Pilgrimage 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pilgrimage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Yu
Member
Pilgrimage Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Pilgrimage   Pilgrimage Icon_minitimevr 21 sep 2018 - 20:53Het was anders dan ze had verwacht. Goed, ze wist dat het geen vrolijke roadtrip zou zijn met liedjes en spelletjes, maar door Cobra's machtsgreep was er spanning op hun relatie. Om het zacht uit te drukken. De poes was in de ochtend, toen het nog donker was, naar de barn van haar broer gelopen om hem te wekken. Een member met een hondentand, die zo de leader wekte? Normaal zou ze daarvoor gestraft worden, maar ze had zich als zus zijnde wel veilig verklaard. Al wist ze dat na Chawl ook niet meer zeker. Je eigen bloed, hoe kon je. De herinnering liet een bittere smaak achter in haar bek. Yu nam een diepe ademteug. Na Cobra wakker te maken was ze al begonnen met lopen, hij kon ze rest best zelf invullen. Ze hadden dit afgesproken, staatsgreep of niet. Ze moesten Moon laten weten wat er was gebeurd, twee van haar verloren kits, de bastaards, brengers van het slechte nieuws. Ze hield halt. Ze wou wachten op hem, hoe dan ook. Cloud had ze eeuwen niet meer gezien. Claw was dood. Chawl en Jack waren haar broers, maar hadden geen idee van hun moeder. Nee, Cobra was de enige die dit met haar kon doen. Dus hij moest, zelfs al vond hij haar zwak, bemoeizuchtig of nutteloos. De zon kwam langzaam op, een gouden bal zette de horizon in vlam. Yu keek over de velden heen, en voelde een steek van nostalgie. Deze plek had ze zo lang haar thuis genoemd. Met of zonder Moon, met of zonder een Sushi, een Vinal, een Claw. Ze wist net of ze hier klaar voor was, maar het voelde alsof ze geen keuze had. Ze deed nooit iets half. De gevlekte kattin keek schuin naar achter, om te kijken of haar broer al was gearriveerd. Dan kon ze beginnen. Ze kon het niet alleen, hoeveel ze het ook haatte. Het was bijna van ritueel belang dat de kopie van Claw hier was.

-Eerst Cobra, later Moonwhite!
What's more wrong - that I too wish to be great
Pilgrimage Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Pilgrimage 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Pilgrimage   Pilgrimage Icon_minitimedi 9 okt 2018 - 16:42

Eigenlijk, als hij heel eerlijk moest zijn, had hij niet weg willen gaan. Niet nadat hij nét de macht over de Elite had, wilde hij ze niet al alleen laten. Maar dit was een familie kwestie en eentje die hij nou eenmaal verschuldigd was aan zowel zijn zusje als zijn moeder. Nu wist hij ook wel dat Yu er niet blij mee was, ze zouden dit eerst moeten afhandelen. Hij keek dan ook een beetje chagrijnig op toen ze zijn naam noemde. Ergens was het niet gewoon voor een kat om zo maar bij de eerste Barn te komen, daar waar de leader sliep, maar hij zou voor Yu een uitzondering maken, voor deze keer. Hij schudde zijn vacht uit en geeuwde een keertje. Gelukkig had hij Thora al ingelicht over dit geheel en wist dat de Elite voor een paar dagen in goede klauwen zou zijn. Rustig wandelde Cobra de barn uit en begroette zijn zus met een knikje. Of tenminste, dat was de bedoeling, als ze niet al verdwenen was. Zachtjes zuchtte de zwarte kater, terwijl hij achter haar geur aan wandelde en al snel de zwart witte vacht weer in zijn blikveld kreeg. Hij versnelde zijn pas totdat hij bij haar was en knikte daar zijn begroeting dan maar. " Yu," miauwde hij op een rustige toon. Hij wilde niet dat de band met zijn zus zou verslechterde, maar wist dat het een tijdje zou duren voordat ze beide aan de huidige situatie gewend zouden zijn geraakt. "Laten we Moon 't nieuws dan maar gaan vertellen." Hij keek voor zich uit en besloot dat Yu de leiding mocht nemen, waarschijnlijk had zij een beter idee waar Moonwhite was dan hij.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pilgrimage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: