Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Just something casual underneath the blossom tree [Koifish]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] Dodiey10
Eline
319
Actief
Butterflies cannot see their wings. But the rest of the world can.

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Dawnwhisper
BerichtOnderwerp: Just something casual underneath the blossom tree [Koifish]   Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] Icon_minitimedo 22 nov 2018 - 15:11

Onder het genot van de warme zon op haar rug, stapte de poes tussen de bloesembomen door. Ze kon zich eigenlijk al niet meer herinneren hoe dit gebied er voor de brand uit zag. Groener, dat zeker. Maar het verschilde niet bijzonder veel van de rest van het bos. Het was in ieder geval een hele ervaring toen ze hier voor de eerste keer was. De zoete lucht van bloemen en vruchten was toen zo onverwacht dat die in haar neus had gebrand. Nu viel het allemaal wel mee. Het was zelfs één van haar favoriete plekjes geworden. Het was hier mooi en er kwam slechts af en toe een tweebeen langs. Ook had ze al snel door dat bijen beestjes waren waarvan je maar beter bij uit de buurt kon blijven. Ze waren klein, maar venijnig.

Plots viel haar oog op een rood-witte vacht. Ze had door de bloesemwalmen eerder nog geen kat geroken. Er vanuit gaande dat het een clangenoot was, stapte ze op hem af. Toen ze zijn gezicht in beeld kreeg herkende ze Koifish, een wat oudere warrior. Een zuchtje van opluchting ontsnapte uit haar mond. "Hallo daar." begroette ze hem vriendelijk. "Ben jij ook aan het genieten van het heerlijke weer?" Typisch, een praatje over het weer. Maar ze wist niet wat ze anders tegen hem had moeten zeggen. Bovendien had ze vandaag nog geen prooi gevangen, dus kon ze daar maar beter wat omheen draaien. Ze zal later wel een muis of twee vangen. Het woud was toch overspoeld met leven.


Yellow:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Koifish
Member
Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] Tumblr_ourvs9Xris1wy4186o1_500
fishy M
212
Actief
“Self controle is strength, right thought is mastery. Calmness is power”

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Koifish
BerichtOnderwerp: Re: Just something casual underneath the blossom tree [Koifish]   Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] Icon_minitimezo 25 nov 2018 - 16:17

Ondanks dat leaffall van start was, was het vandaag nog een mooie dag. De zon scheen hoog en verwarmde zijn kortharige wit met rood gevlekte vacht. De tom was net klaar met het lopen van een grenspatrouille en had besloten om even tijd voor zichzelf te nemen door een rustige wandeling te nemen. Zijn pad was naar het nieuwe plek van het bos gelopen en hoe raar het ook was dat dit door twolegs gelegd was, was het ook mooi om te zien. De mooie zoete bloesems die eigenlijk enkel te zien waren in de lente, stonden hier nog op de takken van de bomen. Natuurlijk begonnen ze zich nu wat te verkleuren en zachtjes naar beneden te dwarrelen maar je kon gewoon nog prima zeggen dat de bomen nog kleur hadden. Een paar bloesem blaadje viel zachtjes naar beneden en viel op zijn pels, maar zo zacht dat de tom het niet voelde. Rustig stapte hij dan ook door met de bloemen op zijn vacht geplakt, in de verte een nieuwe vacht ziend. De kat stapte op hem af en snel herkende de warrior zijn clangenoot. Dawnwhisper begroette hem vriendelijk waarop Koifish zijn kop neeg met een glimlach. “Goedemiddag” Sprak hij vriendelijk en kalm terug. De manier waar iedereen hem van kende. De tom was altijd rustig, altijd vriendelijk, en altijd klaarstaand voor zijn clangenoten. "Ben jij ook aan het genieten van het heerlijke weer?" Koifish knikte op haar vraag. “Ja zeker, nu het koud begint te worden is fijn om nog van de laatste warme zonnestralen te genieten.” Sprak de tom terug.


Just something casual underneath the blossom tree [Koifish] 8219f910
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just something casual underneath the blossom tree [Koifish]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: