwe ogen, genaamd Crescentkit - Crescentsun óf Dillkit - Dillscent/Dillfur

Wat jij, en de rest van de familie, 't beste vinden c:


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotuspaw
Member
[RiverClan Kitten Bom!] S6AVkme
loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lotuspaw
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 21:04

Dat is zeker mogelijk Q! 6 is de max zeggen we hier altijd op WC toch cx Het enige wat ik dan graag wil weten is als hoeveelste die geboren is (1e, 2e, 3e)
Allebei de namen zijn mogelijk! Kijk maar welke jij het leukst vind (of als je wilt dat ik kies, schiet me ff een bericht op discord ghehe)

Dit is Lotuskit ~


[RiverClan Kitten Bom!] Lotusp12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[RiverClan Kitten Bom!] 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 21:19

Ik denk dat ik dan voor Crescentkit ga c: geboorte volgorde maakt me eerlijk gezegd niet zo heel veel uit, het heeft geen invloed op dit katertje c:


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RiverClan Kitten Bom!] DPKsfdL
Kip
12
Actief
Smile

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Badgerkit.
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimema 17 sep 2018 - 22:32

Ik meld ook nog een kit aan voor Rosehuff x Bramblefir <3 De naam weet ik nog even niet, maar het zal een poesje zijn die blind is geboren en een positieve blik op het leven heeft.


One of the stories that inspires me is that it is documented
[RiverClan Kitten Bom!] Dctr0ap-dc5d1e10-d28c-446e-839c-edef5f86f9df
that a honey badger killed a lion in a one-on-one.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dotkit.
Member
[RiverClan Kitten Bom!] DPKsfdL
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dotkit.
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 17:34

En hier is Dotkit <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[RiverClan Kitten Bom!] DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mossystone
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 18:05

En Mossy is hier <3


[RiverClan Kitten Bom!] Mos3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [RiverClan Kitten Bom!]    [RiverClan Kitten Bom!] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[RiverClan Kitten Bom!]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: