I wish I were a boy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I wish I were a boy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I wish I were a boy DPKsfdL
M (oeps)
6
Actief
dead.

CAT'S PROFILE
Age: 38 cold moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Iciclecrown
BerichtOnderwerp: I wish I were a boy   I wish I were a boy Icon_minitimema 1 okt 2018 - 12:20


De she-cat was opgegroeid met vier broers en dat was nog wel eens vaak te achterhalen door haar gedrag en karakter. Ze was totaal niet elegant, netjes op haar pels of gewoon.. ja alle die andere typische ‘vrouwen trekjes’. Ze ging liever met haar broeders ravotten toen ze jonger was of met hen zo nu en dan gevecht technieken oefenen na hun dagelijkse warrior taken. Daarnaast was ze ook vaak bij hen te vinden want familie stond bij haar op nummer 1, net als Windclan. Iciclecrown was namelijk bekend om haar grote inzet voor de clan, en dat ze er alles er aan zou doen om Windclan in goede staat te brengen en daar in te houden. Regels breken was dan ook iets wat haar echt tot het puntje van haar staart tot haar oren kwaad kon maken. De warrior code was heilig en ze was gestreefd om elke kat dat op het hart te drukken. Starclan had niks voor niks voorgeschreven om de code te volgen want anders zouden ze net als doodnormale rogues zijn en geen Warriors. Maarja, nu even wat anders. Iciclecrown had namelijk wat anders aan haar kop en dat was een zeurende she-cat. Met haar ogen rollend drukte ze haar oren geïrriteerd in haar nek. ”Je ziet er niet uit ugh! Wees eens wat vrouwelijker en was je pels, je ziet er uit als een kerel” Sprak de tuthola neus ophalend met het haar glimmende oh-zo-mooie-vacht. “Ga lekker ergens anders je zuurstof verspillen wil je” Sprak ze met haar kaken op elkaar geklemd voor ze zich omdraaide en weer het kamp uitstapte. Ze had Starclanverdomme al haar energie gestopt in het jagen zodat de Elders en alle andere katten wat te eten hadden vandaag, sorry hoor dat ze geen tijd had om haar stomme dikke vacht wassen. Iciclecrown kneep haar ijsblauwe ogen samen en liet zich ergens op grond vallen. Een laag stof en zand rees op, haar vacht dat al onder de aarde zat en klitterig was nog viezer makend. Hmpf. Met lompe halen begon ze maar haar pels te ‘wassen’. Of nouja, soort van. Haar pels mooi en schoon maken was iets wat ze niet goed kon (kwa dat was ze best een beetje te lui en te gemakkelijk in) haar broers bakte er ook niks van. Waarom kon ze geen kater zijn? Dan was alles makkelijker geweest.
- Oceanstar


I wish I were a boy UVMm3Ke
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I wish I were a boy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: