The light is burning (Tallstar) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The light is burning (Tallstar)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The light is burning (Tallstar) DPKsfdL
110
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ღ39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Burninglove
BerichtOnderwerp: The light is burning (Tallstar)   The light is burning (Tallstar) Icon_minitimevr 12 okt 2018 - 17:31

Burninglove was nog steeds niet over het nieuws dat haar vader had medegedeeld. Ze was zwanger, ze was in verwachting. Ze zou kittens de wereld in brengen. Ze herinnerde zich de vraag die ze aan haar oom had gesteld nog. Ze had niet veel langer Warrior kunnen zijn, hoewel het wel in haar bloed zat. Haar vader was een Warrior geweest voordat hij de roeping voor Medicine Cat kreeg, daarna was hij dit geworden. Waardoor hij zijn eerste nestje kittens nooit had zien opgroeien van dichtbij. Runningvole, haar moeder was de zus van Tallstar waardoor de kater een oudoom zou worden van haar kittens. Het was ook zijn familie, ze wist dat ze het hem moest vertellen. Dat hij moest weten dat de kittens geen volbloed Shadowclan waren. Ze schaamde zich dood, waardoor ze ook met hangende oren de den zonder een woord te zeggen binnen stapte. Echt vaak was haar oom hier niet, maar ze wist dat ze hem enkel privé wou spreken. Het was niet iets dat ze met de hele Clan wou delen. "Oom?" Mauwde ze zacht op een trillende toon. Een die aangaf dat de bom bijna zou barsten. Hoewel ze haar kittens liefdevol op zou voedden kon het niet anders dan dat ze voelde dat ze een enorme fout was begaan.
The light is burning (Tallstar) 5PqCyeG
I can't live with or without you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
The light is burning (Tallstar) 4pt8gz
☙Emma☙
17084
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: The light is burning (Tallstar)   The light is burning (Tallstar) Icon_minitimevr 9 nov 2018 - 16:50

Hij lag op zijn rug in de den, nog steeds gepikeerd over de gesprekken die hij de afgelopen tijd gevoerd had. Tall voelde zich niet alsof hij zichzelf was. Klonk vreemd, het verwarde hem, maar andere woorden had de kater er niet voor. Wat was de mogelijkheid anders, dan dat hij vol frustratie op zoek was naar iets wat niet paste?
Vermoeid opende hij zijn ogen toen een stem hem uit zijn dramaqueen modus trok. Zijn mond ging weer in de glimlach staan en met nieuwe energie rolde hij zich om en keek in de richting van Burninglove. Geen tijd voor hem om dramatisch te doen, dat deed deze kleine al. Het huilen stond haar duidelijk nader dan het lachen. Met een schuin hoofd keek Tall haar aan, zijn blik vragend. "Ja?" Mauwde hij na een stilte. Hij was 'oom' en bovendien de enige hier, dus ze zou het wel tegen hem hebben. Al zag hij niet meteen in wat het kon zijn dat ze zo ongeveer moest huilen.


The light is burning (Tallstar) Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The light is burning (Tallstar)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Leaders den-
Ga naar: