Lost. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Lost. BXcdW76
Kip
3148
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Lost.   Lost. Icon_minitimevr 26 okt 2018 - 16:55

Langzaamaan werden de dager weer korter en trok de kou weer terug over het landschap. Misschien was het simpelweg de seasonal depression die van haar meester had gemaakt, misschien was het door alles dat de laatste tijd was gebeurd. Hoogstwaarschijnlijk een combinatie van beide, maar hoe dan ook voelde Routpaw zich zo vermoeid en... Leeg. Ze wilde niets anders dan zich ergens oprollen en alleen zijn, maar die kans kreeg ze zelden. Immers werd van haar verwacht dat ze iedereen bij stond, de komende verkoudheden en griepjes vroegtijdig de kop in drukte en al dat soort dingen. Een pauze? Pf, nee, dat zat er niet in. Toch was ze er kort tussen uitgeglipt om zichzelf een momentje van stilte te geven. Het was al vrij laat op de dag, de schemering was al ingetreden en spoedig zou de nacht vallen. Dan zou ze wel weer terug naar het kamp moeten keren, voordat ze iemand onnodige zorgen oplegde. Toch, tot die tijd zou ze hier tussen de Maize fields dwalen, onzichtbaar tussen de hoge planten neergezet door de Twolegs.


[@Tigergaze]


It is both a blessing and a curse
Lost. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Lost. HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimevr 26 okt 2018 - 17:28

De grote kater strekte zijn poot uit en zette zijn klauwen in de natte aarde. Hij trok kort zijn neus op, waarna hij zijn brede kop kantelde en naar de hoge Twoleg plant keek. De laatste tijd dwaalde hij hier wel vaker rond.. en als hij hier niet te vinden was, dan was de kans groot dat hij zich op de oneindige velden van het WindClan territorium bevond. De gebeurtenissen van de laatste manen waren nogal langs hem heen gegaan. Hij had vanuit de schaduwen gekeken hoe zijn kinderen met de dag groter werden, hij had toegekeken hoe hun nieuwe leider het deed. Tigergaze wist, dat in een ander leven, eentje waarin hij zichzelf wel bij elkaar had kunnen rapen, hij aan haar zijde had gestaan. Dan had hij in de den geslapen waarvan hij als kitten altijd opschepte dat het op een dag zijn den zou zijn. Nu was hij ouder en zag hij in dat bijna elke andere kat in de clan meer kans maakte om daar werkelijk te eindigen. Niet hem, niet na alles wat hij had gedaan. Hij was een slechte vader, partner, mentor, broer. De dood van zijn oude maat had hem meer gedaan dan hij toe wilde geven, ondanks dat de haat voor de zilveren kater zich diep in zijn hart had geworteld. Er waren dagen dat hij niemand van zijn clan tegenkwam, maar vandaag was anders. De koude wind bracht een bekende geur mee en niet lang daarna doemde de gestalte van Routpaw voor hem op. Tigergaze stopte en keek neer op de kleinere kattin, zijn goudkleurige ogen kil als altijd, geen idee hebbende wat hij überhaupt tegen haar zou moeten zeggen. Een waardeloze vriend, dat was ook nog iets wat hij aan zijn lijstje toe kon voegen. 


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Lost. VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Lost. BXcdW76
Kip
3148
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimevr 26 okt 2018 - 18:21

Een koude bries liet haar huiveren, haar korte vachtje was niet gemaakt voor dit soort weersomstandigheden. Met een zucht draaide ze zich om, wetend dat het onverstandig en roekeloos zou zijn nog langer buiten te blijven. De lucht was niet alleen donker van de vallende nacht, en die koude wind beloofde weinig goeds, tenzij ze regen op haar dak wilde krijgen was het kamp de beste optie. Echter, toen ze zich omdraaide keek ze niet langer alleen maar tegen de enorme maisplanten aan. Tussen de stelen waren twee heldere, amberkleurige ogen zichtbaar. Geschrokken kwam Routpaw tot stilstand toen ze Tigergaze herkende, haar vriend. Of, nuja, waren ze nog vrienden te noemen? De jonge poes keek wat pijnlijk weg, zich nog maar al te goed herinnerend hoe hij zijn klauwen in haar vacht had laten zakken. Ze zou nooit kunnen geloven dat hij een moordenaar was, toch was de pijnlijke waarheid dat ze bang was geworden voor deze kater waar ze eerder zo close mee was geweest. "Oh, ehm, h-hey Tigergaze," ze keek hem nog steeds niet aan. Oh, wat was ze toch ook een lafaard. "I-ik, ehm, ik was net van plan om terug naar het kamp te gaan..." Klonk er als zwak excuus voor het feit dat ze nu nog hier aan het rondstruinen was.


It is both a blessing and a curse
Lost. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Lost. HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimevr 26 okt 2018 - 19:55

Hij was hier niet gekomen om te zien hoe een oude vriendin hem amper in de ogen aan kon kijken. Ondanks dat hij het niet toe wilde geven, deed het pijn. Hij wilde haar toesnauwen dat ze maar snel weer terug moest kruipen naar haar sterk ruikende den, maar hij deed het niet en hield zijn ogen met zo weinig mogelijk emotie. "Routpaw," bromde hij terwijl zijn gouden ogen langzaam een weg opzij vonden. De kater trok opnieuw wat met zijn neus toen ze met het excuus kwam dat ze net van plan was geweest om terug te keren. "Maar natuurlijk," kort gingen zijn ogen terug naar de kleinere kattin, "maak je geen zorgen, ik ben al weg." De kater liet zijn ogen nog een kort moment op haar rusten, de enige kat waar hij voorheen altijd op terug had kunnen vallen. Ze had hem geholpen met het begraven van zijn zoontje toen Oceanbreeze dat niet kon, maar die tijden leken in het verleden te zijn. Iets wat hij aan zichzelf te danken had. De gestreepte kater draaide zich om en drukte een stengel aan de kant, waarna hij aanstalte maakte om weer te verdwijnen tussen de hoge planten. Hij leek moeilijker te lopen dan normaal, met zijn gespierde lichaam wat het voornamelijk op drie poten moest doen, één van zijn voorpoten leek hij steeds op te trekken. Tigergaze was een outlaw geworden binnen zijn eigen clan. Niemand zou ontkennen dat hij altijd al een geval apart was geweest, maar er was zeker een periode geweest waarin hij meer respect had gekregen van zijn clangenoten.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Lost. VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Lost. BXcdW76
Kip
3148
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimema 12 nov 2018 - 20:14

Oh starclan, ze haatte dit. Waarom kon ze haar vriend niet vertrouwen? Stiekem wist ze het antwoord daarop heel erg goed, hij had haar aangevallen. Hij had een kat gedood, hij had... Ze wilde het niet meer weten. Toch wilde Routpaw niets liever dan geloven dat het nog steeds de Tigergaze was die ze had gekend, maar zijn ogen stonden zo koud. Was dit haar schuld? "Routpaw," bromde hij enkel, Routpaw slikte een brok in haar keel weg. "Maar natuurlijk," kort ontmoetten ze elkaars blik, al kon ze niet lezen wat er in hem om ging. Onrustig keek ze weer weg, zich nu pas realiserend dat haar woorden waarschijnlijk anders op hem over waren gekomen dan ze had bedoeld. "maak je geen zorgen, ik ben al weg." haar oren gleden in haar nek en met een ruk keek ze op hoe hij weg liep. Verslagen stond ze daar, totdat ze zag dat hij mank liep. Nee, nee, ze mocht hem niet zo laten gaan. De poes kwam overeind en trippelde achter hem aan. "Tiger, wacht..." ze kwam naast hem te staan en deed haar uiterste best om haar ongemak te verbergen. "I-ik, zo bedoelde ik het niet... Laat me naar je poot kijken, je loopt mank,"


It is both a blessing and a curse
Lost. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
Lost. HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 17:16

Hij klemde zijn kaken lichtjes op elkaar toen hij het ongemak zag wat van Routpaw afstraalde. En diep van binnen wist hij dat hij dat alles aan zichzelf te danken had. Daarom besloot hij om haar en zichzelf niet langer van last te zijn en zich om te draaien, om zijn weg naar wist hij veel waar te vervolgen. Langzaam bracht hij zijn lichaam weer in beweging, met enige moeite door zijn voorpoot. Hij drukte zich door de stengels van de gigantische planten heen, maar stopte toen hij een aantal vluchtige stapjes achter zich hoorde. Tigergaze stopte met lopen en keek opzij, er viel nog altijd weinig van zijn gezicht af te lezen. "Het is niks, Rout." Toch bleef hij nog stilstaan, gezien het fijner was dan lopen, met zijn poot iets omhoog getrokken zodat het de koude grond niet raakte.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
Lost. VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Lost. BXcdW76
Kip
3148
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Lost.   Lost. Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 23:00

Lost. Dbfpaz3-95b1b9b4-899a-455e-a01f-836dec0cb26d
Hoewel ze naast hem tot stilstand was gekomen, bracht dat de gestreepte kater er niet toe om haar dan eindelijk toe te staan om te helpen. Verloren keek ze de kater na, niet zeker wetend of het nut had hem verder te volgen. De kater had last van zijn poot, zelfs een kat zonder enkel verstand van kruiden of het lichaam en diens kwalen kon dat zien. Als hij nu eens niet zo koppig was, als hij nu eens zou snappen dat... oh, wat voor nut had het ook. Verloren liet de kleine poes haar oortjes hangen. "Het is niks, Rout." kort bleef hij stil staan en Routpaw besloot dat dat haar kans was. Nog altijd ontweek ze zijn blik, want de poes wist dat ze daar niets van de vroegere warmte in terug zou kunnen vinden. Een ietwat huiverige zucht rolde over haar lippen. "Tigergaze... Denk na," kort slikte ze een brok in haar keel weg. "A-als ik je niet mag helpen als... Vriendin. Laat me je dan helpen als je medicine cat," zijn gehele lichaamshouding en manier van doen schreeuwde haar toe dat hij hier weg wilde. Weg van haar, waarschijnlijk. Wat het ook was geweest dat de switch in zijn kop had omgezet, het deed haar zo ongelooflijk veel pijn. Maar dat hun band zo gescheurd en gebroken was, dat ze ergens nog steeds bang voor de kater en zijn machtige poten was.... Betekende niet dat ze niet nog wilde dat hij gelukkig en gezond was.


It is both a blessing and a curse
Lost. Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: