Out of control (Kitten War - Event) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Out of control (Kitten War - Event)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marshpaw
Member
Out of control (Kitten War - Event) DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshpaw
BerichtOnderwerp: Out of control (Kitten War - Event)   Out of control (Kitten War - Event) Icon_minitimema 19 nov 2018 - 8:13

Hij liep al ijsberend heen en weer, verveeld en klaar voor actie. Hij wilde actie die alles zou overtreffen en gewoon clannetje leek hem niks. Hij beet zijn lip en vernauwde zijn ogen terwijl hij zijn omgeving bestudeerde, dit was toen het geweldige idee in hem opkwam. "Marshstar is mijn naam, leider van Marshclan! Wie zal met mij vechten om meer territorium te winnen?" Klonk Marshkit's luide stem terwijl hij zijn ogen op een willekeurige kitten fixeerde. Dat was de leider van de andere clan en hij hoopte dat het tot de ander doordrong, zodat er ook echt een oorlog zou ontstaan!


Out of control (Kitten War - Event) JhaJskNH_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clearpaw,
Member
Out of control (Kitten War - Event) DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Clearpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Out of control (Kitten War - Event)   Out of control (Kitten War - Event) Icon_minitimema 19 nov 2018 - 16:50

Clearkit was net de nursery uitgehobbeld na een dutje. Ergens ver weg had ze zich al beseft dat duties binnenkort verleden tijd waren. Ze was immers al vijf manen oud en zou binnenkort een apprentice worden. Ze was zo in gedachten weggezakt dat ze zich vrij laat besefte dat Marshkit tegen haar geschreeuwd had. 'uhm.. Ik ben wel medicine cat' probeerde ze met een schaapachtige grijns. Oorlog, oh nee, veel te druk.


Out of control (Kitten War - Event) 5M14qj7h_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Out of control (Kitten War - Event) Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Out of control (Kitten War - Event)   Out of control (Kitten War - Event) Icon_minitimema 19 nov 2018 - 17:18


Bloodkit lag buiten op zijn rug. Zijn zwart met rood bevlekte buik verwarmend in de lage hangende herfst zon. Zonet had hij geprobeerd om een leerling te overtuigen om hem een vecht tecniek te showen maar de arme stakker had het ‘koud’ en was toen in de apprentice den verdwenen. Psh. Wat een watje. Het was niet eens koud zeg! Zijn dikke maine coon vacht hield hem lekker warm en knus. Daar over gesproken.. De oudere kitten lag zo comfortabel dat hij bijna in slaap sukkelde toen uit het niks een andere kitten luid begon te roepen. Bloodkit opende één oog en richtte die op Marshkit, of beter gezegd nu ‘Marshstar’. Die zijn blik op Clearkit richtte. De tom rolde zich terug op zijn buik en stond op. Zijn warrige vacht uitschuddend. Clearkit wou geen oorlogje spelen maar hij wel. “Hah! Denk je werkelijk dat jij Goreclan territorium kan betreden en mij, de machtige Bloodstar kan verslaan?” Sprak hij uitdagend en speels. “Mijn clan bezit de sterkste warrior! Kom op everyone, join mij en laten we Marshclan verslaan!” Clearkit die nu de med cat bleek te zijn een knipoog gevend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Out of control (Kitten War - Event)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: