When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandusky
Member
When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 years
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sandusky
BerichtOnderwerp: When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh   When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh Icon_minitimezo 14 okt 2018 - 17:47

Can someone help me out of this nightmare?

tag
Rustig ligt hij op zijn zetel in de nu wel kouder geworden huis. Hij maakt zich zorgen, grote zorgen. Waarom komt ze niet terug? Het oude vrouwtje kent hij al sinds hij al een paar maanden oud was. Ze had hem tussen een hoop vuilnisbakken op straat opgemerkt. Hij was zelf nog blind en de enige reden dat hij weet dat hij tussen het vuil zat, is ook omdat hij nooit die doordringende geur zal vergeten. Jammerend had hij naar zijn moeder geroepen, angstig. Paniek nam het van hem over als hij ineens werd opgetild door iets dat niet zijn moeder was. Hij herinnert zich nog de paar rare handen en later pas besefte hij dat die rare handen van een twoleg is die altijd van die enge witte plastieken handschoenen.
Hoe dan ook, hij beseft heel goed dat dat vrouwtje de reden is dat hij nog leeft. Waar is ze? Het is nu al een paar dagen geleden, het rennen achter de vier poezen in huis geeft hem ook al geen plezier meer. Sandusky is de enige kater in huis. Het vrouwtje is helemaal alleen en héél af en toe komen er twee andere twolegs langs die hen het gevoel geeft dat de katten niet welkom zijn in hun eigen domein. Hij heeft zo het gevoel dat die twee haar kinderen moeten zijn, die volwassen hebben en dus dan ook ergens anders leven.

Plots gaat de voordeur open en springt hij van zijn zetel om zijn eigenaar te begroeten. In plaats van een warm weerzien, voelt hij een harde klap tegen zijn zij en wordt hij door de ruimte geslingerd. 'Rotbeesten!' roept één van de twee kinderen. Zonder dat Sandusky het goed door heeft, beginnen ze allebei in de kasten te zoeken. "Hey, daar mag je niet zo maar in." probeert hij, wetend dat ze hem toch niet zullen verstaan. De klap tegen zijn zij zorgt ervoor dat zijn ribben pijn doen en het moeilijk is om te stappen. Hij wordt, nu door een hand, ruw opzij geduwd. De vier andere poezen kruipen weg achter kasten en open deuren. De voordeur staat nog steeds open, waar nu een derde persoon binnen komt, "Pak die beesten mee en dan maken we hier alles leeg," reageert de tweede persoon zonder om te kijken. De derde persoon is een zware man die een paar dozen met tralies vast heeft. Het lijkt op die dozen dat gebruikt wordt als ze weer eens naar die vrouw met haar plastieken handschoenen gaan, maar deze zijn vies en akelig. De man vindt de verstopte poezen en grijp ze hardhandig bij hun nek om ze dan ruw in de dozen te gooien. "Sandusky, help!" maar nog voor hij te hulp kan schieten, marcheert de grote man zijn richting uit. Hij kan nog net tussen de twee benen springen. Nu is het een race tegen de klok, richting de voordeur. Het belletje van zijn halsband gaat wild te keer, net zo hard als zijn klein hartje. De halsband is zo grijs als de muisgrijze vlekken die op zijn pels gecombineerd zijn met het spierwitte.
Zonder om te kijken loopt hij naar buiten, de straat op. Nog net kan hij de mensen daar ontwijken en loopt hij door voor zijn leven. Als hij uiteindelijk buiten adem is, stopt hij. Hij kijkt om zich heen.
"Waar ben ik?" Dit was dan ook de eerste keer dat hij ooit zijn poten buiten zet. Hij krimpt ineen van de pijn en valt op de grond. De klap in zijn zij had hij al die tijd niet gevoeld, maar nu lijkt het alsof hij geen adem heeft. Paniek maakt zich meester over hem.

~Open voor wie een newbie wilt verwelkomen~
MITZI


When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh 210


Laatst aangepast door Sandusky op vr 2 nov 2018 - 18:20; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vulture
Member
When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh   When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh Icon_minitimedo 18 okt 2018 - 18:50

Onoplettend stapte een cyperse kater langs hoge heggen en nette hekken. Twolegs konden één ding heel goed en dat was alles kaarsrecht en netjes houden. Vulture was dat van ze gewend. Het grootste gedeelte van zijn leven had hij naast ze geleefd op straat. Inmiddels wist hij goed hoe ze in elkaar staken. Of nou ja, dat geloofde hij graag. Met lome passen keek hij opzij toen hij jammerend gemiauw hoorde. Even later schoot er ver voor hem een gevlekte kater een tuin uit. Zijn belletje rinkelde zo hard dat Vulture het een hele tijd horen kon. Op zijn hoede sloop hij naar de tuindeur toe waaruit de kater gekomen was. Hij tuurde tussen de spijlen van het hekwerk door en zag twolegs af en aan naar binnen lopen. Één twoleg kwam naar buiten met een kooitje waar een poes in zat. Ze miauwde klaaglijk. Haar pels was rossig oranje en Vulture besloot om gauw maar door te lopen.

Het had niet lang geduurd voor hij de geur had opgepikt van de kater die eerder uit het twoleg huis ontsnapt was. Hij rook zoet, zoals kittypets dat altijd deden en had een gemakkelijk spoor om te volgen achter gelaten. De cyperse kater stak zijn kop door de struiken en zag hem liggen. Hij hijgde en had een blik van pure paniek in zijn ogen. "Huiskat" zei hij met een schorre stem en hij duwde zich door de bosjes heen. Huiskat zag er goed verzorgt uit, had een halsband om met een belletje en zag er goed gevuld uit, in tegenstelling tot hem. Vulture moest er voor hem uitzien als een halve wilde. Met een dik litteken in zijn nek, een dunnere op zijn flank en een streep over zijn neusbrug. Zijn vacht was dof en onverzorgd, hij had een erg mager lijf en sprietig lijf en ogen die nog mistig waren van het verdriet die hij voelde voor zijn overleden nichtje. Als iemand hem had gezegd dat hij er uit zag als een honderd jarige had hij het zo geloofd. "Ik denk dat je beter om kan keren en terug naar je huis kan gaan. Het is hier gevaarlijk" miauwde hij toonloos zonder een spoortje van vriendelijkheid.

Edit: Niet echt een welkom maar ik wilde echt super graag met Vulture reageren! @Sandusky


When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh Vultur12
My time is growing thinner, I'm just a tired old sinner .. No chips left on this shoulder, no pride in growing older
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sandusky
Member
When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 years
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sandusky
BerichtOnderwerp: Re: When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh   When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh Icon_minitimedi 23 okt 2018 - 22:27

Are you a friend or an enemy?


Het duurt even voor hij op adem komt, nog langer voor hij zich realiseert dat er iemand achter hem staat. Hij springt verschrikt op - tot zo ver dat kan met de pijn in zijn zij - en kijkt de kater aan. Even neemt hij de tijd om de gedaante voor hem te onderzoeken. Zou dit één van die straat katten zijn die hij altijd voor het raam zag lopen. Hij had ze altijd wel met een tikkel jaloezie aangekeken. Ze lijken zo vrij. Ondertussen dat hij opgesloten was. Al was hij er niet kwaad om dat hij warm voor de kachel kon zitten in de koude wintermaanden. Het is goed mogelijk dat hij net te lang staart, maar af en toe ziet hij sterren voor zijn ogen, die hij probeert weg te knipperen. Dus hopelijk merkt de kater voor hem het niet eens op. Bij het woord gevaarlijk kijkt Sandusky op, nu pas beseffend wat hij net heeft gedaan. De straat ziet er inderdaad niet zo uitnodigend uit, de duistere en smalle straat. Zelf als de zon op zijn hoogste punt staat, blijft dit een koude plek.

Voorzichtig probeert hij zich op zijn poten te heffen, maar dreigt om te vallen. Uiteindelijk kan hij stevig op zijn benen staan. "Je hebt gelijk, ik moet ze gaan redden," zegt hij tussen het puffen door. Hij durft de straatkat niet aan te kijken, beetje beschaamd. Niet dat hij weet waarvoor.
Op de eerste splitsing kijkt hij twijfelend naar de richtingen. 'Waar moet ik naartoe?' Op geluk van zegen neemt hij de rechter straat, zonder te weten dat die de volledige andere kant is van waar zijn huis is.
MITZI

Geen probleem. Hoop dat je hiermee iets kan :3


When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh 210
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When life takes a turn ~ Open ~ sunhigh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: