Time zat 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time zat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Time zat   Time zat Icon_minitimewo 14 nov 2018 - 15:04

De kater was moe. Niet alleen van het feit dat katten hem nog steeds nakeken om verscheidene redenen, maar ook omdat hij geen idee had wat ze nou precies van hem wilden. Inmiddels moest iedereen toch door hebben dat de protege van Innerstar, allesbehalve de protege van Innerstar had moeten zijn? Het kon niet meer als verrassing komen dat Tall zaken anders deed dan zijn voorganger, ook al vond zijn clan het niks en was er altijd de kans dat er op een dag een kat zou komen die de kater zou uitdagen. Zo ver was het nog lang niet, maar in zijn hoofd al wel. Tall voelde zichzelf argwanend worden, de blikken volgend. Inmiddels had hij zelfs het idee dat de katten die hij als vriend beschouwde, dat bijna alleen nog maar waren for old times' sake. Met een dramatische zucht liet Tall zich dan ook maar gewoon op de grond ploffen. Een trieste uitdrukking op zijn gezicht en oortjes naar beneden. Het was hem niet eens opgevallen dat het donker was en het kamp sliep. Enkel de wacht trok even met zijn oren, maar wist inmiddels wel beter dan de leider vragen of hij iets moest. Het was niet de eerste keer dat de kater ronddoolde terwijl hij hoorde te slapen. Even ging zijn kop in de richting van de elders den. Daar had hij prima geslapen de vorige keer. Was ook weer uitgelopen op een drama, maar als je dat detail achterwege liet was het een perfecte situatie geweest. Was dat te herhalen?

@Slatefur


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:06

Slatefur kon niet goed slapen. Alle gezeur wat het kamp door was gegaan in de absentie van Acorndust en Tallstar was haar niet in de koude kleren gaan zitten. Katten waren tegen elkaar opgestaan, de clan was bijna in elkaar gestort, Sunvoice was dood gegaan. Ze had geprobeer dingen op te ruimen om te voorkomen dat Tallstar haar weer alle hoeken van het kamp zou laten zien. En wat had ze ervoor gekregen? Nightcurse had haar bijna aangevallen leek het. Ze had zich sindsdien weinig laten zien, ook niet toen Tallstar terug kwam van zijn 'welverdiende' vakantie. Ze had hem ook niet erop aangesproken. Ze had de moeite niet gedaan. De kattin had zichzelf opgekruld in een nest zo ver mogelijk in de hoek van de elders den, zo ver mogelijk weg van het tumult en het lawaai. De kattin had haar ogen dichtgeknepen en haar oren platgedrukt. Ze draaide één oor op toen ze pootstappen in het kamp hoorde, maar besloot er niks op uit te doen en draaide haar oor weer terug in haar nek. Ze was immers toch maar een elder.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:13

Weet je wat, voor alles gold dat een tweede kans gezond was. Behalve voor aangereden worden of skydiven zonder parachute, maar verder ging die regel eigenlijk best vaak op. Vandaar dat hij - na nog wat scenarios bedacht te hebben waarin dit opging - opstond en heel zachtjes en voorzichtig in de richting van de elders den sloop. Ondanks zijn grootte ging het hem nog best goed af en wist hij veilig de overkant van het kamp te bereiken. Iets wat deze dagen best gevierd mocht worden. Tall grijnsde dan ook even trots, ook al kon niemand het echt zien, en stak toen heel voorzichtig zijn hoofd de elders den in. Het was hier nog donkerder dan buiten en zijn ogen moesten even wennen. Ugh, soms was het niet makkelijk dat Slate op een bolletje mos leek wanneer ze opgerold was. "Slate?" Fluisterde hij zacht. Nu hij er zo over dacht, ze moesten sowieso eens praten. Maar eerst slapen.


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:22

De pootstappen van degene die door het kamp heen liep kwamen dichterbij de elders den. Slatefur verstijfde. Als het een indringer in het kamp degene was die nu haar kant op kwam, of de Bloodclanners, dan was ze er geweest. Haar ademhaling werd wat huiveriger, tot ze het stappen patroon herkende. Het was Tallstar. Dat was niet veel beter. Slatefur krulde zich op tot een kleinere bol en kneep haar ogen dicht. Haar adem stokte even toen Tallstar haar specifiek zocht en haar naam fluisterde. Al snel dwong ze haar ademhaling weer tot een rustige in en uit. Als ze deed alsof ze sliep, zou hij hopelijk weer weggaan. Hij zou haar niet wakker maken toch? Slatefur had namelijk totaal geen zin om met Tallstar te praten. Niet nu. Misschien de aankomende manen ook niet. Maar dat kon ze nu niet aan hem duidelijk maken. Ze sliep immers.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:28

Oke. Geen van de bolletjes mos reageerden. Even keek de kater een beetje beteuterd naar binnen, tot hij zich bedacht dat er no way jose was dat Slate buiten het kamp ronddoolde. Dat deed ze namelijk niet zo graag. Helemaal niet sinds. Ehm.. Nou ja, sinds toen. Dus hervatte hij de moed, herhaalde nog eens zachtjes haar naam maar liep toen heel voorzichtig naar binnen. Waar hij nog eens goed rondkeek en de dichtstbijzijnde bolletjes mos bekeek. Nee, dat was niet Slate. Nee, dat ook niet. Nope, dat was een grumpy elder die hij niet wakker wilde maken. De moed vloeide bijna weer uit hem weg tot hij zichzelf vertelde dat de den eigenlijk heel klein was dus dat hij niet zo moeilijk moest doen. En onwards, naar bolletje mos nummer drie.


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 23 dec 2018 - 23:35

De schrale hoop dat Tallstar de den zou verlaten was vrij snel vervlogen. Zelfs met plat gedrukte oren kon ze prima horen wat er allemaal gebeurde rond de den. Ze luisterde naar zijn ademhaling en ze hoorde de struiken ritselen toen hij naar binnen stapte. Zijn pootstappen waren veel zwaarder dan de meeste katten in de clan. Tallstar was immers veel groter dan de gemiddelde Shadowclan kat. De kater snuffelde rond bij de nesten. Slatefur moest zeer goed haar best doen om stil te blijven liggen in haar nest. De verleiding was daar om gewoon op te staan en recht naar de uitgang te lopen en dan maar in de dirtplace te slapen. Stel je voor dat hij het lef had om in haar nest te komen liggen. Dat was het laatste wat ze op dit moment wilde. Ze haalde een keer huiverig adem maar dwong haar ademhaling toen weer tot rust.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Time zat Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 0:17

Gezien ze nog van plan was één zekere apprentice de nek door te bijten en ze de rest -behalve misschien Softpaw en natuurlijk Fadingpaw- toch absoluut niet uit kon staan op het moment, was de poes gegaan naar de enige plek waar ze zich nog een beetje veilig voelde; naast Slate. Ondanks al het gedoe had de poes haar nooit op haar woorden of acties afgerekend, iniedergeval niet hardop zoals velen anderen. In haar zwart-witte wereldje had heel de clan zich tegen haar gekeerd, behalve Slatefur. Daarom had de wilde apprentice zich ondanks de geur van oude katten in de Elders den neergezet, naast haar grijze vriendin. Naast haar warme lichaam was ze heerlijk in slaap gevallen, dit keer zonder onheilspellende dromen. Een onverwachte bezoeker zou haar dan ook niet uit haar diepe slaap halen, zoals hij dat wel bij de grijze elder had gedaan. Zachtjes knorde ze in haar slaap en rolde zich verder op.

mocht van Babs, het spijt me maar een klein beetje Emma -a-


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Time zat Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 0:42

De kater snuffelde rustig verder aan de verschillende mosnestjes en porde hier en daar om te kijken of iets reageerde. Vaak als het reageerde was het een slecht teken en schuifelde hij snel verder. Natuurlijk, Tall wist wel dat hij niet de lichtste kat van de clan was - zelfs Tinder met haar poezelige pootjes zou in deze den stiller kunnen rondlopen dan hij, maar Tall was dan ook erg moe en niet in de mood om subtiel te zijn. Tenminste, dat was hij - tot freakin' Starclan besloot dat het weer drama-tijd was en hij zijn poot mid-air stopte in een vrolijke aanloop naar Slate omdat er een tweede vacht opgedoemd was in de nacht. Daar stond hij, met zijn voor en achterpoot in de lucht, te wankelen met een compleet besluiteloze blik op zijn gezicht. Zijn adem ingehouden. Ehm. Fudge. Omdraaien? Weggaan? Maar dan kon hij nog steeds niet slapen, en ze moesten een gesprek hebben. Ugh, zijn leven was ook nooit makkelijk.


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 0:47

De leigrijze kattin hoorde hoe Tallstar langzaam van nest naar nest ging, zachtjes schuifelend en hoe af en toe een elder chagrijnig mompelde. De kater was duidelijk op zoek naar haar. Misschien maar beter dat ze haar nest verplaatst had naar achter in, in plaats van voor in. Daar had ze eerst altijd geslapen zodat ze nog veel mee kon krijgen van het kamp. Ze had daar in eerste instantie wel interesse in getoond, maar op dit moment kon het haar gestolen worden. En ze voelde zich nog niet klaar om met Tallstar te praten. Gelukkig was er iemand in de nabije omgeving die dit gevoel waarschijnlijk wel een klein beetje deelde. Slatefur luisterde nog een keer goed, al kon het haar vrij weinig schelen of Tallstar haar zag bewegen. De leigrijze kattin zette zo subtiel mogelijk kracht op één van haar achterpootjes waar Wolf in de buurt lag, om haar een korte por te geven.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Time zat Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:02

De poes lag heerlijk te ronken toen er plots iets ongemakkelijk tegen haar ribbenkast aan porde. Gestoord uit haar diepe slaap keek Wolfpaw duf op, haar ogen slaperig half open en haar wilde haren alle kanten op. "Buwh, huh, wat," Mompelde ze een beetje slaap dronken en moest een goed aantal keer met haar ogen knipperen voordat ze überhaupt door had dat ze wakker was. Haar blik ging de den rond en zag verschillende bolletjes oude vacht, een verstijfd, donker groot figuur en het slapende velletje van Slatefur... Wacht, wat. Ze draaide haar kop met een ruk om naar het donkere figuur, wiens geur ze al snel kon plaatsen. Oh hell no. Wolfpaw zorgde ervoor dat ze zijn blik vond en maakte onafgebroken boos oogcontact terwijl ze haar poten en lichaam uitgebreid om Slatefur heen sloeg en haar grote kop op die van de poes liet rusten. No touchy.


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Time zat Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:10

Mayday. Mayday. Mayday. Een rode lamp leek rondjes te draaien in Tall's hoofd terwijl hij daar in opperste verwarring stond. Zijn mond een klein beetje open en zijn brein op volle toeren draaiend. Zijn hart sloeg een slag over toen het welbekende vachtje bewoog en een kop uit de diepten oprees. Even sloot hij zijn ogen, als hij hen niet kon zien konden zij hem niet zien right? Right. Right niet. Wacht, dit was een van die leugens die ze je vertelden wanneer je kitten was. Oke, optie twee. Brede glimlach. En nog steeds stond hij wankel midden in de den. Zo blij dat Waspsting geen elder was nog, als hij zijn oren kwijt wilde was dit haar moment geweest. Al was hij ook best bang voor Wolf, die hem onafgebroken aanstaarde. Al was Tall goed in staren, dus staarde hij onafgebroken terug - wat hem een beetje op een kraanvogel-ninja deed lijken. Bring it on, sister.


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:15

Wolf, de trouwe kat die ze altijd was, deed exact waar Slatefur op gehoopt had. Ze had nog nooit een kat gezien waarbij haar prefix zo goed paste bij haar gedrag. Wolfpaw was zo trouw als een hond, fel en vurig als een wolf. En haar pluizige pels en grote gestalte had ze ook nog eens mee. Slatefur voelde hoe de kattin bewoog en beschermend bij haar ging liggen. Slate hield zichzelf hierbij rustig stil, ogen gesloten. Scheelde weer aan blind zijn, je miste niks als je deed alsof je sliep. Ze hoorde hoe Tallstar tot een halt kwam en wachtte gespannen af. Don't let me down here Wolf.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Time zat Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:29

Oké, maar niet alleen had Tall de clan neergelaten, hij had bovenalles haar niet eens meegevraagd op vakantie. En nu dacht hij dat hij gewoon het kamp weer in kon walsen en haar vriendin kon stelen? Keep dreaming, Sterrenjongen. Heerlijk warm lag ze zo'n beetje op Slatefur en bleef haar mentor onafgebroken aan staren terwijl hij daar maar... Stond. Als een soort jachthond met zijn poot in de lucht, één klein stootje zou hem waarschijnlijk uit zijn balans brengen. Wolfpaw zou zich eeuwig kunnen verbazen over wat er om ging in zijn kop, maar goed, dat gevoel was waarschijnlijk wederzijds. Maar prima, als hij een staarwedstrijd wilde, zou hij die krijgen ook. De oudere apprentice wreef even heerlijk met haar kopje langs die van Slatefur en liet een tevreden geluidje horen, om het er nog even extra in te wrijven. Kom dan, probeer het maar, Tallboy boytoy.


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Time zat Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:37

Zoals gewoonlijk deed Slate helemaal niks terwijl ze sowieso wakker was. Even trok de kater hierdoor een beetje 'niet-onder-de-indruk'-achtig met zijn mond maar richtte zich toen weer op de staarwedstrijd met zijn apprentice. Het moest gezegd worden, hij had haar goed getraind. Ze wist niet van ophouden en wreef het er bovendien nog eens in! Bij dit gebaar vernauwden de ogen van de kater en kwam hij weer in beweging. Zijn doelwit was alleen veranderd, reken maar dat iemand hier niet vandaan ging komen zonder eerst bedolven te zijn onder mos. Als een mantis sloop hij over de nesten, tergend langzaam en zijn blik verliet Wolfs ogen niet. Een kleine glimlach verscheen rond zijn mond. Als ze het zo wilde spelen, kon ze het op die manier krijgen. Puh, hij zou die apprentice wel eens laten zien wie hier- fudge. Fudgefudgefudgefudgefudge.

De sirene in zijn hoofd ging perfect gepaard met de schreeuw van de kat wiens lichaam hij lichtjes over het hoofd gezien had. Een staarwedstrijd en lopen tegelijk bleek niet zijn forte. In acute paniek strugglede Tall om van het lichaam af te komen - wie gaf die elders zoveel eten?! - en op een veilige afstand van de maaiende poten te komen. In een wilde alles-of-niets zeester sprong wierp hij zich achter een moshoop en wat slapende katten (die waarschijnlijk niet meer zo diep sliepen) waar hij zich plat tegen de grond drukte waardoor alleen zijn oren erboven uitstaken. Hier bleef hij even voor hij heel voorzichtig zijn hoofd omhoog deed, met - als een ware militair - een hoopje mos op zijn hoofd. Oke, dit was oprecht slecht voor zijn hart. Beter dat Slate hem hierna alles vergaf want het was goed mogelijk dat hij zoveel jaren van zijn leven verloor dat dit zijn laatste nacht was.


Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimema 24 dec 2018 - 1:46

Slatefur moest zich inhouden om niet te grinniken toen Wolfpaw over haar kop wreef met haar eigen kop. Helaas kon Slate toen de wereld niet meer wijs maken dat ze echt sliep, als ze dat al kon, dus liet ze haar bewolkte, blinde ogen open glijden en hief ze haar kop iets. Net op tijd om een heel kabaal te horen aangezien Tallstar vrij handig had besloten om op een elder te gaan staan. Hij leerde het ook nooit. En dat was precies het probleem. Hij leek nooit te leren hoe hij een verantwoordelijke leider zou moeten zijn en Slatefur was er klaar mee om als een mentale boksbal hier de klappen van op te vangen. Een koude klauw van verdriet sloot zich rond haar hart toen ze woorden zich in haar kop vormden, maar ze verharde zichzelf. Ze wilde dit niet meer. "Tallstar, ik geloof dat de leiders den aan de andere kant van het kamp is. De oudere katten hier hebben hun rust nodig na alle stress van de laatste dagen." Haar stem was vrij resoluut. Get. Out.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Time zat Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:38

Ja oké, ze was nog steeds best wel pissig op de gestreepte leader. Maar goed, toen hij als een welbekende idioot op elders begon te springen met zijn lompe poten kon ze toch niets anders dan zachtjes grinniken. Hoewel Wolfpaw dat nooit toe zou geven, vond ze het lastig om lang boos te blijven op haar mentor en stiekem toch wel beetje vriend. Toen ze zich daar echter op betrapte veranderde ze snel haar zachte uitdrukking terug naar een boze frons. Slatefur was nog steeds van haar, hoor. En haar eigendom besloot eindelijk te spreken. "Tallstar, ik geloof dat de leiders den aan de andere kant van het kamp is. De oudere katten hier hebben hun rust nodig na alle stress van de laatste dagen." Oké, first off, rude? Zo oud was Wolfpaw nu ook weer niet. Secondly, pfoe, dat was koud. Wolfpaw voelde een spanning in haar lichaam door dringen en maakte een mental note om Slatefur zo min mogelijk tegen de haren in te strijken. "Ehm, ja, wat zij zegt," was het erg dat ze stiekem gewoon alles wilde vergeten en zich tussen hun slapende lichamen wilde opkrullen?


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Time zat Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Time zat 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:48

Na zijn lichtelijk dramatische verlies van de staarwedstrijd besloot Slate dat hij een paar woorden waardig was. Meteen spitste de kater dan ook zijn oortjes, die als antennes boven het mos uitkwamen. Zijn blik stond kort hoopvol, maar al snel kwam er een verslagen uitdrukking op zijn gezicht. Al sinds hij terug was had Slate hem ontlopen en genegeerd. Tenminste, dat werd nu duidelijk. Tall dacht gewoon dat hij eindelijk zijn taken goeddeed en daardoor juist net op die tijden kwam dat Slate ook druk was waardoor ze elkaar niet meer spraken. Dat het hun vriendschap zoveel slechts zou doen had hij toch niet kunnen weten?

Zijn oortjes gingen erbij hangen en zakten nog verder toen ook zijn apprentice zich aansloot bij de woorden. Een paar keer knipperde de kater nog en zuchtte toen een beetje verslagen. Hij wist wanneer hij niet gewenst was, dat had hij wel meegekregen van zijn vader. Op zich beetje dom dat hij het vergeten was. Eigen fout Tall. Hij knikte eens, niet meer de kant van de poezen uitkijkend maar naar zijn poten en de uitgang afwisselend, voor hij de den uitging en het kamp inliep. Zich tot slapen zetten kon hij nu al helemaal niet meer, dus dan maar een wandeling. Met een knik naar de nachtwacht duwde hij zich door de omheining en stopte daar kort. Oke, where to?Time zat Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Time zat DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimedo 27 dec 2018 - 0:28

Slatefur hield haar kop in de lucht en haar houding ijzig toen de kater beteuterd weg begon te lopen. Ze hoorde aan zijn ademhaling dat ze hem pijn had gedaan. Zelfs Wolfpaw was verbaasd geweest van haar toon zo te horen. Maar Slatefur hield zichzelf sterk, voor nu. Pas toen het geluid van de passen van Tallstar afgestorven waren liet ze zichzelf terug in het nest zakken en begon ze iets te shaken. "Sorry Wolfpaw, ik ben nog niet klaar om met 'm te praten." mompelde de grijze kattin als halfslachtig excuus tegen de jongere kattin.Time zat C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Time zat Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
919
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Time zat   Time zat Icon_minitimezo 13 jan 2019 - 11:17

Er zat een spanning in haar lichaam die Slatefur ongetwijfeld kon voelen, maar de poes zei verder niets meer. Tallstar ook niet meer, want die leek eindelijk de hint te snappen. Of nuja, 'hint' was allicht wat zachtaardig, Slatefur had hem open en bloot verteld om op te rotten. Natuurlijk was Wolfpaw ook nog steeds boos op de ander, maar toen ze hem haast met hangende oortjes zag afdruipen deed dat toch ergens pijn. Kort klemde de poes haar kaken op elkaar. Eigenlijk wilde ze hem terug roepen, maar het was natuurlijk niet iets voor Wolfpaw om zich terug te keren op haar eigen woorden. Dus wachtte ze slechts toen hij de den uit stapte en liet zich toen een beetje van Slatefur afglijden. "Sorry Wolfpaw, ik ben nog niet klaar om met 'm te praten." ietwat geïrriteerd trok ze met haar oor. "Ja, ik ook niet," klonk er wat bot van haar kant, ondanks dat de waarheid anders lag. Allicht was het goed dat Tallstar weg was gegaan, want anders was hij nog herrie gaan schoppen. Herrie die haar moeder zou kunnen wekken, haar moeder die haar absoluut niet meer met Slatefur zou mogen zien. Dat was wel duidelijk geworden na hun laatste gesprek, dat Wolfpaw nog steeds dwars lag.


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Time zat Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time zat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: