Bird set free 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bird set free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Morwen
Member
Bird set free DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 months
Gender: She-cat ♀
Rank:
Morwen
BerichtOnderwerp: Bird set free   Bird set free Icon_minitimedi 9 okt 2018 - 11:59

Treurig zat een zwart wit poesje boven op een wit hekje aan de rand van de twoleg place. Beter benend als ‘de buurt’ voor huiskatten zoals zij. Morwen was ik paniek weggerend toen de vlammen haar huis begonnen te verzwelgen. Door een open deur was ze naar buiten geschoten en ze had gerend tot ze niet meer kon. Haar witte vacht was op sommige plekken nog bedekt met roet maar ze had, voor de verandering, nog geen oog gehad voor haar vacht. Morwen keek op toen ze rook in de verte uit een schoorsteen zag komen.. Ze sprong van het hek af en besloot dichter bij de bomen te gaan zitten. Ze wilde voorlopig niets meer te maken hebben met rook. Rook herinnerde haar aan het vuur. Haar hartvormige penning rinkelde zacht toen Morwen tussen het gras door trippelde en naar de bomen liep. Ze trad de boomgrens over en rook nieuwsgierig aan haar nieuwe omgeving. Ze was nog nooit buiten geweest. De enigste katten die ze kende kwamen wel eens langs als het keuken raam op een kiertje stond. Zo kon ze met hen praten. De bosgrond voelde hard en onprettig aan en al snel wilde ze weer terug. Het gras was bedekt met iets nattigs en het was fris. Ze rilde en schudde haar pootjes af, grote overdreven passen zettend alsof er iets goors aan haar kussentjes plakte. Bah, het bos was vies. Ze wilde weer terug naar haar warme huis..

Notes: speelt zich nog af voor het topic van CobraxMorwen
Tag: @Pinemarten @open voor andere katten


Bird set free 51SBUK3J_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bird set free DPKsfdL
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pinemarten
BerichtOnderwerp: Re: Bird set free   Bird set free Icon_minitimezo 28 okt 2018 - 21:26


[image]
[image]
IT'S HARD TO DANCE
WITH THE DEVIL ON YOUR BACK
Vuur betekent gevaar, elk levend wezen wist dat. De vlammen likten hoog aan de hemel en reflecteerden in Pinemarten's oranjekleurige ogen. Ze voelde het trekken aan haar binnensten, haar instincten vertelden haar om hem keihard te smeren en niet meer om te kijken. Toch vulde een morbide nieuwsgierigheid haar hart, waardoor haar poten toch langzaam richting de oranje gloed getrokken werden. Het was het beste voor haar clan, vertelde ze haarzelf om het recht te praten, als ik kijk hoe het gaat dan kan ik kijken of ik de clan moet waarschuwen. Zo begon Pinemarten dan ook te lopen, het Thunderclan gebied verlatend en de bossen die niemand zich toegeëigend had betredend.

Een ietwat smerige zwart met witte poes ving haar blik, maar toen Pinemarten de rinkelende penning om de nek van de kattin zag liep de kattin stug door. Bah, tweebeen liefhebbende lapzwanzen, kittypets. Die katten waren niet aan haar besteed en om eerlijk te zijn, ver beneden haar.

TAG: @Morwen

made by kiwii at btn!


Bird set free QqlKhjEW_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bird set free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: