(Tijdelijk) afwezig



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 (Tijdelijk) afwezig

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
(Tijdelijk) afwezig Dcb702r-5e0d288b-85a9-40ea-94b5-11b21c056d44.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2NmMjgzNmNiLTU4OTMtNGE2Yy1iMTU2LTVhODlkOTRmYzcyMVwvZGNiNzAyci01ZTBkMjg4Yi04NWE5LTQwZWEtOTRiNS0xMWIyMWMwNTZkNDQuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Lyra
171
Actief
I fell for you like an apricot from a tree
Hard, but I was ready for it

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Apricotpaw
BerichtOnderwerp: (Tijdelijk) afwezig   (Tijdelijk) afwezig Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 0:07

Hey lieve mensjes,
Ik ben de afgelopen 3 weken eigenlijk bijna niet meer op WC geweest. Ik vind dit helemaal niet leuk, maar de universiteit gaat nu eenmaal voor. Dat ik mijn BSc heb onderschat is inmiddels wel duidelijk (':

Ik was ontzettend blij dat Cinnamonkit was gekozen bij het nestje van Smoke x Hail, maar het is mij heel duidelijk dat ik deze kitten onder deze omstandigheden niet actief ga krijgen. Dus met pijn in mijn hart vraag ik aan Butter & Babs hoe jullie het liefst willen dat we dit oplossen. Ik weet dat dit voor jullie ook niet leuk is, en het spijt mij enorm dat ik geen tijd voor Cinnamon kan vinden nu. Ik ben namelijk enorm verliefd op haar, terwijl ze nog niet eens officieel is geboren.

Apricot zal ik met alle vrije tijd die ik vind actief proberen te houden, maar het posten zal gewoon op zich wachten. Bo, zou jij met Chillybreath wel mentor van Apri willen blijven? Ondanks dat het posten langzaam zal gaan? Ik vind die twee leuk samen (:

Sorry voor deze vervelende mededeling, maar ik vond dat ik eerlijk met jullie moest blijven.

- Lyra

Tag @Chillybreath - @Smokebreath - @Hailstorm


Under the apricot tree
Stands you and me
Unlikely, it seems
This tree, it breathes
(Tijdelijk) afwezig Dyfcr0-27c8684b-ff34-4e2c-ac2c-5da65d99b0fc.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2UwNDI4N2FkLTM0Y2YtNGQ4ZS04OTAxLTJjZjE2Mzk0MmMwZVwvZHlmY3IwLTI3Yzg2ODRiLWZmMzQtNGUyYy1hYzJjLTVkYTY1ZDk5YjBmYy5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ


Topic search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icesong
Member
(Tijdelijk) afwezig 3s30aw3ccwm63
Tim
253
Actief
'I knock the ice from my bones. Try not to feel the cold. All the kings horses and all the kings' men, couldn't put me back together again. All the kings horses and all the kingsmen, couldn't put me back together again.'

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Icesong
BerichtOnderwerp: Re: (Tijdelijk) afwezig   (Tijdelijk) afwezig Icon_minitimedi 25 sep 2018 - 12:54

Hey Lyra!

Ten eerste sorry voor de late reactie. Was nogal druk de laatste dagen. Geen probleem in ieder geval! Real life gaat nou eenmaal voor en ik weet dat uni gewoon heeeeel erg zwaar kan zijn.

Ik ben blij dat je het aangeeft en niet de kit gewoon inactief laat worden. <3 Als je het niet erg vindt, gaan we wel een nieuwe kit zoeken. We zullen de naam ook veranderen zodat je gewoon Cinnamonkit kan RPG'en als je een keertje tijd komt als losse kit. c:

Groetjes,

Babs


(Tijdelijk) afwezig 7jxcjhr6np
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Tijdelijk) afwezig
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Absence-
Ga naar: