Let’s be naughty and save santa the trip 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let’s be naughty and save santa the trip

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaws
Member
Let’s be naughty and save santa the trip  A38a1310
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaws
BerichtOnderwerp: Let’s be naughty and save santa the trip    Let’s be naughty and save santa the trip  Icon_minitimewo 19 sep 2018 - 10:17

De avond begon te vallen, een lange donkere schaduw vormend in de barn two. Zijn zusje en broers lagen al te dromen maar Jaws kon de slaap maar niet vatten. De laatste puntje licht van de ondergaande zon was onder de horizon gevallen en onthulde het kamp in een donkere plek. wow.. zijn mond opende gefascineerd. De zwarte tom keek voorzichtig naar zijn grijze moeder. Shallow leek in dromenland net als de rest en dus kroop Jaws zo zacht als hij kon zijn mosnest uit. Vandaag wou hij het kamp gaan onderzoeken en alles wat natuurlijk vijf keer zo spannend wanneer het donker was. De kitten stapte veder en liep zo lichtvoetig als hij kon naar de uitgang. Eenmaal buiten keek hij nogmaals achter om, om er zeker van te zijn dat hij niet gesnapt werd. Toen de kust veilig leek te zijn sprintte de zwarte kit ervandoor. Lachend rende hij door de duistere kamp, zijn kop over zijn schouder om te kijken als er niemand boos achter hem aanrende maar dat leek niet het geval. Nice! Jaws draaide zijn kop terug en zag toen een andere lichaam due pal voor hem stond. De tom probeerde nog af te remmen maar zijn vaart was te snel. Met een plof knalde hij tegen de andere kat en viel hij achterover op zijn rug. Vier pootjes staken in de lucht met zijn staart op zijn buik. Oeps? Hehe. Jaws grinnikte en keek op tegen wie hij gerend had. Shit. Het was zijn pa! “H-hey pap..” Probeerde hij nog met een onschuldige grijns, al stonden zijn ogen ondeugend.

- Jackdaw 1st


Let’s be naughty and save santa the trip  42e43a10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member
Let’s be naughty and save santa the trip  Cfe1b7_694f61e840c2447db8b395dd7d3bb8d9~mv2

Kip
330
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Re: Let’s be naughty and save santa the trip    Let’s be naughty and save santa the trip  Icon_minitimedo 27 sep 2018 - 20:43

Oeps, hij was iets te laat het kamp nog uitgegaan. Oh horror! Nu moest hij zijn avondeten uit stelen, wat een schande. Het was namelijk al bijna donker toen de kater weer het kamp in slenterde met een duif tussen zijn kaken geklemd. Hmpf, het was zo stil. Aan de ene kant fijn, want dan viel geen ziel hem lastig, aan de andere kant saai, omdat hij zelf dan niemand had om lastig te vallen. Of nuja, even had hij geen rekening gehouden met het feit dat er een nest kittens van hem op deze aarde rondliep. En een nest van zijn kinderen kon niets anders dan problemen veroorzaken, en dat werd opnieuw bewezen. Een zwart bolletje fluff rende door het kamp en botste zonder pardon tegen hem aan. Jackdaw hief één wenkbrauw vragend en niet onder de indruk op. “H-hey pap..” een grijns sierde zijn gelaat en hij legde de duif neer. Jaws vond hij wel vet, die leek een beetje op hem, Shark én zijn pa. Wat wilde je nog meer. "Hey little big boy," hij wreef wat ruw maar goed bedoeld met zijn poot over Jaws zijn kopje. "Tsk, tsk, tsk, in je eentje het kamp uit sneaken? Heb ik je dan niets geleerd," hij liet zich door zijn poten zakken en schudde teleurgesteld zuchtend zijn kop. "Je weet toch dat als je kattenkwaad uit gaan halen, je altijd mij moet uitnodigen om mee te doen?" een verantwoordelijke vader? Hell no, hij was de fun party dad.


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
Let’s be naughty and save santa the trip  Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaws
Member
Let’s be naughty and save santa the trip  A38a1310
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaws
BerichtOnderwerp: Re: Let’s be naughty and save santa the trip    Let’s be naughty and save santa the trip  Icon_minitimeza 29 sep 2018 - 14:59


Zijn vader leek een duif met zich mee te dragen en hongerig likte hij even snel zijn lippen af. Daar zou hij ook wel een hapje van lusten hehe. "Hey little big boy," Mauwde Jackdaw nadat hij zijn prooi neergelegd had en hem eens ruw over zijn kop wreef. Jaws krabbelde overeind en schudde zijn kop heen en weer. De vacht op zijn kop was nu verward en omhoog piekerend door zijn vader. “Pa!” Riep hij nors. “Kijk wat je doet! Nu gaan de mooie she-cats mij uitlachen” Sprak hij terwijl hij probeerde zijn vacht weer normaal te krijgen op zijn hoofd. "Tsk, tsk, tsk, in je eentje het kamp uit sneaken? Heb ik je dan niets geleerd," Jack liet zich door zijn potten zakken zodat ze beide op de soort van zelfde hoogte zagen terwijl hij zijn kop ‘teleurgesteld’ schudde. De oh zo fake onschuldige grijns die op Jaws zijn lippen vastgeplakt zat werd alsmaar groter. Zijn pa zou vast niet echt boos of teleurgesteld zijn, zijn moeder waarschijnlijk wel als ze straks doorhad dat hij weggeglipt was. Oh well. "Je weet toch dat als je kattenkwaad uit gaan halen, je altijd mij moet uitnodigen om mee te doen?" Hah zie je! Jaws had gelijk, Jackdaw was gewoon voor het neppie aan het doen. De zwarte kitten stak zijn tong uit en kneep zijn ogen samen. Natuurlijk zou hij hem uitnodigen voor de volgende keer als hij iets stouts zou doen. Iets wat snel zou gebeuren want de jonge tom hield totaal niet van braaf op zijn kont te zitten. “Ik was al iets leuks van plan toevallig” Mauwde hij met een brede glimlach op zijn snuit, stiekem hopend dat zijn pa zou mee doen met zijn  geniale plan.


Let’s be naughty and save santa the trip  42e43a10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let’s be naughty and save santa the trip
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: