Let's start 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Deceased
Let's start 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Let's start   Let's start Icon_minitimedi 9 okt 2018 - 12:54

Eigenlijk zou hij zichzelf moeten schamen, dat het zo lang heeft geduurd, maar daar in tegen zou hij kunnen hopen dat zijn young-one ook wel door had gehad dat hij momenteel gewoon geen tijd had gehad om zich met trainingen te bemoeien. Cobra vond het niet al te geslaagd dat hij Tobi zolang had laten wachten, maar met het hele Bloodclan overnamen en een vos uit het gebied drijven, had hij genoeg dingen aan zijn kop gehad. Er waren wat dingen die gewoon eventjes zijn prioriteiten hadden. Toch had hij nu eventjes een gaatje gevonden in zijn, nog redelijk onstabiele, schema en had zijn young-one dan ook ingelicht dat het tijd werd om te gaan trainen.
De gespierde zwarte kater zat buiten, het zonnetje scheen warm op zijn rug, ondanks dat het nog niet zo lang na zonsopkomst was. Hij was van plan om Tobi vandaag een goede tour te geven en wat basis dingen aan te leren, al moest hij wel eerst even weten of zijn young-one al dingen had opgepikt van andere young-ones of members, in zijn afwezigheid. Maar dat iets wat hij zou vragen zodra hij de kater zou zien.

[+ @Tobi]


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobi
Member
Let's start Giphy
Eline (っ ◔◡◔) っ
34
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✰ 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Tobi
BerichtOnderwerp: Re: Let's start   Let's start Icon_minitimewo 10 okt 2018 - 17:47

Tobi had de hele dag afgewacht tot Cobra hem zou roepen voor zijn eerste training. Terwijl hij aan het stoeien was met de andere Young one's Wierp hij steeds haastige blikken naar Cobra Die zat te genieten van het zonnetje. Weer wierp hij een blik naar de sterke zwarte kater. Het ene moment ben je een jonge kit, te oud om eigenlijk kit te worden genoemd maar ook te jong om een young one te zijn. en het volgende moment ben je de young one van de clanleader. hij werd uit zijn gedachten gehaald toen hij voor de zoveelste keer onderuit werd gehaald. "Je lijkt net een Kittypet" Sarde de andere young one hem. Vlug krabbelde hij op. Normaal stoeid hij niet met de andere Young ones, maar hij wou indruk maken op zijn mentor. Stiekem hield Tobi meer van Mooie dingen,Eigenlijk was hij helemaal niet zo gesteld op bloed. Maar de Bloodclan verlaten? No go! Ten eerste maken deze katten hier hem gelijk af. en ten tweede, Hij wou helemaal niet weg! Hij vond het geweldig om een clan te hebben om mee samen te wonen. Maar niet zon clan als die boskatten. Die zijn echt vreemd! de andere young one was ondertussen weggegaan. Dat snapt Tobi wel, Hij is zo ver onder het niveau van de andere Young one's. Zijn blik ging weer naar Cobra, Maar misschien ging hij vandaag wat leren?


Let's start Giphy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's start
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: