Empire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Empire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tank
Member
Empire LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Empire   Empire Icon_minitimema 24 sep 2018 - 11:07


YOU'VE EARNED A GOOD DEATH
i've earned the killZware pootstappen verstoorden de ochtendstilte. Mist hing laag in de velden en het was opmerkelijk koeler dan anders. De seizoenen zouden gauw weer veranderen. Voor hem was het niet echt een probleem. Zijn dikke vacht zou hem beschermen tegen de meeste kou. Het was alleen maar hopen dat er voldoende prooi zou zijn om zichzelf en zijn kittens te voeden. Misschien moest hij maar eens kijken hoeveel van Rogue One er nog overgebleven was nadat de Clankatjes terug waren gekomen. Sommigen hadden zich naar betere oorden begeven. Hij kon het echter niet over zijn hart krijgen om dit gebied te verlaten. Hij was er nu eenmaal zo aan gewend geraakt en Tank was al bij al zeker een man van gewoontes. Zolang hij zijn territorium had, zou hij het met tand en klauw verdedigen. Ook toen hij de vage geur van een Elite kat rook. Al was die geur.. Niet zo scherp als anders, als hij zich niet vergiste. De rogue bleef stil staan, zijn groene ogen gericht op waar de ander waarschijnlijk snel zou opdoemen.

& Sharkyou have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Empire Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Empire   Empire Icon_minitimema 24 sep 2018 - 20:14

Het was voor hem niet echt een probleem om zich aan te passen aan de levensstijl: hij joeg al op zijn eigen prooi toen hij in de Elite zat en wist precies hoe hij moest vechten als iemand zijn territorium binnen probeerde te komen. En de meesten hadden dat in het begin al vrij snel afgeleerd waardoor hij eigenlijk niet zo vaak meer lastiggevallen was geweest. Misschien kwam dat ook een beetje door het feit dat de bloedgeur van de Elite nog steeds om hem heen hing en katten hem als de pest vermijden. Het was ook niet zo’n geheim geweest dat hij een hoge rank had gehad in de Elite; hij was hier als commander en zelfs als leader zijnde al dikwijls gepasseerd om op prooi te jagen als hij die in het bos nauwelijks kon vinden. En hij had er toen ook geen problemen mee gehad om een kat uit te dagen. Maar waar niemand hem op had voor kunnen bereiden en waar hij waarschijnlijk nooit van zijn leven aan zou gaan wennen, was de eenzaamheid. Het gebrek aan katten om hem heen. Het liet hem niet per se veiliger voelen als hij veel katten om zich heen had, maar hij had in elk geval een paar katten gehad waar hij mee kon praten. Hij had iets om zijn gedachten mee te verzetten. Hier werd hij wakker en zou enkel iemand ontmoeten als hij een trektocht maakte door de territoria. En aangezien hij niet echt een sociaal karakter had op dat vlak wachtte hij dikwijls tot er katten richting zijn territorium kwamen. Deze keer was hij echter zelf opzoek gegaan omdat hij ten eerste prooi moest hebben en zich ten tweede stierlijk verveelde. En dus merkte hij niet veel later een geurmarkering en een kat op die naar hem aan het kijken was. Hun groene ogen ontmoetten elkaar en Shark trok enkel kort met zijn oortje. “Ah, gezelschap,” zei hij op een toon waar niet uit te halen was of hij sarcastisch of oprecht was. “Wat ontzettend gezellig.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Empire LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Empire   Empire Icon_minitimema 24 sep 2018 - 22:12


YOU'VE EARNED A GOOD DEATH
i've earned the killDe tomcat die tegenover hem stond, was geen onbekende. Hij had het genoegen gehad hem een paar keer te zien, en hij had hem zelfs vereerd hem persoonlijk aan te spreken die ene keer dat hij Vitani had helpen ontsnappen uit de Elite. Shark, de vroegere rechterhand van Claw. Even vals als de rest van die bende criminelen. Het maakte hem niet bang, maar hij wist ook dat het voor zijn eigen veiligheid beter was geen ruzie te zoeken met die troep. Maar deze keer.. Deze keer had de tom geen Claw om hem te steunen. Deze keer was hij alleen. Dus greens Tank zijn scherpe tanden bloot. ”Wat een eer om de befaamde Shark in hoogsteigen persoon op mijn territorium aan te treffen”, Kaatste hij terug. Beleefd en zowaar geduldig, maar hij hoopte dat de ander ook zijn onderliggende boodschap begrepen had. Dit was zijn gebied, en hij wachtte op een goeie verklaring voor zijn aanwezigheid hier.you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Empire Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Empire   Empire Icon_minitimema 8 okt 2018 - 11:09

Shark rolde met zijn ogen toen Tank zijn woorden sprak, al kroop er wel een kleine grijns om zijn lippen. De rogue leek duidelijk te denken dat hij in zijn eigen territorium, in zijn eigen woonplaats, een voordeel kon hebben tegenover Shark. En misschien was dat ergens ook wel zo, maar Shark zou niet vies zijn van een gevecht. En hij zou alles geven om het te winnen, zelfs als dat betekende dat hij dit mormel moest doden. Hij kende Tank nog maar al te goed. En hij wist ook waarom. Het had iets met Vitani te maken. Ze hadden er zelfs een gesprek over gehad, al kon Shark zich dat niet meer goed herinneren. Claw en hij hadden altijd vermoed dat Tank banden had gehad met Vitani, romantische banden. En misschien was dat nu de tijd om dat uit te testen. Tank had immers geen idee dat de leader verbannen was van de Elite en Shark wilde graag zijn reactie testen. Zijn gedachten gleden dan ook automatisch naar Shifa, de kitten van Vitani die de verbannen Elite cat nooit meer zou ontmoeten omdat Shark haar van het rogue territory had gekaapt voordat Shifa haar had kunnen vinden. “Tja, wat kan ik zeggen? Soms dwaal je wel eens af.” Hij keek Tank aan en weer gleed er een gladde grijns om zijn lippen. “Het verbaast me eigenlijk dat ik Vitani niet tegen ben gekomen. Ik dacht wel dat ze gek zou zijn van bezorgdheid als ze erachter zou komen dat één van haar kittens miste, maar misschien heb ik het mis en is ze toch nog even ongevoelig als de rest van de Elite cats.” Ergens was het voor Tank ook een onderliggende waarschuwing. Vitani was geboren in de Elite en hoewel ze was verbannen omdat haar karakter niet helemaal met de normen en waarden van de Elite strookte, was het ook zo dat een deel van haar altijd van de Elite zou blijven. Dat zou met hem ook altijd het geval blijven. En nu eens zien hoe Tank op dit nieuws zou reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Empire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: