Shadowclan Kittenhub! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shadowclan Kittenhub!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
Babs
393

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Minnowspots
BerichtOnderwerp: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimewo 14 nov 2018 - 21:57

Nadat Riverclan zo’n kittenbom heeft gehad.. Waarom zou dat niet in Shadowclan kunnen? Shadowclan is persoonlijk altijd al mijn favoriete clan geweest dus wat meer pluizige activiteit is wat mij betreft nooit verkeerd! Het gaat hier immers om de nieuwe generatie. En onder kinderen kan genoeg drama ontstaan. Ik weet nog dat er ooit een hele groep apprentices in Shadowclan in de clinch lagen omdat twee elkaar niet mochten en iedereen zich ermee bemoeide.

Dus het idee was… Zie dit ook maar als een soort algemene ‘hub’ voor kitten activiteit van zowel de huidige nesten als mensen die nog mee willen doen met nieuwe kittens? Topics zoeken, activiteitjes samen, buddies, groeps- en clangevoel. Zeker in deze wat rumoerige, verwarrende tijden in de clan zullen de jongere katten er vast wel een mening over hebben. Meer nesten toevoegen kan altijd. De ouders zijn voor nu NPC’s maar mogen altijd aangemaakt worden. Ik ga hierbij een ouderlijke situatie in het nest beschrijven en hieronder geef ik wat kitten ideeën die je mag overnemen met naamsuggesties. Je mag ook een eigen kitten verzinnen!

MAXIMAAL NIEUWE ZES KITTENS ANDERS WORDEN CYNTHIA EN EMMA GEK. Als het helemaal vol zit en je wilt toch nog meedoen, kijk dan of je een kitten kan overnemen. Ik wil zelf nog wel praten over misschien het herplaatsen van mijn Smoke x Hail kit Stormkit

Leeftijden
De bestaande nesten worden hier ook bijgehouden. Voel je vrij om je kat hier op te zetten. Elke eerste van de maand gaat het een moon omhoog.

Leeftijden vanaf 01-11-2018
Kittenbom kittens – 5 moons
Acorn x Northern – 3 moons
Smoke x Hail – 3 moons

Nest A} Softcreek (Blauw met crème en witte lapjespoes met amberkleurige ogen) x Glaciersight (zilveren tabby kater met ijsblauwe ogen)
Ouderschaps strategie: Liefhebbend, ondersteunend, misschien wat overbezorgd. Glaciersight is een erg gerespecteerde warrior, waar Softcreek meer op de achtergrond blijft.
Clearkit {Zwarte kattin met ijsblauwe ogen} >> Clearkit is oplettend voor haar leeftijd maar heeft last van verschrikkelijke besluiteloosheid. Ze zal proberen om alle opties te verkennen voordat ze een keuze maakt.  {Babs}

Nest B} Honeydrizzle (Gouden tabby poes met blauwe ogen) x Wavecrest (Blauwe kater met witte vlekken)
Ouderschapsstijl: Waar Honeydrizzle vrij veel om haar kinderen geeft, is Wavecrest afstandelijker. Het stel heeft vaak ruzie en geeft elkaar veel verwijten, maar proberen het toch wel te laten werken.
Nog geen kittens

Nest C} Bumbleflight (Seal point poes met blauwe ogen) x Oakthorn (Grote bruine tabby kater)
Ouderschapsstijl: Autoritair, als gerespecteerde warriors van Shadowclan zullen hun kittens zich absoluut voorbeeldig gedragen en zullen de beste warriors van de clan worden.
Nog geen kittens

Build your own kitten pakket!:
 


Shadowclan Kittenhub! RZKevkJT_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
Shadowclan Kittenhub! Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
786
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 18 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimewo 14 nov 2018 - 22:11

Dibs.
S t a g t r o t
Birth name: Stagkit
Future names: Stagpaw - Stagtrot
Name meaning:
Stag-

a male deer, especially a male red deer after its fifth year.


-trot
1.
(with reference to a horse or other quadruped) proceed or cause to proceed at a pace faster than a walk, lifting each diagonal pair of legs alternately.
2.
(of a person) run at a moderate pace with short steps.

Reasoning: ??
Gender: Male
Clan: Shadowclan
Sexual orientation: Unspecified
Bloodline:
Nest: C} Bumbleflight x Oakthorn


Shadowclan Kittenhub! Deer_hooves_divider_by_profiledecor-dc01252


Pelt: TO BE DECIDED
Markings:
Eyes:
Build:
Attitude:


Shadowclan Kittenhub! Deer_hooves_divider_by_profiledecor-dc01252Keywords: Shadowclan Kittenhub! That_by_8_bitspider-dc6brbi Distant - Hard working - Intelligent - Harsh - Caring - Good intentions - Strong sense of what is right and what is wrong - God complex
General description: Stag is in eerste oog opslag een niet al te opvallende kat. Hij heeft totaal geen verlangen naar spotlights en is eerder een achtergrond figuur. Dat is, in eerste oogopslag. De waarheid ligt net iets anders, wat hoewel Stagkit en later Stagtrot zeker een goede, hard werkende kat is, is hij ook degene die stiekem de touwtjes in handen probeert te krijgen. Nu snakt hij niet naar macht noch slechte dingen, absoluut niet, maar Stagtrot heeft last van een bepaalde soort arrogantie. Hij gelooft dat hij de enige is die alles subjectief kan bekijken, die in staat is zijn emoties aan de kant te zetten en rationele beslissingen te maken. Daarom 'offert' hij zichzelf op wanneer dat nodig zou moeten zijn. De kater probeert achter de schermen degene te zijn die indirect de meeste macht heeft. Hij zal vrienden maken met hoogstaande rangen en katten met veel aanzien, zorgen dat hij in het juiste licht komt te staan bij katten waarvan hij het nodig acht. Nu klinkt dit allicht heel doortrapt en achterbaks, maar dat is niet hoe Stag dat ziet. Hij heeft, zoals eerder gezegd, geen slechte bedoelingen. Deze 'macht' zal hij alleen maar benutten wanneer het volgens hem nodig is vanwege het algemene belang of dat van zijn naasten. Zo zal hij goede raad geven aan zijn leader en deputy en vertellen wat hem het juiste lijkt, en dus het beste moet zijn. Dit wordt problematisch wanneer deze vriendelijke doch dringende adviezen in de wind worden geslagen. Stagtrot is namelijk in staat zijn emoties aan de kant te schuiven en te doen wat nodig is, of dit nu intimidatie, manipulatie of moord is. Hier voelt hij dan weinig spijt bij, want ach, dit doet hij toch voor het algemene belang?
Dit staat in schril contrast met wie hij normaal gezien is. Stagtrot is als kitten al helemaal een intelligent, vriendelijke en beleefd. Later blijft dit ook, als apprentice doet hij het prima en hij weet goed vrienden te maken en katten in nood te redden. Als warrior wilt hij een rustig leven leiden met een poes aan zijn zijde en een aantal kittens, van wie hij ook met zijn hele hart kan houden, oprecht. Alleen naast zijn gewone leven voelt hij zich 'verkozen' om het juiste te doen, voor de clan en de katten waar hij van houdt. Als hij daarbij een paar vervelende obstakels uit de weg moet ruimen, ach, dan is dat maar zo.

-dit is een algemene beschrijving van hoe ik hem nu in mijn hoofd heb. Voor de rest laat ik hem lekker uitgroeien in de RPG
Shadowclan Kittenhub! Deer_hooves_divider_by_profiledecor-dc01252
blllaaaaa
Shadowclan Kittenhub! Blue_w__flower_by_kaatlove-dc0qzjd


Rest komt morgen ehehe


'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
Shadowclan Kittenhub! Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
Shadowclan Kittenhub! 6rUw8UC
Jamie
4482
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimedo 15 nov 2018 - 1:16

WHITESTAG
How do you make love stay

Name: Whitekit
Other name(s): Whitepaw, Whitestag
Age: 2/3 moons
Gender: Male
Pronouns: He/his, they/them
Sexuality: Unknown

Clan: Shadowclan
Rank: Kitten
Bloodline: 100% Shadowclan
Mother: Unkown
Father: Unkown
Siblings: Unkown

Species: Maine coon hybrid
Build: Tiny and frail but also rather feminine
Coat colour: Pure white
Coat length: Long and flowing
Eye colour: Lilac/pink-eyed albino
Scars: None
Other: Whitekit has albinism, which means his body makes almost no pigment. This causes his skin and eyes to be sensitive to light and have pink coloration.

Character traits: Soft spoken, quiet, observing, kind, mature, understanding, warm, forgiving, balanced, dedicated, adaptable, contemplative, cooperative, attractive, genuine, humble, maternal, ordinary, reserved, blunt, complacent, depended, sadistic, opportunistic, mysterious, religious.

Whitestag in general is the type of guy that rather listens then speaks. In the rare cases he does speak he is warm and kind but a bit blunt about what he's thinking, someone who seems to always have time for your problems and to have fun aswel when times calls for it. He's loyal to his clan and would like to make others proud of him, as a way to get the affection he lacked from his childhood. He's rather depended on his friends and those close to him for his own self worth thanks to the same reason. While in general he's nothing more then an average nice guy, he tends to enjoy the misfortune of others as long as it's not himself or his loved ones.
He will stay fragile through his entire life, mostly sensitive to light, causing him to live more by night then day. This gives him an almost mysterious vibe. His weak state and trauma of the past makes him incredibly scared of death, but also feels closer to Starclan by it. He believes wholehearted in it and will follow their saying above all else. He also considers faith and destiny to be very important.
(hele ruwe richtlijnen, alles kan veranderen, niks staat vast)

- He was rejected by his parents for being to weak and for his condition. They didn't feel like it was worth putting energy and time into something that was bound to die anyway. He's being raised by another queen. (eventueel bij een van de npc nestjes~)
- In a human AU would probably be member of a cult.
- Het is al een bestaand account van eeuwen geleden, dus die fris ik op in een poging hem actief te maken.

xxxx:
 

tagged


Je kan enkel een dorpsslet zijn als mensen de deur voor je open willen doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pinemarten
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimedo 15 nov 2018 - 8:10

Super mooie aanmeldingen mensen! <3

(Ze hoeven echt niet zo uitgebreid te zijn hoor, als dit de drempel hoog maakt voor andere mensen)


Shadowclan Kittenhub! QqlKhjEW_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormpaw-
Member
Shadowclan Kittenhub! Tumblr_pm0rdd9IdL1x1l0y5o3_100
Lianne
40
Actief
Never was there a Caesar that couldn't sing the tune.

CAT'S PROFILE
Age: 9 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Stormpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimedo 15 nov 2018 - 21:59


Shadowclan Kittenhub! WpmmI9oV_o

Swayin to the rhythm of the new world order and
Count the bodies like sheep to the rhythm of the war drum
s

Name: Wolfkit
Warrior name: Wolfskull
Gender: ♂
Sexuality: Homosexual
Alignment: Neutral evil
Voice: tba

Prefix: His wolf colored pelt
Suffix: His harsh, unbreakable demeanor.

Mother: Honeydrizzle
Father: Wavecreast
Siblings: None yet
Nest: B

Defining trait: Pragmatic
Other traits: Violent, sharp, stubborn, thinker, cunning, patient, ambitious, independent, loyal to his clan, loyal to friends, proud
Notes: While these traits define him as an adult he doesn't start off this way. Rememberd that he isn't heartless.

Fur type: Long-haired
Pattern: Tabby striped, large stripes
Fur color: Gray like stormclouds
Eye color: Steel blue
Physique: Broad shouldered, large, well muscled / classic shadowclan build

WORK IN PROGRESS


Shadowclan Kittenhub! Pine_threes_f2u_by_ao_no_lupus-d9ydzfl


Shadowclan Kittenhub! Dbe4uzb-700161bb-d7a6-49a8-a934-44e816d641b0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJlNHV6Yi03MDAxNjFiYi1kN2E2LTQ5YTgtYTkzNC00NGU4MTZkNjQxYjAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
stormfall
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimevr 16 nov 2018 - 8:35

Dus we hebben nu:

- Clearkit (Clearsight)
- Stagkit (Stagtrot)
- Whitekit (Whitestag)
- Wolfkit (Wolfskull)

Nog ruimte voor 2 baby's!

Verder heb ik het er met Jamie over gehad de babies van Ace ook toe te voegen aan deze lijst.

Als mensen hun katten er ook op willen hebben om mee te agen, laat het me weten! Hoeven in principe geen kittens te zijn!


Shadowclan Kittenhub! 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chasmkit.
Member
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
M !
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Chasmkit.
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimevr 16 nov 2018 - 10:44

Zouden de nestjes van DemonxAmber mee kunnen agen? (:
1e nest is nu 11 moons
2e 3 moons


Shadowclan Kittenhub! 3937c510
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimevr 16 nov 2018 - 12:39

Helemaal goed! Zal ze er vanavond bij zetten! ^-^

Ik ga zelf ook mijn eigen Shadowclan katten mee laten gaan met deze moons up denk ik, dus Slatefur, Smokebreath en Sunvoice


Shadowclan Kittenhub! 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
-
30
Actief
“In order to rise from its own ashes a phoenix first must burn”

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Nightblood
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimezo 18 nov 2018 - 13:42G E N E R A L


Name Bloodkit
Future name(s) Bloodpaw - Bloodhound
Age 2/3 moons
Gender Male
Sexuality Hetero

Name meaning Bloedhond
Name reason

- Blood: Zijn voorvoegsel ‘bloed’ betekent niet dat hij ‘bloeddorstig’ is, maar dat hij een pure bloedlijn heeft. (zuiver Shadowclan kat)
- Hound: Zijn achtervoegsel zal hij danken aan zijn heldendaad als apprentice wanneer hij een hond van het territorium verjaagt samen met een patrouille.

Clan Shadowclan
Rank Kitten
Bloodline 100% Shadowclan
Mother Honeydrizzle
Father Wavecreast
Siblings Wolfkit(?)


A P P E A R A N C E


Build A large and strong classic Shadowclan build
Coat colour Black and red
Coat pattern Tort
Coat length Half-long/long
Eye colour Dark intimidating copper color
Scars As soon as he can walk he will get a little scar over his lip
Other Blood has an extra strong sense of smell and is born with a good tracking instinct.PE R S O N A L I T Y


Kitten age

Good character traits: Adventurous - Playfulness - Lively - Smart
Normal character traits: Talkative -  Stubborn - Funny - Curious
Bad character traits: Wild - Rowdy - Rough - Looking up boundaries

Apprentice/warrior age

Good character traits: Ambitiousness - Bossy - Decisiveness/Courageous - Protective - Fearless - Intelligent
Normal character traits: Dominance - Patien - Tough/Strong - Charm
Bad character traits: Greed - Rudeness - Unforgiving - Not scared to do bad - Determinded

[dit zijn de karakterlijnen die ik wil gaan aanhouden maar de rpg kan alles veranderen (-;]

Done~!


Shadowclan Kittenhub! 95b25110
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
Shadowclan Kittenhub! BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1917
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimezo 18 nov 2018 - 20:20

Name: Playkit ~ Playpaw ~ Playground
Geslacht: Tom-cat
Clan: ShadowClan
Mom:Softcreek
Dad:Glaciersight
Sis: Clearkit

[gehaaid][te slim][loner][speelt met andermans gevoelens][eigen ideeën][zoekt verbanden]

What will I become, the snake or the prey?

Als kitten zal hij nog erg speels zijn, maar er zal steeds duidelijker worden dat hij dit alleen maar doet voor zichzelf. Hij zoekt overal verbindingen in om er beter van te worden. Probeert de zwaktes van anderen te achterhalen en zal deze nooit vergeten. Dit doet hij zelfs bij zijn eigen familie. Hoe ouder hij wordt hoe meer hij op zichzelf wordt en zich irriteert aan de overbezorgdheid van zijn moeder. Op een gegeven moment zal hij zich helemaal tegen haar keren.

Come play with me, and make my game complete...

WIP


Shadowclan Kittenhub! 85A0ca8T_oShadowclan Kittenhub! V4s23EcO_oShadowclan Kittenhub! FTbtNyE2_oShadowclan Kittenhub! FTbtNyE2_oShadowclan Kittenhub! PF71KdU0_oShadowclan Kittenhub! JeyKDma8_oShadowclan Kittenhub! GPr1M0jZ_oShadowclan Kittenhub! COxUkZt
Judge me
Shadowclan Kittenhub! NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]


Laatst aangepast door Chawl op ma 19 nov 2018 - 12:15; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimema 19 nov 2018 - 8:00

Dat maakt dat we vol zitten! <3

Ik zal vanavond eens kijken of ik er een event uit kan drukken.
Andere events zijn natuurlijk ook welkom!

Kittens van Ace en Demon komen er dan wrs ook bij qua leeftijd sorry ;w;


Shadowclan Kittenhub! 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Shadowclan Kittenhub! DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Kittenhub!   Shadowclan Kittenhub! Icon_minitimeza 1 dec 2018 - 17:37

Leeftijden vanaf 01-12-2018
Demon x Amber gen 1 - 12 moons
Kittenbom kittens – 6 moons
Acorn x Northern – 4 moons
Demon x Amber - 4 moons
Smoke x Hail – 4 moons
Whitekit - 4 moons

Moest ik nog anderen toevoegen?


Shadowclan Kittenhub! 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shadowclan Kittenhub!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: