[Clan-event] Dance-off! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clan-event] Dance-off!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Clan-event] Dance-off! 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Clan-event] Dance-off!   [Clan-event] Dance-off! Icon_minitimezo 21 okt 2018 - 12:10
Shadowclan Dance-Off


Voorzichtig stond de kater op, net voor het sharing tongues zou beginnen. Het regende zachtjes waardoor er wat plasjes in het kamp lagen en de regen ritmisch op de dens tikte. De wind was zacht en koud vond Tall het niet meteen. Bovendien was het heerlijk om na een tijd van droogte een paar druppels te hebben. Ze waren niet hinderlijk, maar meer uitnodigend. Hij wist niet hoe het met anderen zat, maar dit vroeg maar om één ding, of zijn clan het nu leuk vond of niet. Plus, zelfs al vonden ze het niet leuk, hij was de leider dus mocht niemand meedoen, dan zou hij het mandatory maken. Kijken hoe ze dan reageerden.

Inmiddels al een beetje nat - en ook bekeken aangezien hij in het midden van het kamp stond - tikte hij ritmisch met zijn poot mee met de regen. Even sloot hij zijn ogen om er goed op aan te sluiten, maar opende ze en grijnste meteen. Dit bracht hem in zijn element. Het was toch vredestijd, dus waarom niet eens 'gek' doen? Op de maat stapte hij naar de dichtstbijzijnde poes, boog diep en bood zijn poot aan. Zijn twinkelogen maakten hem twintig manen jonger. "Mag ik deze dans van u?" Mauwde hij, zo galant als altijd, en hoopte vurig op een ja.

Tag: De mooiste poes van Shadowclan
Note: Een sharing tongues en dance-off in één, wie wil dat nou niet?
[Clan-event] Dance-off! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clan-event] Dance-off! Tumblr_inline_o63thdC67n1se7tcd_500
❖ Loïs
426
Actief
❖ A desert flower? More like a desert cobra!

CAT'S PROFILE
Age: ❖ 31 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heavespark
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-event] Dance-off!   [Clan-event] Dance-off! Icon_minitimevr 26 okt 2018 - 16:55

Regendruppels tikte op de grond. Hoewel het ShadowClan kamp redelijk goed afgedekt was, wisten de meeste druppels zich wel door de dennenbomen heen te vinden. Er stond een glimlachje op haar gezicht. Heave hield van regen. Ze zat dan ook niet binnen in de den, maar buiten, waardoor haar vacht lichtjes nat werd. Met haar pootjes volgde ze druppels die op de grond vielen. Plots werd ze echter gevraagd om een dans en met een hartelijke lach keek ze naar de ShadowClan leider. "Laat het Viperdash maar niet horen," miauwde ze met een plagerige uitdrukking waarna ze zijn poot aannam en haar oortjes spitste zodat ze het ritme kon horen van de regen. Kort sloot ze haar ogen, ter concentratie, maar al snel merkte ze hoe Tallstar wilde dansen. Het ritme van natuur sprak haar aan tot diep in haar ziel en met een zacht lachje zette ze een paar stapjes, speels, hem uitdagend tot een dans battle. Kom maar op, ouwe man, laat maar is zien wat je in huis hebt!


[Clan-event] Dance-off! FRHGyjD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Clan-event] Dance-off! 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Clan-event] Dance-off!   [Clan-event] Dance-off! Icon_minitimewo 14 nov 2018 - 14:55

Even dacht hij dat de poes nee zou zeggen, maar de glimlach die op haar gezicht verscheen haalde die gedachte uit zijn hoofd en maakte hem zoveel moons jonger. Bij haar opmerking trok hij uitdagend zijn wenkbrauw omhoog en sloeg met zijn staart. "Weinig kans dat 'ie tegen me op kan," Mauwde hij, zelfverzekerd als altijd en alweer terug in het ritme. De poes had weinig moeite met hetzelfde ritme oppakken en danste al snel met hem mee, tot het punt waarop Tall zich afvroeg wie van hen tweeen nou eigenlijk de dans leidde. Verbaasd maar onder de indruk keek hij Heave aan. Dat er anderen waren die de dans hoorden had hij wel verwacht, dat er geoefende dansers in zijn clan zouden zitten, nee. Dat niet.

@Heavespark


[Clan-event] Dance-off! Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clan-event] Dance-off!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: