I'd rather be alone. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'd rather be alone.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandpaw,
Member
I'd rather be alone.  DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sandpaw,
BerichtOnderwerp: I'd rather be alone.    I'd rather be alone.  Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 21:33

Een zachte zucht verliet Sandpaw’s lippen. Ze was graag in haar Clan en soms vond ze het leuk om contact te zoeken met haar Clanmates, maar ze vond dikwijls dat het echt een enorme bende kon zijn. Vooral als alle apprentices bij elkaar kwamen om over hun dag te vertellen. Daar had ze dus echt geen behoefte aan. En ook al begon het tegen het einde van de middag te lopen en was het eigenlijk de bedoeling dat ze niet meer te lang buiten het kamp mocht gaan, toch had ze zin in een lange wandeling. Gewoon even weg van alles, even haar kopje leegmaken. De consequenties zou ze dan wel ondervinden. Ze dacht trouwens niet dat als er iets zou gebeuren dat ook maar iemand haar zou gaan missen; haar moeder had haar vrij duidelijk gemaakt dat ze een ongelukje was en haar vader had ze na de geboorte niet eens gezien. Het had haar doen afvragen over haar vader soms niet van een andere Clan was en toen ze eindelijk de moed had opgebracht om dit aan haar moeder te vragen, had ze dat moeten bekopen met een klauw in haar gezicht. Niet zo erg dat het littekens achter zou laten, maar het had wel een beetje gebloed. Sandpaw was zo erg geschrokken geweest dat ze zich van haar moeder had afgewend en niet meer op haar stemgeluid had gereageerd; ze had zich altijd verstopt als haar moeder in de nursery kwam kijken. En toen ze apprentice was geworden, had haar moeder ook geen moeite gedaan om haar te feliciteren. Er was geen tom bij haar op bezoek geweest om haar te claimen als zijn dochter, dus Sandpaw vermoedde dat haar vader of helemaal geen interesse in haar had of gewoon in een andere Clan zat. Of… of hij was er gewoon niet meer. Sandpaw probeerde die gedachte opzij te duwen. Haar poten dreven haar nog sneller vooruit en na zeker tien minuten gedachteloos te hebben gerend, kwam ze uit op een plek buiten haar territorium. Er hing een oude verbrande geur in deze omgeving en Sandpaw herkende het direct uit de verhalen van de elders; de Wastelands. Waar SkyClan vroeger hun territorium had. Ze draafde het met brandgeur doordrenkte gekapte bos in en bevond zich niet veel later in een diepe kuil. Daar ging ze ergens op een boomstam zitten, haar rug naar de ingang gekeerd en haar smaragdgroene ogen naar de verte gericht. Ze was alleen. Eindelijk.


+ Eerste post voor Larksong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'd rather be alone.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: