Keep it under control 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Keep it under control

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Keep it under control 1Bx2Dyx

68
Actief
34

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Clovergaze
BerichtOnderwerp: Keep it under control   Keep it under control Icon_minitimewo 10 okt 2018 - 22:55

clovergaze
☀️
so why not glance at things with a sunny look

Zijn spieren deden nog pijn van het boomklimmen gisteren. Hij was een uurtje bezig geweest en daarna had hij prooi gevonden bij de Snakerocks. Die twee activiteiten samen zorgde nu voor stramme spieren. Hij moest er vanaf want hij had er heel slecht door geslapen. Woelend gaf hij het op. Tijd om iets te gaan doen. Terwijl hij de slaap uit zijn ogen knipperde, keek hij nadenkend naar de purperen lucht. Het beloofde een mooie dag te worden. De Sandy Hollow zou nu gevuld zijn met mist. De uilen zouden naar zijn geliefde boom terugkeren. Zijn oren schoten omhoog terwijl hij een idee ontwikkelde. Hij keek om zich heen en een witte vacht viel hem op. De sterke spieren eronder waren juist dat wat hij nodig had. Clover stond zachtjes op en gaf een neusje in de nek van Koifish. “Hey Koi, wil je met mij gaan trainen in de Sandy Hollow?”Toptoptop idee!

+ KoifishKeep it under control 2lTIOtp
Keep it under control QeN6NkU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Koifish
Member
Keep it under control Tumblr_ourvs9Xris1wy4186o1_500
fishy M
212
Actief
“Self controle is strength, right thought is mastery. Calmness is power”

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Koifish
BerichtOnderwerp: Re: Keep it under control   Keep it under control Icon_minitimedo 11 okt 2018 - 14:52


Koifish was letterlijk net teruggekeerd van de ochtendpatrouiulle en liep nu naar de prooistapel om zijn lege maag te vullen. Hongerig pakte hij dan ook een sappige dikke muis en ging liggen op zijn favoriete plekje in het kamp in de warme ochtendzon. Het was een best warme dag voor in leaf-fall, al was er wel veel vochtige mist geweest toen hij langs de grenzen gelopen had. Gelukkig had de opkomende zon zijn wit met oranje pels al weer gedroogd voor hij teruggekeerd was naar het kamp. Nu lag de senior warrior te genieten van zijn maaltijd toen hij opeens een neus in zijn nek voelde drukken. De vacht van de tom schoot overeind en geschrokken deinsde hij weg. Wat en Starclan's naam? Hij keek neer op de kat die hem zowat een hartaanval gegeven had en zag een donkere gestreepte vacht. Eerlijk waar had hij gedacht dat dit Hawkfish was, misschien zijn dochtertje Redpanda maar dit was dus niet het geval. Het was Clovergaze. Koifish wou net vragen wat hij aan het doen was toen de bruine jongere warrior zijn mond openende: “Hey Koi, wil je met mij gaan trainen in de Sandy Hollow?” Vroeg hij. Koi trok even met zijn oor en keek het kap rond. Het leek aardig rustig, waarschijnlijk was hij nu niet echt nodig. En jagen kon hij nog later op de dag doen dus knikte de gespierde tom. ''uh. ja hoor'' Sprak hij kalm met zijn ogen op het kampuitgang gericht. '"Ga jij maar voor, dan ruim ik nog even de restanten van me prooi op. Ik zie je daar.''


Keep it under control 8219f910
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep it under control 1Bx2Dyx

68
Actief
34

CAT'S PROFILE
Age: ☀ 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Clovergaze
BerichtOnderwerp: Re: Keep it under control   Keep it under control Icon_minitimedo 11 okt 2018 - 15:18

clovergaze
☀️
so why not glance at things with a sunny look

De kater leek te schrikken van zijn neusje, maar de vraag kalmeerde hem duidelijk. Clovergaze knikte op de woorden en draaide zich om. Hij zou straks wel eten, nadat hij was gaan jagen. Het werd een avondeten, maar als hij daarmee zijn vechttraining op peil kon houden was hij blij. Flowpelt was een sterke jager geweest en een goede klimmer, waardoor ze bij hem spoorzoeken en vechten een beetje had laten vallen. Hij was dan ook uitgegroeid tot een kater die dingen wou oplossen met woorden, niet met klauwen. Terwijl hij het ravijn inklom zag hij zijn nonkel terug komen van een tweede ochtendpatrouille. Hij hief zijn staart voor Creamchest en toen hij bovenkwam zette hij een drafje in. De rest van de patrouille begroette hem op zijn weg. Sandy Hollow was niet zo ver van het kamp verwijderd. Daarom was hij al snel aangekomen. De ochtend ging sneller dan hij dacht, maar de mist die hij had voorspeld hing er nog. Als Koifish nu snel was kon hij oefenen op het verassingseffect. Wanneer de mist was opgetrokken wou hij verschillende vechttechnieken leren en herhalen.Keep it under control 2lTIOtp
Keep it under control QeN6NkU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keep it under control
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: