All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Windblade
Member
All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown KvGvDIl
San
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windblade
BerichtOnderwerp: All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown   All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown Icon_minitimeza 29 sep 2018 - 19:18

Het was vreemd; vreemd om te bedenken dat hier ooit een kamp was. Een plek waar nu enkel wat bomen en stukken rots. Was ooit de hart van een clan, een clan net zoals de gene waar zij in zat. Een steek van angst deed de poes met haar hoofd schudden, Starclan zou dit nooit zonder reden of waarschuwing doen. Toch? De calico tikte met haar staart op de grond. Maar werd uit haar gedachtes getrokken toen er een geur haar neusgaten binnen drong. Windclan, hier? En hier was zij; denkend dat ze op deze plek wel even alleen zou zijn.


All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown JesSq79
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown DPKsfdL
M (oeps)
6
Actief
dead.

CAT'S PROFILE
Age: 38 cold moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Iciclecrown
BerichtOnderwerp: Re: All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown   All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown Icon_minitimema 1 okt 2018 - 11:42


Klein laagje as waaide telkens op toen ze haar poten stuk voor stuk neerzette op het verbrandde stuk land. Hier had ooit Skyclan geleefd en nu, na al de tijd die voorbij gegaan was, was het nog steeds één grote ravage. De planten groeide amper terug, alleen enkele kleine onnuttige onkruiden wisten hun weg te vinden tussen de dorre land maar het was niet genoeg om hier opnieuw een te leven te beginnen. Aan de ene kant goed, want wat zou er gebeuren als Skyclan terug zou keren? Iciclecrown kende natuurlijk de verhalen maar dit waren allemaal gebeurd voor haar geboorte. Het zou vreemd zijn om ineens te leven met vijf clans inplaats van vier. Daarnaast, een vijfde clan kon gevaar betekenen. Maar het scheelde hen zelf ook een gehele clan uit te roeien. Iciclecrown droom was dat ooit Windclan aan de top zou staan, dat ze voor kracht zouden gaan staan inplaats van ‘angstige hazen’ of naïeve ‘konijntjes’. Argh. Het maakte haar binnen nog kouder dan haar naam deed klinken. Ze wou gezien worden als een kat die macht uitstraalde, een kat die uit een sterke clan kwam en niet iemand die weg rende voor zijn eigen schaduw. Ze was er gewoon spuugzat van, Windclan verdiende meer dan dit allemaal. De ragdoll she-cat zuchtte en keek met haar ijskoud gekleurde ogen eens rond en zag pas nu dat ze helemaal niet alleen was op deze vernielde gebied. Een Thunderclan geur kriebelde aan haar zintuigen en meteen drukte de warrior haar oren in haar nek. Niet om direct agressief te lijken maar eerder alert en op haae hoede. Ze waren beide misschien om neutraal gebied maar je wist maar nooit, onder elke pels kon een gek verschuilen.


All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown UVMm3Ke
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Windblade
Member
All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown KvGvDIl
San
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown   All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown Icon_minitimewo 3 okt 2018 - 19:56

Al snel kreeg Windblade de windclanner in beeld, een kattin. Met een prachtige lange wit met grijze vacht, en haar oren tegen haar nek gedrukt...? Ah, eerst de kat uit de boom kijken he? Wind begreep het. 'I come in peace' sprak de gelapte poes vriendelijk, om de gespannen sfeer wat te verlichten. Voorzichtig nam de jongere poes een paar stappen dichter bij, om de Windclanner nog eens goed te bekijken. De poes had ijzige blauwe ogen, en was zeker een stuk ouder dan zij zelf. Hmm Windblade vroeg haar zelf af wat z'n kattin hier te zoeken had, misschien net als zij; zocht ze even rust? 'Windblade, aangenaam' stelde ze haar zelf voor, met een glimlach op haar snoet geplakt.


All The Best Names Are Taken ll  Iciclecrown JesSq79
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All The Best Names Are Taken ll Iciclecrown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: